۱۱۵۳۷۹۷
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

بدهی ۱۸۰میلیاردی و این همه خواهان!

از گوشه‌وکنار می‌شنویم وزارت ورزش اصلا قصد ندارد از مدیران پابه‌سن‌گذاشته برای هدایت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال استفاده کند. حتی شنیدیم که وزارت روی مدیرانی که در گذشته هدایت این دو باشگاه را برعهده داشته‌اند نظر مثبتی ندارد. گفته می‌شود تلاش وزارت روی انتخاب مدیران جوان است؛ اتفاقی که می‌تواند مشکلات بیشتری برای این دو باشگاه به‌وجود بیاورد.

فرهیختگان: بعد از استعفای ناگهانی جعفر سمیعی از مدیریت باشگاه پرسپولیس وزارت ورزش اعلام کرد مجید صدری، رئیس هیات‌مدیره به‌عنوان سرپرست موقت کارها را برعهده بگیرد تا سر فرصت درمورد وضعیت مدیریت این باشگاه مردمی تصمیم‌گیری کند. درست همزمان با این اتفاقات اخبار و شایعات زیادی درمورد نفرات جانشین سمیعی منتشر شد. اخباری که توسط برخی از این افراد تکذیب شد، اما نه آن‌طور قاطعانه که نشان دهد واقعا با آنها برای این پست صحبت نشده یا خودشان تمایلی به حضور در مدیریت باشگاه پرسپولیس ندارند.

نکته عجیب تمایل افراد به پذیرش این‌همه بدهی است که امروز روی دست پرسپولیس باقی مانده است؛ ترکیبی از بدهی‌های گذشته و حال! قبلا به این موضوع اشاره کردیم که پرسپولیس نزدیک به ۱۸۰ میلیارد تومان بدهی قدیم و جدید دارد و فقط می‌تواند به تامین ۸۰ میلیارد آن ازطریق دریافت پاداش بازی‌های آسیایی امیدوار باشد که البته این‌مورد هم امروز به یکی از مشکلات حل‌نشدنی باشگاه پرسپولیس تبدیل شده است! تحریم‌ها تا امروز اجازه نداده که پرسپولیس به این پاداش دسترسی پیدا کند و کسانی هم که در باشگاه وعده داده بودند این پاداش را دریافت خواهند کرد، در این راه هیچ موفقیتی کسب نکردند.

به‌غیر از بدهی ۹۰ میلیارد تومانی که از قبل گریبان پرسپولیس را گرفته و مربوط به شکایت‌های موجود در فیفا است، مدیریت سمیعی هم ۹۰ میلیارد تومان دیگر روی دست پرسپولیس گذاشته و قرض‌های زیاد او (از سر ناچاری و به دلایل مختلف ازجمله پیشخور شدن پول اسپانسر و نبود منابع مالی دولتی برای یک باشگاه دولتی و...) و البته تلاش‌های صدری حالا تبدیل به یک مشکل بزرگ برای این باشگاه و البته هر مدیری شده که قرار است ازسوی وزارت ورزش برای هدایت پرسپولیس انتخاب شود. حال چطور با این وضعیت برخی افراد هنوز تمایل زیاد به پذیرش مدیریت باشگاه پرسپولیس دارند، خودش سوالی است که تاحدودی پاسخش معلوم است.

وزارت به‌دنبال مدیر جوان است؟

از گوشه‌وکنار می‌شنویم وزارت ورزش اصلا قصد ندارد از مدیران پابه‌سن‌گذاشته برای هدایت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال استفاده کند. حتی شنیدیم که وزارت روی مدیرانی که در گذشته هدایت این دو باشگاه را برعهده داشته‌اند نظر مثبتی ندارد. گفته می‌شود تلاش وزارت روی انتخاب مدیران جوان است؛ اتفاقی که می‌تواند مشکلات بیشتری برای این دو باشگاه به‌وجود بیاورد. باوجود اینکه سمیعی نشان داد مدیریت جوان می‌تواند آرامش را در باشگاه برقرار کند، اما نشان هم داد که ضعف‌های زیادی در تامین منابع مالی دارند و همین موضوع نگرانی‌هایی را برای آینده به‌وجود می‌آورد.

با این‌حال همچنان نام افرادی چون حبیب کاشانی، مهدی محمدنبی و علی‌اکبر طاهری به‌عنوان گزینه‌های مدیرعاملی پرسپولیس شنیده می‌شود. باید دید وزارت روی نظرش خواهد بود یا بازهم به مدیران قدیمی اعتماد می‌کند.

ممنوعیت تصدی پست جدید برای اعضای شورای شهر

در لیست نامزدهای پست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس نام دو عضو شورای اسلامی شهر تهران دیده می‌شود. حبیب کاشانی و محمد آخوندی هر دو عضو شورای شهر هستند و طبق طرح استفساریه بند ۲ ماده ۳۸ قانون تشکیلات وظایف و انتخابات شورای اسلامی و انتخاب شهرداران مصوب ۲۵ دی ۱۳۸۴ به صراحت مجلس اعلام کرده که عضویت همزمان در شوراهای اسلامی و تصدی مناسب اداری منافات دارد.

اگر در قانون دنبال راهکارهای تفسیری نباشند این دو نفر نمی‌توانند عملا مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شوند، مگر اینکه از سمت خود در شورای شهر استعفا دهند. البته گفته می‌شود حضور آنها در هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس بلامانع است، اما طبق همین ماده ۳۸ مشکلاتی وجود دارد که البته حقوقدان‌ها بهتر می‌توانند در این مورد اعلام‌نظر کنند.

گفتنی است، کاشانی ۲ دوره مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شد که مدیریت موفقی در باشگاه پرسپولیس داشت. یک قهرمانی در لیگ برتر و ۲ قهرمانی جام حذفی نتیجه کار او بود، اما اتفاقاتی نظیر عدم پرداخت به‌موقع طلب خارجی که منجربه کسر ۶ امتیاز از پرسپولیس شد و درگیری او با علی دایی هم در دوران کاری او به ثبت رسید. محمد آخوندی هم زمانی عضو هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس شد که البته اتفاق چشمگیری در زمان حضور او رخ نداد و البته می‌توان از اتفاقات مهم زمان حضور او در وزارت ورزش به اخراج همکاران حبیب کاشانی از باشگاه اشاره کرد.

گزینه‌های عجیب

وقتی نام مهدی محمدنبی و مصطفی آجورلو برای حضور در پست مدیرعاملی مطرح شد، واکنش‌ها به این موضوع مختلف بود. هواداران پرسپولیس نسبت‌به محمدنبی حساسیت ویژه‌ای دارند و عملکرد او را در پرسپولیس در زمان مدیریت رسول‌پناه و البته محمدحسن انصاری‌فرد بسیار منفعل ارزیابی می‌کنند و موافق حضور او در تیم‌شان نیستند. البته خود دبیرکل اسبق فدراسیون فوتبال هم تمایل بیشتری به حضور در پست‌های دیگر و غیرفوتبالی و باشگاهی دارد.

برخی از حضور او در سازمان توسعه و تجهیز اماکن ورزشی خبر می‌دهند. البته حضور او در فدراسیون فوتبال بسیار حاشیه‌ساز بود و حتی یک‌بار حضورش با اعتراض رسمی AFC روبه‌رو شد. مصطفی آجورلو هرچند در زمان حضورش در پاس تهران عملکرد خوبی داشت، اما بعد از آن در فوتبال و در باشگاه‌های استیل‌آذین و تراکتورسازی عملکرد درخشانی نداشت. می‌گویند احتمال حضور این مدیر ۶۱ساله (حتما بازنشسته است) در استقلال وجود دارد. مطرح شدن نام این دو گزینه برای مدیریت پرسپولیس عجیب به‌نظر می‌رسید.

انتخاب اسپانسر چه شد؟

حتما می‌پرسید انتخاب اسپانسر جدید پرسپولیس چه ارتباطی با انتخاب مدیریت جدید دارد. باید بگوییم هرچند گفته می‌شود هنوز زمینه برگزاری مزایده انتخاب اسپانسر باشگاه دولتی پرسپولیس فراهم نشده و از طرفی هم گفته می‌شود اسپانسر قبلی هنوز اقاله قرارداد را امضا نکرده و درحقیقت قرارداد قبلی هنوز فسخ نشده، اما می‌توان به این موضوع هم فکر کرد که شاید مدیریت باشگاه چون احساس می‌کند تکلیف مدیریت هنوز به شکل قطعی مشخص نشده، به این موضوع ورود نکرده تا ببیند درنهایت چه اتفاقی خواهد افتاد. قرار بود صدری مبلغ بدهی کالدرون را تامین کند تا مانع بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس شود، اما این اتفاق نیفتاد و باتوجه به اتمام یارگیری پرسپولیس باید زمان بیشتری برای تهیه این پول برای باشگاه بخرد. تکلیف اسپانسر هم مشخص نیست و وضعیت مالی پرسپولیس سروشکل کاملا بحرانی به‌خود گرفته است.

چهره‌های آشنای دیگر

درمورد حسین کلانی و حسین خبیری هم اخباری مبنی‌بر حضورشان در هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس به گوش می‌رسد. حسین کلانی یک چهره دوست‌داشتنی در بین پیشکسوتان پرسپولیس است که امروز ۷۷ سال دارد. او را نماینده پیشکسوتان پرسپولیس در هیات‌مدیره باشگاه می‌دانند، اما هنوز مشخص نیست شرح وظیفه او در هیات‌مدیره باشگاهی که ازنظر مالی دچار مشکلات بسیار است، چیست.

حسین خبیری، عضو جوان هیات‌مدیره سایپا سابقه زیادی در پرسپولیس دارد. او پیش از حضور در هیات‌مدیره باشگاه سایپا در زمان‌های مختلف در باشگاه پرسپولیس حضور داشته و ظاهرا ارتباط خوبی هم با هواداران پرسپولیس دارد. البته مشخص نیست ارتباطات خبیری برای تامین منابع مالی تا چه حد می‌تواند به پرسپولیس کمک کند. یکی‌دو رسانه هم از حضور مجید فرخزادی، عضو اسبق هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس و مدیر اسبق روابط‌عمومی این باشگاه در هیات‌مدیره جدید خبر داده‌اند که البته خود این عضو نام‌آشنا موضوع را کامل رد می‌کند.

پالس‌های مثبت با ادبیات سابق!

اما این روزها مصاحبه‌های محمد دادکان هرچند همان لحن گذشته این مدیر باتجربه را دارد، اما نشان می‌دهد که او بیش از هر زمان دیگر آمادگی نشستن پای میز مذاکره را دارد. او از مواضع گذشته‌اش عبور نکرده و هنوز هم می‌گوید ردپای مدیریت گذشته ورزش وجود دارد، اما می‌گوید بدون هیچ کمکی می‌تواند پرسپولیس را بگرداند. می‌گوید بدهی‌های قبلی را باید پرداخت کنند، اما برای حل این مشکل هم راهکار دارد.

به‌نظر می‌رسد دادکان آمادگی بیشتری نسبت‌به قبل برای بازگشت به فوتبال را دارد. البته او نشان داده مدیریت پرسپولیس برایش وسوسه‌کننده نیست. باید دید سجادی، وزیر ورزش که خودش یک ورزشی است درمورد دادکان روشی غیر از وزرای قبلی وزارت ورزش را درپیش می‌گیرد یا نه. دادکان ۶۷ ساله در زمان حضورش در فدراسیون فوتبال یک‌بار به‌عنوان عضو هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب شد، اما برای جلوگیری از بروز شائبه رنگی بودن فدراسیونش از حضور در جلسات هیات‌مدیره خودداری کرد. او زمینه خرید ساختمان کنونی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را فراهم کرد و در فدراسیون فوتبال هم عملکرد خوبی داشت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج