۱۰۹۲۴۴۰
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

ژاپنی‌ها دارویی برای جلوگیری از پیری می‌سازند

ممکن است استفاده از دارویی که روند پیری را متوقف کرده و بدن را جوان می کند ، طی ۵ تا ۱۰ سال آغاز شود.

برترین‌ها: ممکن است استفاده از دارویی که روند پیری را متوقف کرده و بدن را جوان می کند ، طی ۵ تا ۱۰ سال آغاز شود.

به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان ژاپنی مکانیزمی را کشف کرده اند که به وسیله آن می توان از سلول های به اصطلاح "پیری" خلاص شد ، و داروی مو ثر برای استفاده از این مکانیزم را ساخته اند.

پروفسور ماکوتو ناکانیشی، استاد انستیتوی تحقیقات پزشکی در دانشگاه توکیو نتایج آزمایشات و چشم اندازهای کشف شده در این زمینه را در میان نهاد.

ژاپنی‌ها دارویی برای جلوگیری از پیری می‌سازند

به گفته وی تضعیف عملکردهای مربوط به سن به طور مستقیم به این واقعیت مربوط می شود که سلول ها در اندام هایی تجمع می یابند که فرآیندهای سیستماتیک التهابی را تحریک می کنند. یکی از انواع سلولهایی که التهاب را تحریک می کند سلول های در حال پیر شدن هستند.

کشف سلول های پیری یا روند پیری سلول ها توسط لئونارد هایفلیک، دانشمند آمریکایی 60 سال پیش انجام شد. وی دریافت که سلول ها فقط می توانند تعداد مشخصی از دفعات تقسیم شوند و پس از آن این روند متوقف می شود. مطالعات اخیر نشان داده است که روند تقسیم سلولها می تواند در نتیجه آسیب DNA ، استرس اکسیداتیو و سایر عوامل نیز متوقف شود. سلول های رو به پیری توانایی تقسیم و تجمع در بدن را از دست داده و باعث ایجاد التهاب و پیری می شوند.

پروفسور ماکوتو ناکانیشی در توضیح می گوید: " اگر این سلول ها را بردارید ، می توان فرآیندهای التهابی را که ایجاد می کنند متوقف کرد و در نتیجه ، می توان به پیشرفت قابل توجهی در رفع علائم پیری دست یافت".

دانشمندان معلوم کرده اند که وجود آنزیم GLS1 برای سلول در حال پیری حیاتی است. این آنزیم رابطه نزدیک با روند متابولیسم گلوتامین دارد. مشخص شد که سلول در حال پیری برای زنده ماندن به این آنزیم نیاز دارد. این به این دلیل است که "کارخانه های" در حال کار در بدن انسان برای بین بردن پروتئین های غیر ضروری یا لیزوزوم ها ، در سلول در حال پیری کار نمی کنند و به این دلیل محیط اسیدی به سلول نفوذ می کند و تهدیدی برای وجود آنها است. برای زنده ماندن و خنثی سازی محیط اسیدی ، سلول به آمونیاک نیاز دارد که با تبدیل گلوتامین به اسید گلوتامیک - یعنی در فرآیندی که به آنزیم GLS1 نیاز دارد، بدست می آید.

متخصصان ژاپنی تصمیم گرفتند به عنوان چنین مهارکننده ای برای خنثی کردن آنزیم GLS1 و از بین بردن سلول های پیری از دارویی که قبلاً وجود داشته و به عنوان دارویی برای انواع خاصی از سرطان تحت آزمایشات بالینی قرار دارد ، استفاده کنند چون رشد سلول های سرطانی نیز به وجود آنزیم GLS1 بستگی دارد. این دارو که مانع عملکرد آنزیم GLS1 می شود، به یک موش پیر تزریق شد. در نتیجه، تغییراتی در تعدادی از علائم بیماری های ناشی از پیری ایجاد شد.

عملکرد کلیه ها در این موش پیر بهتر شده ، شاخص های کراتینین سرم و نیتروژن اوره خون بهبود یافته تغییراتی نیز در کبد و ریه ها رخ داد.

آزمایشات داروی جدید روی موش ها نه تنها "جوان سازی" اندام های داخلی بلکه تقویت کل ارگانیسم را نشان داده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج