۱۰۴۹۶۱۱
۲۳ نظر
۵۷۲۵
۲۳ نظر
۵۷۲۵
پ

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین انواع کوکو‌ها محسوب می‌شود که خیلی پر طرفدار است. این غذای فوری را می‌توانید به عنوان یک ناهار یا شام سبک درست کنید.

وب‌سایت کاغذرنگی - محمدامین مظاهری: کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین انواع کوکو‌ها محسوب می‌شود که مانند کوکو سبزی خیلی پر طرفدار است. این غذای فوری را می‌توانید به عنوان یک ناهار یا شام سبک درست کنید. این کوکو گاهی هم به عنوان پیش‌غذا می‌تواند سفره‌ها و میز‌های غذا را به ویژه در مهمانی‌ها خوش‌رنگ کند. برای اینکه طرز تهیه کوکو سیب زمینی را را یاد بگیرید، تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

مواد موردنیاز

  • ۱ کیلو سیب زمینی پخته شده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل چینی به میزان لازم
  • آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

مواد اولیه که گفته شده برای سه تا چهار نفر کافی خواهد بود. اگر می‌خواهید برای افراد بیش‌تری این کوکو را تهیه کنید، باید به همین نسبت مواد اولیه را زیاد کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

طرز تهیه

برای اینکه یک کوکو سیب زمینی خوشمزه درست کنید، باید مراحل زیر را با دقت پیش ببرید.

۱. آماده کردن سیب زمینی و پیاز

ابتدا سیب زمینی را بپزید و بعد از پختن آن را بکوبید یا با رنده دانه درشت آن را رنده کنید. حالا باید پیاز را هم رنده کنید. حتما بعد از رنده کردن آب پیاز رنده شده را بگیرید تا باعث وا رفتن مایه کوکو نشود. سیب زمینی و پیاز را در یک ظرف بریزید و به آن زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل چینی به میزان لازم اضافه کنید. اگر اهل غذا‌های تند نیستید، می‌توانید از فلفل کمتری استفاده کرده یا آن را کاملا حذف کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

۲. طرز تهیه کوکو سیب زمینی و اضافه کردن تخم‌مرغ

حالا چهار عدد تخم‌مرغ را به مواد بزنید. برای اینکه کوکو سیب زمینی طعم بهتری پیدا کند، پس از این که هر تخم‌مرغ را اضافه کردید؛ مواد را کمی هم بزنید و بعد تخم‌مرغ بعدی را به ترکیب اضافه کنید. با این کار مایه کوکو بافت یکدست و نرم‌تری پیدا خواهد کرد و همه مواد به خوبی با هم مخلوط خواهند شد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

۳. اضافه کردن آرد سوخاری

در این مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی یک یا دو قاشق آرد سورخای به مواد کوکو بزنید تا نتیجه نهایی یک کوکو سیب زمینی ترد و خوشمزه شود. سپس مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید تا مواد کوکو ترکیب یکدستی پیدا کنند.

البته به این نکته توجه داشته باشید که می‌توانید آرد سوخاری را به کوکو اضافه نکنید. این کار کاملا اختیاری بوده و به ذائقه خودتان بستگی دارد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

۴. نحوه شکل دادن به کوکو سیب زمینی

ابتدا یک ماهی‌تابه را روی شعله قرار دهید و به اندازه کافی در آن روغن بریزید. کمی از مواد را بردارید، آن را گرد کنید و مانند تصویر روی آن آرد سوخاری بریزید. هرچند همان‌طور که گفته شد این بخش اختیازی است. حالا باید مایه را پهن کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

۵. طرز تهیه کوکو سیب زمینی و سرخ کردن

وقتی مایه کوکو را پهن کردید، آن را به آرامی در ماهی‌تابه پر از روغن بگذارید. تا جایی که ماهی‌تابه شما جا دارد، تکه‌های آماده کوکو را داخل ماهی‌تابه بگذارید تا سرخ و طلایی شود. هنگامی که یک طرف کوکو‌ها طلایی و سرخ شد، کوکو را به سمت دیگر برگردانید تا هر دو طرف کوکو‌ها کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای تجربه یک طعم بی‌نظیر

نکته آخر تهیه کوکو

وقتی که تمام مواد را سرخ کردید، می‌توانید کوکو‌ها را با خیارشور، گوجه و سبزی تزیین و سرو کنید. یکی از ایده‌های خاص برای تهیه کوکو سیب زمینی استفاده از قالب‌های آماده است. با این کار کوکو‌ها شکل خاصی پیدا کرده و اندازه یا ابعاد یکسانی پیدا می‌کنند. این شیوه هرچند بسیار وقت‌گیر خواهد بود، اما برای مهمانی‌ها بسیار شیک است. همچنین اگر برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی دستور پخت بهتری سراغ دارید، حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اصلا شام سبکی نیست چون بسیار چرب و پرروغنه

      پاسخ ها

      • عین الله

        آفرین من هم این نظر رو دارم چون موقع پختن تمام روغن رو به خودش جذب می‌کنه.

    • بدون نام

      چرب و کم خاصیت

    • Bndboy

      بعد ازصرف کردنش هم حداقل نیم لیتر روغن وارد معده بیچاره میشه پس بهتره سیب زمینی رو خام رنده کنیم تا روغن کمتری به خودش بگیره

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا الکی میگی؟کدوم روغن؟کم روغن درست کن.
        سیب زمینیرو آب پز کن بعد بکوب بعد با تخم مرغ قاطی کن

      • بدون نام

        اتفاقا خامش خیلی روغن جذب می کنه

    • بدون نام

      با سیب زمینی خام رنده شده کمتر روغن جذب میکنه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من هر کوکو سیب زمینی میخورم سر درد میگیرم

      • بدون نام

        17:46 شاید چربی خونتون بالاست چون هم خیلی روغن داره هم تخم مرغ

    • بدون نام

      مسخره ترین غذاست
      چقدر زحمت بکشی سرخ کنی از هم باز نشه اخرش میگن حالا مثلا چکار کردی ی سیب زمینی سرخ کردی حالا شامی هم همین مراحل داره اما اطرافیان ازت راضین من اتفاقن همین امروز پختم از هم باز شد نون پنیر خوردیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خب کامل بریز تو ماهی تابه یطرف که سرخ شد بعد چهار قسمت کن پشت و روش کن در ضمن تخم مرغ ببشتری بزن تا باز نشه

    • بدون نام

      آخی ما دانشگاه بودیم سیب زمینی را خلال یا ریز می کردیم و سرخ می کردیم و روش تخم مرغ می شکستیم. یک شام فوری و بی دردسر

    • بدون نام

      کوکو سیب زمینی دیگه آموزش داره ؟؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آره بخدا آموزش داره مال من همیشه وا میره نمیدونم چرا؟

    • بدون نام

      به نظرتون میشه موارد رو تو قالب کیک بریزیم و تو فر بپزیم؟ کسی تا حالا امتحان کرده؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله میشه

      • بدون نام

        بله میشه . اتفاقا خیلی هم خوب در میاد . قالبی و یه تیکه . وا هم نمیره . بر میگردونی راحت برش میدی

    • بدون نام

      کوکو هم طرز تهیه داره؟هرچند زنای امروزی تخم مرغ هم بلد نیستن.
      خداروشکر من همه نوع غذا از خورشت و مرغ بگیر تا ماکارونی و ته چین و... بلدم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        زنای امروزی فقط ادعا دارن.بی خاصیته بی خاصیتن

      • بدون نام

        پس دیگه وقت شوهرته نمکدون

      • بدون نام

        پس دیگه وقتشه شوهرت بدیم

      • بدون نام

        آخی از بس مردای امروزی باغیرت و کاری و اهل زندگی هستن مشکل فقط زناس

    • بدون نام

      من سرخش نمیکنم میذارم تو فر فقط کف ظرف رو کنی با برس چرب میکنم! شما هم امتحان کنید کاملا هم برشته میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج