۱۱۶۶۸۷۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

انتشار دی اکسید کربن رکورد زد!

افت محسوس تولید دی اکسید کربن که به لطف قرنطینه‌های کرونایی حادث شده بود دوباره به سطح قبل از همه‌گیری کووید ۱۹ رسیده است.

یورونیوز: افت محسوس تولید دی اکسید کربن که به لطف قرنطینه‌های کرونایی حادث شده بود دوباره به سطح قبل از همه‌گیری کووید ۱۹ رسیده است.

نتایج یک تحقیق علمی که پنجشنبه ۴ نوامبر منتشر شده نشان می دهد که سطح جهانی تولید گاز کربنیک به‌ویژه در بخش انرژی و صنعت در حال افزایش است و به سطح ۲ سال پیش خود نزدیک شده است.

دانشمندانی که درتهیه این پژوهش (Global Carbon Project) همکاری کرده‌اند می‌گویند که نقش بحران کرونا در کاهش سرعت تولید گازهای گلخانه‌ای در حد یک ترمز بوده و کارایی‌اش تا حد زیادی از بین رفته است. آنها تخمین می‌زنند که جهان در سال ۲۰۲۱ چیزی در حدود ۳۶.۴ میلیارد تن متر مکعب دی اکسید کربن تولید خواهد کرد. این میزان در سال ۲۰۱۹ حدود ۳۶.۷ میلیارد تن متر مکعب بوده است.

درسال گذشته میلادی و دراوج قرنطینه‌های ناشی ار ویروس کرونا سطح تولید این گاز تا ۳۴.۸ میلیارد تن پایین آمده بود و بنابراین در سال ۲۰۲۱ یک رشد حدودا پنج درصدی خواهد داشت.

پژوهش جدید نشان می دهد که چین همچنان بیشترین سهم را در افزایش تولید دی اکسید کربن داشته است؛ این در حالی است که اکثر کشورهای دیگر هم به سطح تولید قبل از دوران همه‌گیری نزدیک شده‌اند.

انتشار دی اکسید کربن رکورد زد!

افزایش سهم چین در آلودگی عمدتا ناشی از دود زغال سنگ و گازهای طبیعی بوده است. استفاده از سوخت‌های فسیلی به‌ویژه به دلیل بازگشت سریع به اقتصاد پیش از همه‌گیری کووید اتفاق افتاده است. همچنین قرنطینه در چین نسبت به سایر کشورهای دنیا زودتر پایان یافته و این کشور برای سرپا شدن مجدد اقتصاد، دی اکسید کربن بیشتری تولید کرده است.

هوای پاکیزه در طول سال ۲۰۲۰ در سراسر دنیا از هند گرفته تا ایتالیا سبب شده بود تا بسیاری نسبت به اینکه دنیا راه خود را برای کنترل آلودگی پیدا کرده، امیدوار شوند. اما کرین لوکر یکی از تهیه کنندگان این پژوهش از دانشگاه ایست آنگلیا در بریتانیا نظر متفاوتی دارد. او که برای ارائه گزارشی از این تحقیق به گلاسگو رفته، می گوید: «این همه‌گیری نیست که می‌تواند باعث شود ما صفحه را ورق بزنیم بلکه تصمیاتی هستند که اینجا و طی این دو هفته گرفته می شوند. همه‌گیری بیماری نمی تواند طبیعت اقتصاد ما را تغییر دهد.»

طبق این تحقیق دنیا تنها ۱۱ سال فرصت دارد تا از گرم شدن بیشتر زمین جلوگیری کند. نسبت به اواخر قرن نوزده هوا ۱.۱ درجه سلیسیوس گرم‌تر شده است.

انتشار این گاز در چین در مقایسه با سال ۲۰۱۹ حدود هفت درصد افزایش داشته است این در حالی است که هند تنها ۳ درصد افزایش را ثبت کرده است. طبق برآوردهای این پژوهش ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا و بقیه کشورهای دنیا در مقایسه با سال ۲۰۱۹ کمتر دنیا را آلوده کرده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج