۱۰۲۱۱۸۳
۶ نظر
۵۰۲۶
۶ نظر
۵۰۲۶
پ

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

ایرنا زندگی: حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مواد اولیه:

  • انجیر: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۷۰۰ گرم
  • آب: ۱ لیوان
  • وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.

۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.

۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مربای انجیل اولش باید شکرش حسابی قوام بیاد وگرنه ماندگاری نداره عسلی باید بشه میشه اب هم اضافه نکرد روی خود انجیر شکر ریخت رو شعله ملایم کمکم اب میندازه تا جایی که حسابی غلیظ بشه شیره انجیل هه خوب میشه انجیل با با مقداری اب بپزین بد صافش کنی

    • سحر

      مربا انجیر یجور دیگست ، ما انجیر تازه میگیریم خشک میکنیم بعد با کلی گردو مربا درست میکنیم خیلی خوشمزه میشه، اصلا در مقایسه با این مربا که گفته شده خیلی طعم و مزه بهتری داره

    • بدون نام

      ولا اگه ما باغ انجیر داریم و کارمون مرباگیریه اصلا اینجور نیس مگه میشه تو ۲۰ دقیقه مربا گرفت چندساعت لازمه تا مربا جا بیوفته

    • بدون نام

      شکرو لابلای انجیر بریزید بعد چند ساعت بزارید سه ساعت بادمای کم بجوشد بعد جوهر لیمو اندازه نمک آبگوشت بریزید اجازه دهید نیم ساعت بجوشد بعد مربا آماده هست تادو سال هم ماندگاری داره چون انجیر آبش رو ازدست داده ه نمیترشد

      پاسخ ها

      • ف

        منم آب اضافه نکنم شکر روش میریزم خوب میشه

    • ۰احمد علی زاهد

      مربای انجیر بسیار پرخاصیت بادستورات شما وباروش های متفاوت صبحانه دلپذیر ی خواهد بودودارای انواع خاصیت های مفیدی میباشدنوش جان.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج