چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۸۴۵۲۳
۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
۹۳۶۹
برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

روزنامه خراسان: برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

نکات پخت ته چین زعفرانی

۱. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد.

۲. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

نکات پخت ته چین زعفرانی

۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود.

۵. اگرچه می‌توانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید، اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.

۶. اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته‌تر می‌خواهید، ترجیحا از ظروف کم‌ارتفاع‌تر مثل ماهی تابه استفاده کنید.

۷. می‌توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته‌چین‌های متفاوتی مانند ته‌چین مرغ، ته‌چین بادمجان و قارچ، ته‌چین گوشت و بادمجان، ته‌چین قالبی، ته‌چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

نکات پخت ته چین زعفرانی

۸. برای طبخ این ته‌چین راه‌های دیگری هم هست مثلا ته‌چین ساده در پلوپز به‌راحتی می‌پزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.

۹. طعم خوش و دل‌انگیز ته‌چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود ته‌چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می‌شود برنج شکل یکپارچه‌ای به خود بگیرد و ماست در ته‌چین بوی بد تخم مرغ را می‌گیرد؛ با این حال ته‌چین ساده بدون ماست هم تهیه می‌شود. اما اگر ته‌چین خوش‌عطری می‌خواهید پخت ته‌چین بدون ماست اصلا توصیه نمی‌شود.

انتشار یافته: 21
در انتظار بررسی:3
Germany
08:37 - 1400/01/18
توماست وتخم مرغش یه کم گلاب بزنید واز عطر دل انگیزش درته چین لذت ببرید
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود
من این قسمت رو متوجه نشدم
Iran (Islamic Republic of)
12:30 - 1400/01/18
دوستان کسی میدونه چکار کنیم تا مثل رستوران ته چینمون خیلی نرم بشه ؟
پاسخ ها
مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید بافت ته چین فوق العاده نرم میشود
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
من موقع پخت ته چین یک کیسه فریزر روی مواد میزارم و در قابلمه رو هم میزارم . البته از وسطهای پخت اینکار رو میکنم .
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
روغن مایع فراوان و ماست کافی
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
روغن مایع فراوان ؟؟؟؟؟؟؟


منبع بیماری
Iran (Islamic Republic of)
12:39 - 1400/01/18
ته چین دوست ندارم چون خیلی خشکه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
ته چین خوب نخوردید احتمالا
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
بد مزه ست منم دپست ندارم
Iran (Islamic Republic of)
14:23 - 1400/01/18
ته چین هخای من حرف نداره.همممممممممممه عاشقش هستند.چه وقتی تو فر تکنفره درست میکنم چه وقتی تو قابلمه رو گاز درست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
23:08 - 1400/01/18
میشه منو راهنمایی کنید
من نسبت تخم مرغ وماست وبرنج رو میخام لطفا
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
سه زرده تخم مرغ .یک لیوان ، ماست نصف لیوان روغن مایع
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
من یه دونه زرده سه قاشق ماست پرچرب چهارقاشق روغن مایع ودوپیمانه برنج میریزم عالی میشه.گلابم میریزم بازعفران.نه خشک میشه نه بوی زخم تخم مرغ میده
Iran (Islamic Republic of)
21:50 - 1400/01/19
ته چین مرغ دوست ندارم گوشت مرغ رو که دم میذاریم بوی بدی میگیره
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
یکم پودر دارچین بهش بزنید تا بو نده
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
مرغ با کمی زردچوبه ویه دونه پیاز بزار بپزه دارچینم میتونی بزنی بوی بد مرغ میگیره
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
منم بامرغ و گوشت دوست ندارم . ته چین رو با قارچ سرخ شده در کره درستش میکنم و عالی میشه.
Iran (Islamic Republic of)
18:57 - 1400/01/22
بیچاره زنا برای اینکه ما مردا ازشون راضی باشیم چیکارا که نمیکنن(:
Iran (Islamic Republic of)
17:13 - 1400/01/24
من ماست نمیزنم خیلی ام خوب میشه ته چین طعم برنجش مهمه و روغن مایع نه کم نه زیاد که خشک بشه و نزارید خیلی رو گاز بمونه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
ایرانیان- فوتر موبایل222
کالابرد_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
ایرانیان-فوتراصلی222
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
استیل رگال_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
چوب و هنر _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر