۱۰۷۴۱۲۴
۱۰ نظر
۵۰۱۷
۱۰ نظر
۵۰۱۷
پ

طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی

نون خامه‌ای یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. شاید این روز‌ها دوست داشته باشید شیرینی دلخواهتان را خودتان در خانه تهیه کنید، پس با این دستور طرز تهیه به‌راحتی نون خانه‌ای درست کنید.

ایرنا زندگی: نون خامه‌ای یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. شاید این روزها دوست داشته باشید شیرینی دلخواهتان را خودتان در خانه تهیه کنید، پس با این دستور طرز تهیه به‌راحتی نون خانه‌ای درست کنید. هرچند ممکن است طرز تهیه نون خامه‌ای کمی سخت باشد، اما با کمی دقت و رعایت تمام مقادیر و اندازه‌ها می‌توانید آن را به راحتی درست کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی

مواد لازم:

  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آب: ۲۰۰ میلی لیتر
  • آرد: ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • بیکینک پودر: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • خامه قنادی: ۳۰۰ گرم

طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی

طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی

طرز تهیه:

۱. کره، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت کم مدام هم می‌زنیم تا کره و شکر ذوب شوند و آب بجوشد.

۲. وقتی آب به نقطه جوش رسید و چند جوش ریز زد تمام آرد را به یکباره اضافه کنید و خوب و تند تند هم بزنید تا خمیرش مثل حلوا در ظرف جمع شود.

۳. بعد از چند ثانیه از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگر بریزید و اجازه دهید تا خمیر ۱ الی ۲ ساعت کاملا خنک شود. دقت کنید آرد از قبل ۱ الی ۲ بار الک شده باشد.

۴. در این مرحله فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. چون موقع گذاشتن خمیر نان باید فر کاملا داغ شده باشد.

۵. در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی هم بزنید به طوری که از لختی در بیاید. خمیر آماده شده را با همزن برقی هم بزنید و بعد از کمی همزدن تخم مرغ‌ها را کم کم در چند مرحله به خمیر اضافه کنید تا کاملا جذب خمیر شوند.

۶. و در هر مرحله حدود ۳ الی ۴ دقیقه تخم مرغ‌ها را با خمیر هم بزنید. خمیر آماده کاملا کشدار و براق می‌شود.

۷. در مرحله آخر هم‌زدن خمیر هم، بیکینک پودر و وانیل را اضافه کنید تا هم خمیر کمی پف کند و هم بوی بد تخم مرغ از خمیر گرفته شود.

۸. خمیر آماده شده را داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان‌ها را با فشار قیف به اندازه یک گردو یا کمی بزرگتر داخل سینی با فاصله بچینید.

۹. اگر بخواهید نان خامه‌ای‌های بزرگتر درست کنید باید فشار بیشتری به قیف بدهید و یا از ماسوره بزرگتری استفاده کنید.

۱۰. نان خامه‌ای باید به مدت نیم ساعت با دمای ۲۰۰ درجه پخته شود و حجمش دو تا ۳ برابر شود. نان خامه‌ای پخته شده باید پوک و توخالی باشد.

طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی

۱۱. بعد از سرد شدن ته نان‌ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.

۱۲. در مرحله بعد باید خامه را آماده کنید. به این شکل که خامه قنادی شیرین شده را در دمای محیط کمی نرم شود تا بتوان با همزن همش زد.

۱۳. خامه قنادی را با دور تند همزن چند دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.

۱۴. خامه فرم گرفته شده را با کمک یک قیف و ماسوره که خیلی هم مهم نیست چه شکلی باشد داخل نان‌های سوراخ شده می‌ریزیم در حدی که داخلش پر شود.

۱۵. نان خامه‌ای‌های آماده شده را می‌توانید با شکلات کاکائو یا سفید ذوب شده تزیین کنید وحدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا خیسی خامه نان‌ها را نرم کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      بابا کی حوصله و وقت داره. برو یه کیلو آماده بخر 40 تومن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله درسته
        و درست کردنش ی مهارت خاص میخاد ک با یک دو بار پختن بدست نمیاد
        ولی درکل اینکه خودت ی چی درست کنی وعالی هم باشه وطعم خوب
        واقعا لذت بخشه و این بخششو دوسدارمممم

      • بدون نام

        والا

      • بدون نام

        اره واقعا

    • بدون نام

      من فردا حتما درست میکنم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آفرین بر تو باد :/

      • کیانا

        خوب نمیشه من امتحان کردم اصلا مثل بیرونیا نمیشه

    • بدون نام

      من با این دستور درست کردم خیلی عالی شد و فوق العاده راحت هست...ضمنا تو دوران کرونا شیرینی تر اگه نخرید بهتره و خودتون درست کنین لذتش بیشتره...خیلی آسونه ...حتما درست کنین

      پاسخ ها

      • شهناز

        منم حتمادرست میکنم ممنون از وقتی که بابت آموزش دادن گذاشتین.!!!!!!

    • بدون نام

      وییی دلم خواست:-(

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج