غذای گردشگران خارجی متنوع میشود
مدیرعامل گروه هتل های هما گفت که این هتل نخستین دوره آموزش آشپزی غذاهایی دریایی و شرقی را با هدف افزایش تنوع غذا برای گردشگران ورودی به کشور برگزار می کند.
خبرگزاری ایرنا: علی رحیم پورˈ روز دوشنبه در نشستی با حضور مدیران گروه هتل های هما و خبرنگاران افزود: بخش گردشگری درحوزه خوراک و نوشیدنی ضعیف است و گردشگران خارجی کم بودن تنوع غذایی را پیوسته یادآور می شوند .
وی گفت که این دوره با هدف ورود تجربیات آشپزان بین الملل به ایران و همچنین ایجاد تنوع غذایی در هتل هما برگزار شده است .
رحیم پور با بیان اینکه راهکارهایی جهت بهینه سازی خدمات و همچنین بالا بردن کارایی گروه هتل های هما ارائه شده است، گفت: تمام تلاش ها افزایش ضریب رضایتمندی گردشگران و به کار گیری نیروهای متخصص و جوان دراین حوزه است.
وی با اشاره به اینکه هتل هما همه استانداردها را رعایت می کند، افزود: ارتقای کیفیت خدمات فنی باعث احیا برند هتل ها می شود .
درادامه ˈ محمد زریفˈ سرآشپز مالزیایی دلیل برگزاری این دوره را ایجاد تنوع و تهیه فهرست غذاهای بیشتر برای هتل با توجه به روند رو به افزایش ورود جهانگرد به ایران اعلام کرد.
وی گفت: در این دوره طریق پخت غذای شرقی آموزش داده می شود تا آشپزان ایرانی آن را با ذائقه مردم مطابقت بدهند و غذا بپزند.
وی گفت که این دوره با هدف ورود تجربیات آشپزان بین الملل به ایران و همچنین ایجاد تنوع غذایی در هتل هما برگزار شده است .
رحیم پور با بیان اینکه راهکارهایی جهت بهینه سازی خدمات و همچنین بالا بردن کارایی گروه هتل های هما ارائه شده است، گفت: تمام تلاش ها افزایش ضریب رضایتمندی گردشگران و به کار گیری نیروهای متخصص و جوان دراین حوزه است.
وی با اشاره به اینکه هتل هما همه استانداردها را رعایت می کند، افزود: ارتقای کیفیت خدمات فنی باعث احیا برند هتل ها می شود .
درادامه ˈ محمد زریفˈ سرآشپز مالزیایی دلیل برگزاری این دوره را ایجاد تنوع و تهیه فهرست غذاهای بیشتر برای هتل با توجه به روند رو به افزایش ورود جهانگرد به ایران اعلام کرد.
وی گفت: در این دوره طریق پخت غذای شرقی آموزش داده می شود تا آشپزان ایرانی آن را با ذائقه مردم مطابقت بدهند و غذا بپزند.
پ
ارسال نظر