۱۰۲۳۱۹
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (۱)

در این مطلب سریالی قرار است انواع ته‌چین‌های بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم. ته‌چین جزو غذاهای محبوب میان ایرانی‌ها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.

ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (1)

برترین ها: در این مطلب سریالی قرار است انواع ته‌چین‌های بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم. ته‌چین جزو غذاهای محبوب میان ایرانی‌ها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.

بیشتر افراد ته‌چین مرغ یا ته‌چین گوشت را می شناسند و شاید فقط همین انواع را خورده باشند. اما به شما آموزش می دهیم که این غذا مدل های متنوع دارد.

ته‌چین گوجه و بادنجان

مواد لازم

• ۲ پیمانه برنج

• ۲۰۰ گرم ماست

• ۱ عدد تخم‌مرغ

• نمک و زردچوبه و فلفل

• یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده

• ۳ عدد بادنجان

• ۲ عدد گوجه‌فرنگی

• یک قاشق غذاخوری پیاز سرخ‌کرده

• روغن و کره به مقدار لازم

ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (1)

طرز تهیه

۱. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

۲. ابتدا بادنجان ها را سرخ کنید و سپس در قابلمه بچینید.

۳. گوجه فرنگی‌های ریز شده، پیاز سرخ شده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به بادنجان ها اضافه کنید و یک لیوان آب روی آنها بریزید و با حرارت ملایم بگذارید پخته شوند.

۴. با گوشت‌کوب همه‌ مواد را له کنید. اگر هنوز مواد آب داشت، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافه آنها تبخیر شود.

۵. در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم‌مرغ و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس برنج آبکش شده را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. تابه نچسب بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن زیاد بریزید. نیمی از مایه ته‌چین را درون آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا قالب تابه را به خود بگیرد و سطح آن صاف شود. روی آن همه مخلوط بادنجان را قرار دهید و در همه سطح برنج پخش کنید. دوباره در لایه بعدی، نیمه دیگر مایه برنج را بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۶. حرارت را متوسط قرار دهید و ته‌چین را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک‌ساعت بپزید تا کاملا زیر آن طلایی شود.

ته‌ چین لوبیاسبز

مـواد لازم (۴ نفر)

• ۳ پیمانه برنج

• ۳۰۰ گرم سینه مرغ پخته

• ۴ عدد تخم‌مرغ

• یک پیمانه ماست کم‌چرب

• ۱.۵ پیمانه لوبیا سبز

• یک پیمانه مرزه و ترخان خرد شده

• ۱ عدد پیاز

• ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا

• یک پیمانه زرشک

• زعفران دم شده

• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (1)

طرز تهیه

۱. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

۲. برای مایه میانی، ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده‌اید را به آن اضافه کنید.

۳. سینه مرغ ریش‌ریش شده و زرشک را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.

۴. برنج آبکش شده در کاسه‌ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵. در تابه‌ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی کره بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را روی آن پهن کنید و دوباره بقیه برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف کنید. ته‌چین را با حرارت ملایم ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.

ته‌ چـیـن بـه

مواد لازم (۸ نفر)

• ۵۰۰ گرم به

• ۳۰۰ گرم سینه مرغ پخته‌شده

• دو پیمانه برنج

• دو قاشق سوپ‌خوری زعـفران دم کرده

• یک قاشق سوپ‌خوری دارچین

• یک پیمانه ماست

• سه عدد تخم‌مرغ

• نمک و فلفل

• دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

• نصف پیمانه ماست چکیده

• ۲۵ گرم کره

ته‌چین، غذایی لذیذ در انواع مختلف (1)

طرز تهیه

۱. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

۲. سپس سینه مرغ را بپزید و پس از خنک شدن، ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید.

۳. به‌ها را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و در کره روی حرارت ملایم دهید.

۴. در این مرحله، مایه ته‌چین را آماده کنید. به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کنید، تخم‌مرغ‌های زده‌شده را به ماست اضافه کنید و سپس روغن زیتون را بیفزایید.

۵. برنج آبکش شده را در مایه ته‌چین بریزید و هم بزنید. سپس مقدار کمی نمک و فلفل به مایه ته‌چین اضافه کنید.

۶. در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کنید، ابتدا مقداری از مایه ته‌چین را داخل قالب بریزید، یک لایه مرغ لابه‌لای ته‌چین بریزید. سپس یک لایه به و دارچین را اضافه کنید. روی قالب را با مایه ته‌چین بپوشانید و در فری که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

۷. ته‌چین را با ماست چکیده تزیین و سرو ‌کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • زهرا

      درست کردن ته چین بادمجون رو به همه توصیه می کنم. مزش عالی می شهو البته بهتره گوشت و کمی گردو هم بهش اضافه کنید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج