۱۰۹۵۲۵۵
۹ نظر
۵۲۰۲
۹ نظر
۵۲۰۲
پ

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

تست فرانسوی یا فرنچ تست یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌های دنیا است. فرنچ تست دارچین و سیب که به شما آموزش می‌دهیم، با عطر و طعم جذابی که دارد همه را به اشتها می‌آورد.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: تست فرانسوی یا فرنچ تست یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌های دنیا است. فرنچ تست دارچین و سیب که به شما آموزش می‌دهیم، با عطر و طعم جذابی که دارد همه را به اشتها می‌آورد. برای یک صبحانه‌ی فراموش نشدنی با ما همراه باشید تا طرز تهیه فرنچ تست در فر را به شما آموزش دهیم.

این فرنچ تست شبیه به یک کسرول شیرین و ساده است که داخل آن نرم و بیرون آن ترد و کره‌ای است. شما می‌توانید این صبحانه‌ی خوشمزه را در یک روز تعطیل تهیه کنید یا حتی با تهیه آن از شب قبل نگهداری آن در یخچال، یک صبحانه‌ی هیجان‌انگیز در وسط هفته داشته باشید.

تهیه فرنچ تست در فر به شما این امکان را می‌دهد که برای تعداد زیادی یک صبحانه گرم و خاص تهیه کنید. عطر دارچین و سیب هنگام تهیه این صبحانه خوشمزه، در خانه می‌پیچد و همه را به اشتها می‌آورد.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

مواد لازم برای ۶ نفر

  • نان تست: ۱۰ عدد
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • سیب: ۲ عدد
  • شکر قهوه‌ای یا سفید: ۵ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • کره: ۲۵ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

طرز تهیه

۱. تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و سه قاشق از شکر با همزن مخلوط کنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۲. نیمی از پودر دارچین و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۳. نان‌ها را مانند تصویر با چاقو برش بزنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۴. پوست سیب‌ها را جدا کنید و مانند تصویر، به ضخامت تقریبا ۳ میلی‌لیتر آن‌ها را برش بزنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۵. کف یک قالب فر به ابعاد ۲۵*۲۵ سانتی‌متر را با کره چرب کنید و نان‌ها و سیب‌ها را به صورت مخلوط در آن بریزید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۶. در یک کاسه مابقی شکر را با دارچین و کره که هم‌دمای محیط شده است، مخلوط کنید و مانند تصویر روی نان‌ها پخش کنید.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۷. حالا مخلوط شیر و تخم مرغ را روی نان و سیب بریزید؛ طوری که همه جای نان‌ها را در بر بگیرد. سپس ۳۰ دقیقه زمان دهید تا شیر کاملا جذب نان‌ها شود و بعد ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا جایی که روی نان‌ها برشته شود.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

۸. فرنچ تست را به همراه سس کارامل یا عسل و خامه سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • دلبر

      عالیه

    • بدون نام

      خدایا تو این مملکت نیستن بعضی ها ...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقیقا

      • بدون نام

        اَه بهتون.برو کامنتای غذاهای ساده و ارزان و یا اونجایی که سوپ اموزش میده یا وقتی غذاهای بدون گوشت رو گذاشته بخون بعد بیا نظر بده.اونجام خودشونو کشتن که بله دیگه باید بیای به ماها همینارو یاد بدی ماها باید همیناروبخوریم.هر چی تو این بخش میذارن ملت میان گریه میکنن.اینجا بخش اشپزیه.میفهمی اشپزی؟؟؟چیکار کنه با اب خالی غذا اموزش بده؟با تخم مرغ میذاره میگید گرونه با مرغ میذاره میگید گرونه با سیب زمینی میذاره با گوشت با برنج با ماکارونی با هر چی میگید گرونه.گرونه این برنامه رو حذف کن نیا نظر بده.ادم حالش بهم میخوره میاد نظراتو میخونه

    • بدون نام

      خیلی جذاب و راحت به نظر میاد.ممنون.

    • بدون نام

      چرا بعضيا فكر ميكنن اگه يه غذايي رو تا حالا نخوردن يا شكلش عجيبه گرون هست
      اين صبحانه بيشتر از سي هزار تومن نميشه برا چند نفر كه يه روز تعطيل رو متنوع تر شروع كنن يه نگاه به مواد مصرفيش كنيد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله.درسته.من که می پزم.

    • بدون نام

      عالی بود حیف که من..فر ندارم...باثشکر

      پاسخ ها

      • بدون نام

        داخل قابلمه هم میشه مهمولا

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج