۱۰۹۸۹۹۰
۱۸ نظر
۵۱۳۰
۱۸ نظر
۵۱۳۰
پ

دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی

دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکته‌ی بسیار مهم این غذا، کم‌هزینه بودن آن است.

وب‌سایت یامی‌شف: دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکته‌ی بسیار مهم این غذا، کم‌هزینه بودن آن است.

دمپختک گوجه و سیب زمینی جزء غذا‌هایی است که می‌توانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود می‌توان از گوشت سفید، قرمز، میگو، حبوبات و… استفاده کنید در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه می‌شود.

دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی

مواد لازم

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۵ عدد گوجه
  • ۱ ق رب گوجه
  • ۲ عدد سیب زمینی
  • ۲ عدد پیاز
  • روغن و نمک و زردچوبه و فلفل
  • ۲ لیوان آب

دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی

دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی

طرز تهیه

۱. ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.

۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد.

دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      رب گوجه زیاد نبود؟

    • بدون نام

      ته دیگش نمیسوزه با این ترتیب؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        زیرش را کم کن، روغنش کمی زیاد باشه می‌ره تهش یک ته دیگ طلایی فوق العاده خوشمزه میشه

    • Ph

      اسم این غذا : استامبولی پلو یا کته گوجه فرنگی هست،
      دمپختک گوجه و سیب زمینی رو از کجا درآوردید خدا وکیلی

      پاسخ ها

      • بدون نام

        براهرشهر فرق می کنه .مثلااستانبولی کرمان کاملا متفاوت ازجاهای دیگه اس.ماکرمانی هابه این میگیم گوجه پلو .

    • بدون نام

      موقع دم کردن

    • فرزانه

      والا ما به این میگیم استامبولی . یا استانبولی

      پاسخ ها

      • حسینی

        ماهم

      • heliya

        ما هم میگیم استامبولی یا استنبولی

    • بدون نام

      عدس هم بهش بزنید عالیه

    • بدون نام

      البته اگه پیازداغم داشته باشه خیلی عالی میشه طعمش متفاوت ترمیشه

    • بدون نام

      دمپخت تماته به قول آبادانیها

    • رزالین

      ما به این میگم دمپختک و داخل استانبولی لوبیا سبز و گوشت چرخ شده می ریزیم

    • بدون نام

      قبلش لازم نیست برنج خیس بخوره؟
      لطفا یک نفر که واقعا می دونه پاسخ بده
      جواب الکی هم ندید
      ممنون

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عزیزم برنج رو برای همه ی غذاها از قبل اگر خیس کنیم خیلی بهتره. برای اینم حتما خیس کن. البته من با آب گوجه خیس میکنم عالیه

      • بدون نام

        هرچی بیشتر خیس بخوره ب زمان پخت کمتری نیاز داره

    • بدون نام

      عجب فکر بکری، ممنون از راهنمایی ات،

    • بدون نام

      من سیر توش میریزم مزش عالی میشه با روغن حیوانی که دیگه نگو فردا درست میکنم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج