دستور پخت مرغ تابهای با طعم سیر و لیمو
مرغ با طعم لیمو و سیر دستوری ساده و خوش طعم است و همچنین تجربه یک طعم متفاوت برای یک شام کم کالری و همینطور برای کودکان شما. نویسنده دستور این روش پخت را برای کودکان توصیه کرده است.
برترینها: مرغ با طعم لیمو و سیر دستوری ساده و خوش طعم است و همچنین تجربه یک طعم متفاوت برای یک شام کم کالری و همینطور برای کودکان شما. نویسنده دستور این روش پخت را برای کودکان توصیه کرده است.
مواد اولیه:
- فلفل قرمز (خرد شده) ۱ /۲ قاشق چای خوری
- پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
- گشنیز (خرد شده) ۱/۴ پیمانه
- آب مرغ ۱ پیمانه
- لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) ۱ عدد
- فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) ۱ عدد کوچک
- سیر (خرد شده) ۳ حبه
- پیاز (خرد شده) ۱/۴ پیمانه
- روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
- سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۴ تکه متوسط
- خامه (پرچرب/ جایگزین : ۳ ق غ شیر کامل) ۳ ق غ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)
۲- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود ۵ دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.
3- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. 2تا3 دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)
4- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.
۵- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود ۷ الی ۸ دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت ۱ الی ۲ بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.
6- نمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.
مرغ ما با طعم متفاوت لیمو وسیر حاضره نوش جان
نکته:
تکههای مرغ از قبل نیم پز شوند.
ارسال نظر