۱۱۰۵۴۳۱
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

کشف محموله بزرگ مواد مخدر در غرب عراق

با دستگیری بزرگترین قاچاقچی غرب عراق محموله عظیمی از مواد مخدر ضبط شد؛ این دومین کشف مواد افیونی وارده از کشور اردن طی کمتر از یک هفته است.

ایرنا: با دستگیری بزرگترین قاچاقچی غرب عراق محموله عظیمی از مواد مخدر ضبط شد؛ این دومین کشف مواد افیونی وارده از کشور اردن طی کمتر از یک هفته است.

دستگیری این قاچاقچی بازتاب گسترده‌ای در شبکه های اجتماعی عراق داشت.

احتمالا دلیل این بازتاب گسترده تلاش برخی جریانها برای انحراف افکار عمومی مبنی بر ورود مواد مخدر به عراق از دیگر مرزهای این کشور همچون ترکیه و ایران است بی آنکه توجهی به مرز اردن وجود داشته باشد.

منابع محلی عراق گزارش دادند؛ بزرگترین فروشنده مواد مخدر غرب کشور با کمین نیروهای مبارزه با قاچاق مواد افیونی در ورودی شهر الرمادی به دام افتاد.

این قاچاقچی درحالی که قصد وارد کردن محموله بزرگی از قرص های روانگردان و مواد مخدر کریستال از مبداء اردن به عراق را داشت؛ دستگیر شد.

هفته گذشته نیز یک محموله دیگر شامل ۷ میلیون قرص روانگردان و ۹ کیلوگرم کریستال که آنها هم از مرز اردن به عراق قاچاق شده بود، کشف و ضبط شد که واکنش فعالان مجازی را به همراه داشت.

این مساله از آنجایی مهم جلوه می کند که برخی مسوولان عراقی معتقدند مواد مخدر توزیعی در این کشور از سایر مبادی وارد می شود بی‌آنکه دلیل و سند محکمی برای آن ارایه دهند.

گفته می شود دستگاه اطلاعاتی اردن جزو برترین ارگان های امنیتی جهان عرب به شمار می رود که از آغاز همه گیری کرونا اختیارات بیشتری نیز به آن اعطا شده است و همین امر باعث تعجب کاربران عراقی شده که اردن با دستگاه امنیتی قوی خود چگونه نمی تواند جلوی قاچاق عظیم مواد مخدر از مرز کوچک خود با عراق را بگیرد؟ آیا عمدی درکار است؟

دکتر فراس الیاسی از دانشگاه رسانه بغداد هفته گذشته در واکنش به پوشش خبر کشف ۷ میلیون قرص روانگردان توسط یکی از شبکه هایی که مواضع انتقادی به ایران دارد نوشت: "عجیب است که این شبکه ایران را به قاچاق این مواد متهم نکرده است!".

سمیر عبید نویسنده و پژوهشگر مسائل سیاسی عراق نیز با انتشار یک توییت نسبت به این ماجرا واکنش نشان داد و گفت: حتما می خواهید بگویید اینها کار ایران است و رژیم صهیونیستی و عناصرش هم اصلا دخلی به این ماجرا ندارند؟

شمار دیگری از کاربران فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز واکنش های مشابهی به موضوع داشتند.

عراق قوانین بسیار سختگیرانه ای در زمینه مبارزه با مواد مخدر دارد و کوچکترین و کمترین مواد و قرصی که دارای مخدر باشد را ممنوع و جرم تلقی می‌کند.

با این وجود به گفته مدیر بخش مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور عراق در سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) بیش از ۶ هزار متهم در مسایل مرتبط به مواد مخدر این کشور دستگیر شده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      عجیب چون کشورهای عربی محتاط موادمخدرندارن برعکس ایران نقل ونبات وچطوراونهاجلشون نیتونن بگیرن ایران نمیتونههههههه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج