۱۱۶۶۲۳
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

دلمه‌ پیاز، طعمی متفاوت با کینوآی سیاه

کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه های خوراکی اش کاشته می شود و نحوه طبخ دانه های آنها شبیه به برنج است. بنابراین می توانید برای درست کردن این دلمه بجای کینوآ از برنج استفاده کنید.

دلمه‌ پیاز، طعمی متفاوت با کینوآی سیاه

برترین ها: کینوآ گیاهی است که به خاطر دانه های خوراکی اش کاشته می شود و نحوه طبخ دانه های آنها شبیه به برنج است. بنابراین می توانید برای درست کردن این دلمه بجای کینوآ از برنج استفاده کنید.

مواد لازم:

• 6 عدد پیاز متوسط

• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 1 حبه سیر، پوست کنده و له شده

• ربع فنجان فلفل قرمز، ریز ریز شده

• 1 فنجان کینوآی سیاه

• یک و نیم فنجان آب

• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• ربع فنجان کشمش

• ربع فنجان گشنیز، خرد شده

• 1 قاشق چایخوری پودر کاری

• کمی فلفل قرمز

دلمه‌ پیاز، طعمی متفاوت با کینوآی سیاه

طرز پخت:

۱. قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و روی اجاق بجوشانید. فر را بگذارید روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تا داغ شود.

۲. بخش بسیار کوچکی از ته هر پیاز را ببرید تا بتوانید آن را ایستاده نگه دارید و قل نخورد. بالای هر پیاز را نیز ببرید. پوست بیرونی و یک لایه کلفت آن را بکنید.

۳. وقتی آب در حال جوشیدن است، پیازهای پاک شده را آرام داخل آن بیندازید و ده دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس بگذارید سرد شوند و مغز آنها را خارج کنید. می توانید از قاشق کمک بگیرید.

۴. پیازها را در ظرفی قرار دهید و مغز پیازها را خرد کنید و ۱ فنجان از آن را نگه دارید و بقیه را برای مصارف دیگر کنار بگذارید.

۵. روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی (بهتر است چدنی باشد) داغ کنید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. چند دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا عطر آنها دربیاید. سپس فلفل قرمز را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر بپزید.

۶. کینوآی آبکشی شده، آب و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. شعله را زیاد کنید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند و رب گوجه فرنگی حل شود. وقتی آب آن جوش آمد، شعله را کم کنید تا نیمجوش شود و ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و آب آن کشیده شود و کینوآ نرم شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید.

۷. کشمش، گشنیز، پودر کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید و مزه آن را بچشید و ببینید که آیا به ادویه نیاز دارد یا خیر.

۸. به آرامی با قاشق از این مواد داخل هر پیاز بریزید و آنها را پر کنید. سپس روی هر کدام از پیازها روغن زیتون بچکانید. روی آنها را فویل بکشید و حدود ۴۰ دقیقه بپزید. می توانید در آخر با گشنیز خرد شده دلمه های پیاز را تزئین کرده و سرو نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج