۱۱۳۴۵۴۱
۷ نظر
۵۹۳۶
۷ نظر
۵۹۳۶
پ

طرز تهیه دمپختک؛ غذای اصیل و ساده

دمپختک یکی از انواع غذا‌های پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت زیادی به غذا‌هایی مثل باقالی پلو ساده و دمی گوجه فرنگی دارد. دمپختک با نام دمی باقالی هم شناخته می‌شود و در بیشتر مواقع به همراه نیمرو سرو می‌شود.

پارسی‌دی: دمپختک یکی از انواع غذا‌های پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت زیادی به غذا‌هایی مثل باقالی پلو ساده و دمی گوجه فرنگی دارد. دمپختک با نام دمی باقالی هم شناخته می‌شود و در بیشتر مواقع به همراه نیمرو سرو می‌شود.

طرز تهیه دمپختک؛ غذای اصیل و ساده

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر دمپختک تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری دمپختک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش دمپختک با پورتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه

پیاز متوسط: ۳ عدد

روغن: ۴ قاشق سوپ خوری

باقلا خشک (لپه باقلا): ۴۰۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه دمپختک؛ غذای اصیل و ساده

طرز تهیه

با این مقدار مواد اولیه که برای شما آوردیم می‌توانید برای چهار نفر دم پختک درست کنید. برای تهیه دمپختک مجلسی ابتدا پیاز‌ها را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می‌کنیم و بعد تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن داخل آن می‌ریزیم.

و اجازه می‌دهیم تا روغن کمی داغ شود و بعد پیاز‌ها را داخل تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. اجازه می‌دهیم پیاز‌ها سبک و نرم شوند و مجددا آن‌ها را تفت می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا سرخ و طلایی شوند و کمی زردچوبه در آخر سرخ شدن روی پیاز‌ها می‌ریزیم.

طرز تهیه دمپختک؛ غذای اصیل و ساده

و باقلا‌های خشک شده را نیز داخل تابه می‌ریزیم و با پیاز‌ها تفت می‌دهیم و ۳ الی ۴ لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا باقلا‌ها نیم پز شوند. پس از نیم پز شدن باقلا‌ها (دقت کنید که آب باقلا‌ها بیشتر از یک بند انگشت نباشد).

کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می‌ریزیم سپس برنج را می‌شوییم و ۲ مرتبه آب آن را تعویض می‌کنیم و در آخر می‌شوییم و آب آن را خالی می‌کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم و حرارت را کمی زیاد می‌کنیم.

تا آب داخل ماهیتابه تبخیر شود و بعد روغن را داخل تابه می‌ریزیم و برنج را دم می‌اندازیم و حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب پخته شود. دمپختک ما بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد آماده نوش جان کردن است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      حالم به هم ميخوره از غذاي با تخم مرغ

      پاسخ ها

      • بدون نام

        این غذا روغن و زردچوبه بیشتر از اونی که گفتید نیاز داده

      • رضا یوسفیانپور

        باید نظر اون را هم بپرسیم

    • مینو

      بسیااارخوشمزس

    • بدون نام

      بقول تهر
      ونی های قدیم گدا پلو

    • بدون نام

      اگه کمی زردچوبه بریزیم اصلا رنگ‌نمیگیره تو عکس هم معلومِ زردچوبه زیاد ریختند . بعد اینکه چهار پیمانه برنج و چهارصد گرم باقالی برای ۴ نفر خیلی زیاده .

    • بدون نام

      تو نپز

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج