طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۱۶۲۲۶
۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
۶۲۷۱
مرصع‌پلو غذای مخصوص مهمانی‌هاست؛ پس برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان‌هایتان این غذا را یاد بگیرید و مهمانی بی‌نظیری را رقم بزنید. البته مهمانی با رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی!

ایرنازندگی: مرصع‌پلو غذای مخصوص مهمانی‌هاست؛ پس برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان‌هایتان این غذا را یاد بگیرید و مهمانی بی‌نظیری را رقم بزنید. البته مهمانی با رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی!

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • زعفران: ۱/۳ ق چ
  • مغز گردو: ۱/۲ لیوان
  • خلال پسته: ۱/۲ لیوان
  • خلال بادام: ۱/۲ لیوان
  • خلال پوست پرتقال یا نارنج: ۱/۳ لیوان
  • کشمش: ۱ لیوان
  • زرشک: ۱ لیوان
  • زردچوبه: ۱/۲ ق چ
  • نمک: به میزان لازم
  • شکر: در صورت نیاز به میزان لازم

طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها

طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.

۲. سپس موادی نظیر (مرغ، خلال پرتقال، زرشک و کشمش) را که برای تزیین برنج استفاده می‌شوند آماده کنید.

۳. برای این کار هم باید زرشک و کشمش را از ۲ ساعت قبل در آب سرد به صورت جداگانه خیس کنید تا اگر احیانا گل و یا سنگ ریزه‌ای داشت ته نشین شود. سپس مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و ۱ عدد پیاز و مقداری آب بپزید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود.

۴. مرغ پخته شده را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

۵. همچنین اگر خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده تهیه کردید که نیازی نیست برای شیرین شدنش کاری بکنید، ولی در غیر این صورت باید خلال‌ها را چند بار در آب خیس کنید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد در آب جوش یکی دو قول جوش بزنید و آب آن را خالی کنید. این کار را ۳ دفعه انجام دهید تا تلخی خلال‌های پرتقال کاملا از بین برود. بعد از شیرین شدن خلال‌ها آن‌ها را در مقداری روغن داغ بر روی حرارت ملایم به اندازه یکی دو چرخ تفت دهید.

۵. در پایان به اندازه یک قاشق سوپ خوری شکر روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید و وقتی خلال‌ها یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید تا در اثر حرارت شکر ذوب شود.

۶. زرشک و کشمش را هم بعد از اینکه خوب خیس خوردند از آب بیرون میاوریم و نصف پیاز را با روغن تفت می‌دهیم و وقتی رنگ پیاز‌ها طلایی شد زرشک‌ها را داخل آن می‌ریزیم و یک تفت کوچک می‌دهیم تا زرشک‌ها نسوزند. اگر هم زرشک‌ها ترش مزه بودند می‌توانید یک دو قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید و مزه آن را شیرین کنید.

۷. همچنین نصف دیگر پیاز‌ها را هم با مقداری روغن تفت می‌دهیم و بعد از اینکه رنگ پیاز طلایی شد کشمش را در آن کمی تفت می‌دهیم و آماده می‌کنیم.

۸. بعد از آماده سازی مواد تزیین پلو، برنج را که از قبل خیس خورده شده آبکش می‌کنیم و دم می‌دهیم.

۹. مرغ پخته و آماده شده را با زرشک و کشمش مخلوط کنید و در هنگام سرو برنج با نصف چلو مخلوط کنید و مقداری از برنج را هم با زعفران دم کرده مخلوط کنید و به همراه خلال‌ها روی برنج بریزید. در آخر هم می‌توانید مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بکشید.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Germany
11:22 - 1399/05/04
مردم تو این اوضاع نون شب ندارن بخورن ... دلتون خیلی خوشه و جیبتون پر پول ... یه کم به فکر فقزا و اونایی که دستشون تنگه ... واقعا جای تاسفه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
آفرین
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
واللللا. خلال پسته، خلال بادام، زعفران، مرغ، زرشک و....
ازادی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
دقیقا، حداقل طرز تهیه یکی دو تا غذای بدون گوشت هم بذارید
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
خب فقرا این غذا رو درست نکنن. این چه طرز فکریه. بنده خدا پولداره حقشه بهترین غذا رو بخوره.نوش جونش گوشت بشه به تنش
Iran (Islamic Republic of)
13:38 - 1399/08/10
والا.
ماکه بابام همیشه مرغ و گوشت و سبزیجات تو خونش هست.
چون کارشو خوب میکنه و حقوق خوبی هم میگیره.
شما ها که عضو دسته ی فقرا هستید نخورید ماکه پول داریم.
چرا باید با یه حرف بی معنی شماها کوفتمون بشه؟
Iran (Islamic Republic of)
07:55 - 1400/01/26
اگه کسی توان مالیشو نداره که بخواد خلال پسته و بادوم بزنه، نزنه. اونجوری میشه پلو هویج که اونم بسییی خوشمزس
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر