۱۰۱۸۳۸۰
۱ نظر
۵۰۱۵
۱ نظر
۵۰۱۵
پ

توضیح ستاد نانو درباره دستگاه تشخیص کرونا

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره خبر "ساخت دستگاه تشخیص کووید ۱۹ در کسری از دقیقه" که روز گذشته از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در اختیار رسانه‌ها قرار داده شده بود، توضیحاتی را ارائه کرد؛ چرا که محققان طرح نمی خواستند تا زمان دریافت مجوزهای لازم از سوی وزارت بهداشت آن را رسانه ای کنند.

ایسنا: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره خبر "ساخت دستگاه تشخیص کووید ۱۹ در کسری از دقیقه" که روز گذشته از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در اختیار رسانه‌ها قرار داده شده بود، توضیحاتی را ارائه کرد؛ چرا که محققان طرح نمی خواستند تا زمان دریافت مجوزهای لازم از سوی وزارت بهداشت آن را رسانه ای کنند.

روز گذشته خبری مبنی بر ساخت دستگاه تشخیص کووید ۱۹ توسط محققان ایرانی منتشر شد که در آن پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به عنوان سازنده دستگاه معرفی شده بود. این در حالی است که در تازه ترین پیامی که از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو منتشر شده، آمده است: "این دستگاه توسط محققان دانشکده فنی دانشگاه تهران به سرپرستی دکتر محمد عبدالاحد و با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی و ساخته شده است و دانشگاه‌ های علوم پزشکی تهران نیز کمک شایانی برای آزمون‌های بالینی و به ثمر رسیدن این دستگاه داشته‌اند.

توضیح ستاد نانو درباره دستگاه تشخیص کرونا

متولیان ساخت این دستگاه برنامه‌ای برای رسانه‌ای کردن موضوع تا اخذ مجوز نهایی از وزارت بهداشت نداشتند که مصاحبه‌های غیرحرفه‌ای و غیردقیق منتشر شده در این باره منجر به انتشار این گزارش شد.

بر پایه این گزارش، محققان ایرانی توانسته‌اند دستگاهی طراحی و تولید کنند که به صورت زودهنگام و تنها با استفاده از خلط گلو کرونا را تشخیص می‌دهد. در واقع در این فناوری میزان گونه‌های اکسیژن فعال خلط سنجیده می‌شود و یکی از علائم کرونا افزایش میزان این مشخصه است. مدت زمان تست هربیمار کمتر از یک دقیقه است.

از مزایای دیگر این دستگاه این است که می‌تواند قبل از مشاهده علائم بالینی و یا درگیری ریه افراد ابتلا به کرونا را اعلام کند تا بیمار مراقبت های ویژه را شروع کند.

نتایج علمی این کوشش در مجله‌ معتبر Biosensors and Bioelectronics منتشر شد. دستگاه روی ۶۰۰ بیمار و در چهار بیمارستان به صورت موفق تست شده و پس از اخذ مجوزهای لازم در اختیار بیمارستان‌های ایران قرار خواهد گرفت.

این دستگاه که RDSS نام گرفته، برای اولین بار با استفاده از فناوری نانو بایو الکتریک و از طریق رصد کردن سطح Ros مایعات مخاطی نظیر خلط، قادر به تشخیص عفونت به کووید ۱۹ در کسری از دقیقه و بدون نیاز کیت و مواد مصرفی است.

بدیهی است پس از اخذ تاییدیه وزارت بهداشت اطلاعات دقیق و جزئیات این پروژه توسط رسانه‌ها به سمع و نظر مردم شریف ایران خواهد رسید".

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      البته اگرواردکنندگان کالای پزشکی آقازاده هابزارن تولیدانبوه بشه.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج