۱۱۱۹۵۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

حواس پرتی درد را کاهش می‌دهد

پژوهشگران آلمانی توانسته‌اند دلیل تاثیر کاهنده حواس پرتی بر احساس درد را کشف کنند. تمرکز ذهن بر روی مساله‌ای دیگر، ارسال سیگنال‌های درد را کند می‌کند. این سیگنال‌ها برای تحلیل باید از نخاع به مغز برسند

حواس پرتی درد را کاهش می‌دهد

برترین ها: پژوهشگران آلمانی توانسته‌اند دلیل تاثیر کاهنده حواس پرتی بر احساس درد را کشف کنند. تمرکز ذهن بر روی مساله‌ای دیگر، ارسال سیگنال‌های درد را کند می‌کند. این سیگنال‌ها برای تحلیل باید از نخاع به مغز برسند.

پژوهشگران دانشگاه هامبورگ با انجام تحقیق تاز‌ه‌ای ثابت کرده‌اند که احساس درد با پرتی حواس کم می‌شود. در تحقیق این پژوهشگران ۲۰ فرد داوطلب شرکت کردند که حاضر بودند احساس درد ناشی از تحریکات مختلف، از جمله افزایش دما روی سطح پوست بازوی‌شان را تحمل کنند.

حواس پرتی درد را کاهش می‌دهد

این داوطلبان همزمان با تحریک گیرنده‌های درد در سطح پوست‌شان می‌بایست تمرین‌های مختلف ذهنی را انجام می‌دادند که از نظر پیچیدگی به دو درجه تقسیم‌بندی شدند. این داوطلبان در نهایت به پرسش‌های پژوهشگران در مورد میزان دردی که احساس کردند پاسخ دادند.

تأثیر پرتی حواس بر ارتباط مغز و اندام‌های بدن

نتیجه این تحقیق نشان می‌دهد کاهش احساس درد با میزان پرتی‌حواس فرد داوطلب مرتبط است. به عنوان مثال، تمرین‌های ساده ذهنی تغییر معنی‌داری در میزان درک احساس درد نداشته است.

در مقابل تمرین‌ها سخت اثر روشنی در کاهش احساس درد داشتند. در این حالت فرد داوطلب به مراتب حساسیت کمتری در برابر تحریک‌کننده گیرنده‌های درد داشته است.

پژوهشگران دانشگاه هامبورگ با تصویربرداری رزونانس مغناطیسی مغز داوطلبان دریافتند که به چه دلیل احساس درد با پرتی حواس آنها کمتر می‌شود.

قطع ارتباط "تلفنی" نخاع و مغز

عملکرد نخاع را می‌توان به خطوط ارتباط تلفنی میان اندام‌ها و مغز تشبیه کرد. پایانه‌های اعصابی که در نخاع قرار دارند تحریک‌های ثبت شده توسط اعصاب در اندام‌ها را به مغز منتقل می‌‌کنند و بر عکس.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی مغز داوطلبان نشان می‌دهد که هنگام انجام تمرین‌های سخت، فعالیت اعصاب درد به مراتب کمتر از زمان فعالیت آنها هنگام انجام تمرین‌های آسان شده است.

پژوهشگران بر این باورند که تمرین‌های ذهنی سخت مغز را مشغول خود می‌کنند، تا حدی که دریافت سیگنال‌های درد از نخاع کند و گاه متوقف می‌شود.

پژوهشگرانی که در مورد درد تحقیق می‌کنند پیش‌تر به شواهدی دست‌یافته بودند که نشان می‌د‌اد ترشح ماده آرام‌بخشی درون بدن، ممکن است دلیل کاهش حس درد هنگام پرتی حواس باشد.

حواس پرتی درد را کاهش می‌دهد

تأثیر حواس پرتی بر شناخت- رفتاردرمانی

کریستین اشپرنگر یکی از پژوهشگران دانشگاه هامبورگ با توجه به نتیجه تحقیق تازه می‌گوید: «کم شدن حس درد هنگام پرتی حواس نمی‌تواند پدیده‌ای کامل روانشناختی باشد، بلکه بر اساس مکانسیمی رخ می‌دهد که در مراحل اولیه پردازش حس درد در پایانه اعصاب فعال شده است.»

پژوهشگران می‌گویند نتیجه این تحقیق ممکن است بر روش‌های مختلف درمان درد، به عنوان مثال شناخت- رفتار درمانی هم توانایی تأثیر‌گذاری بر نخاع را داشته باشند.

حواس پرتی ممکن است فرآینده‌های مرتبط با درد را نیز تحت تأثیر قرار دهد. در شناخت- رفتار درمانی به عنوان مثال، الگوهای فکری متعادل‌تر جایگزین الگوهای فکری مخرب می‌شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج