۱۱۱۸۴
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

با سس چیلی و چاشنی

هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز

آب كتري را بجوشانيد و يك ماهي‌تابه و قابلمه را روي حرارت زياد قرار دهيد. فر را روشن كرده و در دماي ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد.

هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز

مواد لازم هانی چیکن :
  • سينه مرغ: ۴ سينه مرغ ۱۸۰ گرمي
  • رزماري: چند برگ
  • گشنيز تازه: چند برگ
  • نمك و فلفل: به ميزان كافي


مواد لازم بين رايس :
  • پياز: 2 عدد
  • چوب دارچين: يك عدد
  • برنج: 250 گرم
  • عصاره مرغ: 600 ميلي‌ليتر
  • لوبيا: 400 گرم


مواد لازم سس چيلي
  • پياز: ۴ عدد
  • آويشن: يك قاشق چاي‌خوري
  • برگ‌بوي تازه: ۳ عدد
  • سير: ۴ حبه
  • جوز هندي: يك عدد
  • ادويه تند: به ميزان لازم يا سس قرمز فلفلي
  • فلفل چيلي: يك عدد
  • عسل: ‌به ميزان كم


مواد لازم سالاد ونيز
  • فلفل قرمز: يك عدد
  • كاهو: به ميزان لازم
  • ليمو: 2 عدد
  • پياز قرمز: يك چهارم
  • شاهي: يك دسته كوچك


ادويه‌ها
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم


مواد لازم پيش‌غذا
  • بلال بزرگ بدون پوشال: 4 عدد


برای شروع

آب كتري را بجوشانيد و يك ماهي‌تابه و قابلمه را روي حرارت زياد قرار دهيد. فر را روشن كرده و در دماي ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد و ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار دهيد.


هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز
  • پيش غذا
بلال‌ها را داخل قابلمه كه با آب جوش پر شده است بريزيد و به آن كمي نمك اضافه كنيد. در قابلمه را گذاشته و منتظر بمانيد تا پخته شوند. هنگامي كه بلال‌ها كاملا آب‌پز شدند، آن‌ها را روي يك ماهي‌تابه داغ درون گاز قرار دهيد و روي بلال‌ها را روغن زيتون بريزيد. به‌طور مرتب بلال‌ها را در ماهي‌تابه تكان دهيد تا نسوزند.

هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز

  • بین رایس
ابتدا در يك قابلمه برنج خود را خيس كرده و دم كنيد تا در مراحل بعد از آن استفاده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده، پيازها را خرد كرده و همراه با روغن زيتون داخل قابلمه بريزيد. چوب دارچين را در قابلمه قرار دهيد و نمك و فلفل را به ميزان مورد نياز درون قابلمه بريزيد.

پيازها را به هم بزنيد و اجازه دهيد تا نرم شوند. عصاره مرغ را درون مواد اضافه كنيد. در يك قابلمه ديگر لوبياها را ريخته تا پخته شوند. برنج را به مواد داخل ماهي‌تابه اضافه كنيد تا لوبياها آماده شوند مي‌توانيد تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد و در آن را بگذاريد، پس از ۵ دقيقه لوبياها را درون مواد بريزيد و به هم بزنيد و مجدد در قابلمه را بگذاريد. بعد از ۱۲دقيقه در قابلمه را برداشته و اجازه دهيد تا تمامي آب داخل قابلمه تبخير شود حالا زير غذا را خاموش كنيد. حتما قبل از سروكردن آن را مزه كنيد تا ادويه‌ها به اندازه باشند.

هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز

  • هانی چیکن
سينه‌هاي مرغ را روي تخته گوشت قرار داده و نصف كنيد. درون ماهي‌تابه روغن زيتون همراه با نمك و فلفل بريزيد. مرغ‌ها را درون ماهي‌تابه گذاشته تا با مواد تفت داده شوند. زير گاز را زياد كرده و هر چند دقيقه يك‌بار مرغ‌ها را برگردانيد تا هر ۲ طرف پخته شود. وقت آن رسيده تا سس تند را درست كنيد. حالا با برگ گشنيز و رزماري غذا را تزئين كنيد.

هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز
  • سس چیلی
پيازها را درون مخلوط‌كن با چاقو خرد كنيد و آويشن را همراه با برگ بو و سير داخل مخلوط‌كن بريزيد. جوز هندي و تمامي ادويه‌هاي تندي كه مي‌خواهيد استفاده كنيد را داخل مخلوط‌كن بريزيد. فلفل چيلي را مجدد با چاقو خرد كرده و همراه با كمي عسل به مواد داخل مخلوط‌كن اضافه كنيد. نمك و فلفل را به ميزان لازم درون آن بريزيد و در آخر برگ بو را با قاشق در بياوريد و كل مواد را مخلوط كنيد تا آنجايي كه كاملا يكدست شوند. اگر دوست داشتيد كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد.

  • سالاد ونیز
روي يك تخته چوبي كاهوها را همراه با شاهي خرد كرده و درون ظرف سالاد خود بريزيد، كمي نمك همراه با آب‌ليموي تازه به آن اضافه كنيد. پياز قرمز را مربع‌مربع، با چاقو برش داده و فلفل قرمز‌ها را ريز كرده و درون ظرف سالاد بريزيد و كاملا مواد را با هم مخلوط كنيد. روغن زيتون را هرگز فراموش نكنيد. سالاد آماده سرو است.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

هاني چيكن + بين‌رايس + سالاد ونيز


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مژگان

      ممنونم خوب بود لطفا دستورغذا های سنتی را بشتر ارئه دهید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج