لذت و هیجان را با این کیک‌های شکلاتی تجربه کنید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
ادیب_3
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۸۳۷۵۷
۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۵
۲۸۶۶۶
در روز‌های سرد زمستانی هیچ چیزی به اندازه یک تکه کیک شکلاتی تازه به همراه یک لیوان چای داغ نمی‌چسبد، با انواع کیک‌های شکلاتی، روزتان را زیباتر کنید.

برترین‌ها: در روز‌های سرد زمستانی هیچ چیزی به اندازه یک تکه کیک شکلاتی تازه به همراه یک لیوان چای داغ نمی‌چسبد، با انواع کیک‌های شکلاتی، روزتان را زیباتر کنید.

چیزکیک شکلاتی

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • میزان سرو: 6 تا 8 نفر

مواد لازم:

  • بیسکوییت شکلاتی: 150 گرم
  • کره (ذوب شده): 100 گرم
  • گردو (پودرشده): 30 گرم
  • پنیر ماسکارپونه: 750 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • ماست خامه ای: 300 گرم
  • پودر ژلاتین: 3 ق س
  • شیر: 300 میلی لیتر
  • (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
  • شکلات تلخ: 150 گرم
  • توت فرنگی: حدود 200 گرم

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ: 100 گرم
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • کره: یک ق س
  • توت فرنگی و میوه دلخواه: به مقدار لازم (جهت تزیین)

طرز تهیه:

1. بیسکویت شکلاتی پودرشده و پودر گردو را با کره ذوب شده خنک مخلوط کرده و داخل قالب کمربندی 23 سانتیمتری پرس کرده و در یخچال قرار دهید.

2. برای تهیه مواد پنیری پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود (ژلاتین داخل شیر سخت تر حل می شود و امکان دارد ذوب کردن آن زمان بیشتری ببرد). شکلات شیری و تلخ را نیز ذوب کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

3. پنیر ماسکارپونه و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. سپس ماست خامه ای را بیفزایید. ژلاتین حل شده خنک را افزوده و با دور کند همزن مخلوط کنید. شکلات های ذوب شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

4. دیواره قالب را با طلق پوشانده و توت فرنگی ها را از وسط نصف کرده و دور تا دور قالب چیده و مواد آماده چیزکیک را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. قالب را حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید. در هنگام سرو چیزکیک را از قالب جدا کرده و رویه آماده را روی چزکیک ریخته و با پالت صاف کنید. سپس با میوه تزیین کنید.

طرز تهیه:

شکلات تلخ را روی بخار آب یا داخل ماکرووی ذوب کرده و سپس به خامه صبحانه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. کرم آماده غلظت مناسبی برای ماسوره زدن روی چیزکیک دارد.

نکته:

1- برای آماده کردن چیزکیک تمام مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشد تا هنگام افزودن شکالت به مواد پنیری راحت مخلوط شده و داخل مخلوط نبندد.

2- استفاده از شکلات تلخ و شیری برای متعادل شدن طعم چیزکیک می باشد، در صورت تمایل می توانید از یک شکلات به مقدار 300 گرم استفاده کنید. برای چیزکیک شکلاتی از شکلات خالص مرغوب استفاده کنید.

3- از مخلوط ماسکارپونه و پنیر خامه ای نیز می توانید برای این چیزکیک استفاده کنید.

4- برای آماده کردن ماست خامه ای می توانید 250 گرم ماست پرچرب را با 50 گرم خامه صبحانه آماده کنید.

5- در صورت در دسترس نبودن توت فرنگی می توانید آن را از دستور حذف و با دکور ساده سرو کنید.

6- برای راحت جدا کردن چیزکیک از قالب، کف آن را با فویل بپوشانید. سپس بیسکویت را کف قالب پرس کنید.

این چیزکیک در طعم و اشکال مختلفی تهیه می شود ولی جدا از طعم و تزیینات متفاوت و موجود این چیزکیک از پایه، به دو نوع مختلف تقسیم بندی می گردد:

1- چیزکیک تنوری که مواد رویه آن معمولا شامل تخم مرغ می باشد و در فرپخت می شود و پس از پخت در یخچال خنک شده و با رویه و سس های متفاوت سرو می شود. چیزکیک نیویورکی از معروفترین نوع آن می باشد.

2- چیزکیک یخچالی که اغلب در آن از ژلاتین به عنوان سفت کننده مواد رویه استفاده می شود. در تهیه مواد رویه چیزکیک های یخچالی که پس از آماده سازی نیازی به پختن ندارند و در یخچال سفت می شوند، از انواع پنیرهای خامه ای بدون نمک و ماسکارپونه استفاده می شود و این نوع چیزکیک ها، سبک تر از نوع تنوری آن بوده و چیزکیک کلاسیک یکی از متداولترین انواع آن محسوب می شود. چیزکیک شکلاتی نیز از پرطرفدارترین نوع چیزکیک می باشد.


کیک کرمدار شکلاتی

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

مواد لازم خمیر:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • کره: 180 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • آرد 220 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم
  • شیر: یک سوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • وانیل: یک هشتم ق چ

مواد لازم کرم:

  • شیر: یک پیمانه
  • آرد: 3 ق س
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

ابتدا کرم را آماده کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. برای تهیه کرم، همه موارد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و ظرف آن را عوض کرده و روی کرم را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه کیک:

1. کره و شکر را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا سبک و کرمی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود 30 ثانیه بزنید. در این مرحله وانیل را نیز اضافه کنید و آرد، بیکنیگ پودر و پورد کاکائو را مخلوط کرده و به همراه شیر به تناوب اضافه کنید.

2. قالب گرد 20 سانتیمتری را با اسپری خوب چرب کرده و نیمی از مواد را ریخته و روی آن را با نیمی از کرم بپوشانید. بقیه مواد را ریخته و سطح آن را با پالت صاف کنید. مابقی کرم را داخل قیف ریخته و روی سطح کیک به صورت نوارهای گر بریزید.

3. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار دهید. پس از پخت محدود 10 دقیقه صبر کنید. سپس کیک را از قالب جدا کرده و روی توری فلزی قرار دهید تا خوب خنک شود. در آخر روی کیک پودر قند الک کنید.

نکته: برای تهیه این کیک بهتر است از قالب هایی که کف آنها جدا می شود استفاده کنید.


موس کیک نسکافه و شکلات

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

  • مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 30 الی 35 دقیقه
  • میزان سرو: 10 الی 12 نفر

مواد لازم کیک:

  • کره (ذوب شده): 120 گرم
  • پودر قند: 100 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 100 گرم
  • بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
  • پودر نسکافه: یک ق س
  • آب ولرم: 2 ق س

مواد لازم موس شکلاتی:

  • زرده تخم مرغ: 6 عدد
  • شکر: 75 گرم
  • آب: 2 ق س
  • شکلات تلخ (ریز خردشده): 280 گرم
  • خامه قنادی: 465 گرم
  • پودر ژلاتین: 2 ق چ
  • آب (برای ژلاتین): 5 ق چ

طرز تهیه کیک نسکافه:

1. ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب گرد کمربندی 23 سانتیمتری را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا سفیدرنگ شوند و غلظت پیدا کنند. آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید.

2. سپس برای بار سوم بر روی ترکیب تخم مرغی الک کنید و با لیسک هم بزنید. سپس کره را ذوب نمایید. پورد نسکافه را نیز با آب ولرم ترکیب کنید، ابتدا کره را اضافه کنید و با درجه کند همزمن برقی هم بزنید سپس ترکیب نسکافه ای را بیفزایید.

3. مایه کیک را درقالب بریزید و به مدت تقریبی 30 الی 35 دقیقه در فر بپزید. در حدی که اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود.

4. کیکی را پس از پخت از فر خارج کنید. پس از خنک شدن کامل کیک، مایه موس را بر روی کیک موجود در قالب بریزید و حدود هشت ساعت در یخچال قرار دهید. سپس دور تا دور موس کیک را با چاقو ببرید، کمربند قالب را باز کرده و از روی کاغذ رغنی بردارید و به ظرف سرو انتقال دهید و با پودر قند و پودر کاکائو تریین نمایید.

طرز تهیه موس شکلاتی:

1. زرده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شده و غلظت پیدا کنند. شکر و 2 قاشق سوپ خوری آب را در یک شیرجوش کوچک ریخته و بر روی شعله خیلی ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس اجازه دهید به جوش آید.

2. پس از به جوش آمدن حدود سه دقیقه اجازه دهید شربت بجوشد (شربت در این مرحله نیاز به هم زدن ندارد. فقط گاهی ظرف را از روی شعله برداشته تکان دهید و مجدد بر روی شعله قرار دهید). شربت داغ را در حالی که همزن روشن است به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

3. بر روی 5 قاشق چای خوری آب سرد، پورد ژلاتین را بپاشی. پس از آن که به صورت اسفنجی درآمد بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود. ژلاتین آماده را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.

4. سپس شکلات ریز خرد شده را در مایکروفر یا بر روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. بعد شکلات ذوب شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در آخر خامه را کمی فرم دهید و مایه شکلاتی را کم کم به خامه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در آخر خامه را کمی فرم دهید و مایه شکلاتی را کم کم به خامه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

نکته:

1- مایه این کیک کاملا شل است.

2- مواد اولیه کیک را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید.

3- کاغذ روغنی تان را کمی بزرگتر ار سطح کف قالب در نظر بگیرید تا در پایان کار جدا نمودن موس کیک از قالب راحت انجام شود.

4- در تهیه موس شکلاتی از شکلات مرغوب استفاده نمایید.


کیک شکلاتی با کرم پرتقالی

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 40 دقیقه
  • میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم کیک شکلاتی:

  • مارگارین (به دمای محیط رسیده): 175 گرم
  • پودر قند: 115 گرم
  • سس کارامل: 4 ق س
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 175 گرم
  • پودر کاکائو: 2 ق س
  • بیکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ

مواد لازم کرم پرتقالی:

  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 75 گرم
  • نشاسته ذرت (سفیدرنگ): 25 گرم
  • شی: یک و یک دوم پیمانه
  • نمک: یک پنسه
  • اسانس پرتقال: چند قطره

خامه قنادی: 100 گرمطرز تهیه کیک شکلاتی:

1. فر رار وی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو عدد قالب گرد 18 سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. مارگارین، پودر قند، سس کارامل، تخم مرغ ها و ترکیب پودر کاکائو، نمک، آرد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را در ظرفی ریخته و با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا مایه کیک آماده شود.

2. مایه کیک را دو قسمت کرده در هر دو قالب به طور مساوی بریزید. سپس روی مواد را با پالت صاف نمایید و در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. پس از خارج نمودن کیک از فر اجازه دهید پنج دقیقه در قالب خنک شود. سپس روی توری فلزی برگردانید و کاغذ روغنی ها را جدا نمایید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

3. در این فاصله کرم را آماده نمایید. پس از خنک شدن کامل کیک و کرم، سطح روی کیک ها را در صورت ناصافی با چاقو اره ای مخصوص کیک صاف نمایید. سپس روی یک کیک را با کرم بپوشانید و با پالت صاف کنید و کیک دوم را بر روی آن قرار دهید. در نهایت سطح کیک و دیواره های کیک را با کرم پوشش دهید و با شکلات رنده شده و گل تزیین نمایید.

طرز تهیه کرم پرتقالی:

1. زرده های تخم مرغ را کمی با همزن مفتولی دستی بزنید. سپس کنار بگذارید. در ظرف دیگری شکر، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط نموده و شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

2. سپس بر روی شعله ملایم قرار دهید و دائم هم بزنید تا ته نگیرد و در عین حال غلظت یابد و حالت فرنی پیدا کند. بعد کرم را از روی شعله بردارید و به آرامی بر روی زرده های تخم مرغ بریزید و با قاشق هم بزنید.

3. ظرف را بر روی شعله برگردانید و مجددا هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود در حدی که جای پره همزن دستی روی مواد بماند. کرم آماده را از روی شعله بردارید و به ظرف دیگری انتقال دهید. سپس رویش را با کیسه فریزر بپوشانید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

4. پس از خنک شدن اسانس پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در پایان خامه قنادی را فرم دهید و کرم آماده و خنک را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

نکته:

1- تمام مواداولیه کیک را قبل از مصرف به دمای محیط برسانید.

2- در هنگام اضافه کردن شیر به ترکیب شکر، نشاسته ذرت و نمک از شیر داغ استفاده نکنید زیرا مواد گلوله می شوند و دیگر به راحتی نمی توان آنها را یکدست نمود.

3- تمام مدتی که کرم بر روی شعله گاز است در کنار گاز بمانید و کرم را هم بزنید زیرا خیلی زود ته می گیرد.

4- هنگام پخت کرم، اجازه دهید کرم کاملا بجوشد و غلیظ شود.


دسر نارگیل و شکلات

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

مواد لازم لایه سفید:

  • شیرنارگیل: 200 میلی لیتر
  • شیر: 50 میلی لیتر
  • تخم شربتی: 2 ق س
  • عسل: یک الی 2 ق س
  • پودر ژلاتین آموتیا: یک ق س

مواد لازم لایه تیره:

  • شیر نارگیل: 200 میلی لیتر
  • پودر کاکائو: یک ق س (سرپر)
  • شکر: 2 ق س
  • دارچین (پودرشده): به مقدار لازم
  • پودر ژلاتین: یک ق س

طرز تهیه:

1. برای تهیه لایه تیره رنگ، شیرنارگیل، پودر کاکائو، شکر و دارچین را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پودر ژلاتین را از قبل در مقدار کمی آب حل کنید و سپس به مواد اضافه کرده و هم بزنید. مقداری از این مخلوط را در قالب های مافین سیلیکونی بریزید و حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

2. برای تهیه لایه سفیدرنگ، تمامی مواد به جز پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و قبل از به جوش آمدن مواد پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه کرده و هم بزنید.

3. این مخلوط را روی لایه تیره رنگ بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. بقیه مخلوط تیره رنگ را روی آن بریزید و حدود 3 ساعت (یا تمام شب) در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.


دسر شکلاتی یخچالی

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

مواد لازم:

  • شکلات تخته: 200 گرم
  • خامه صورتی: 200 گرم
  • بیسکوییت پتی بور: یک بسته

طرز تهیه:

1. ابتدا خامه را داخل قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید تا داغ شود. بعد از روی شعله بردارید. سپس شکلات های خردشده را د اخل خامه بریزید تا شکلات ها ذوب و با خامه یکدست شوند. سپس بیسکویت ها را داخل شکلات خرد کنید و هم بزنید.

2. سپس داخل قالب را خیس کنید. یک نایلون فریزر بگذارید و به دیواره قالب بچسبانید و مواد را داخل آن بریزید. سپس یک شب در یخچال بگذارید تاخودش را بگیرد. پس از آن یخچال خارج کرده و با شکلات سفید تزیین کنید.

نکته:

1- خامه باید داغ شود و نجوشد.

2- بعد از اضافه کردن بیسکویت به آرامی هم بزنید تا بیسکویت ها له نشوند.

خواص شکلات سیاه:

1- تاثیر شکلات بر پوسیدگی دندان ها:

هم بیشتر از دیگر خوراکی های شیرین نیست. البته مسلم است که مصرف بیش از حد هر ماده غذایی می تواند سلامت انسان را مختل کند. برخی از خواص شکلات عبارت اند از:

2- خشکی پوست را درمان می کند:

شکلات تیره یک منبع غنی از آهن، کلسیم و ویتامین های C، B1، A، D و E است که با هم به صورت یک عامل مرطوب کننده برای پوست هستند. با نوشیدن هر روز یک فنجان شکلات نرمی و طراوت پوست شما تضمین می شود.

3- از پوست در برابر اشعه ماوارء بنفش محافظت می کند:

شکلات تیره شامل فلاونول است که از پوست در برابر آفتاب سوختگی و نشانه های دیگری از آسیب های اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

4- پوست را جوان می کند:

چین و چروک و خطوط ریز بر روی پوست به دلیل کاهش کلاژن است که با توجه به انتشار هورمون های استرس اتفاق می افتد. شکلات تیره «کاکائو» استرس را کاهش می دهد و در نتیجه چین و چروک و خطوط ریز را از بین می برد.

5- علائم آکنه را درمان می کند:

شکلات تیره به روشن کردن لکه های پوست و علائم آکنه نیز کمک می کند. برای این کار بهتر است به عنوان یک اسکراب صورت بر روی پوست زده شود.

در مرحله اول، باید صورت خود را تمیز کنید. سپس شکر قهوه ای و دانه های کاکائو را خرد یا آسیاب کنید و مخلوط کرده و بعد از ده دقیقه هم زدن این مخلوط به شکل خمیر شکلات در می آید. صورت تان را با این کرم حدود 20 دقیقه ماساژ دهید. سپس با آب سرد بشویید.


پودینگ کیک شکلاتی

لذت و هیجان را با انواع کیک‌های شکلاتی تجربه کنید

مواد لازم کیک شکلاتی:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 300 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • روغن مایع: سه چهارم پیمانه
  • شیر: سه چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک ق س
  • وانیل: یک چهارم چ
  • بیکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ

مواد لازم پودینگ:

  • پودینگ آماده نارگیلی: یک بسته
  • پودر ژلاتین: یک ق س

مواد لازم تزیین:

  • پودر نارگیل: به مقدار لازم
  • توت فرنگی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب 23 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب را با روغن چرب کنید. در کاسه همزن تخم مرغ ها را با شکر و وانیل هم بزنید تا کرمی رنگ و سبک شود. بعد همچنان که همزن روشن است شیر و روغن مایع را هم اضافه کنید و بعد دستگاه را خاموش کنید.

2. حالا آرد را درون یک کاسه بریزید و یک قاشق سوپ خوری از آرد بردارید و کنار بگذارید. سپس یک قاشق پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید. حالا بیکینگ پودر را هم به آرد اضافه و مخلوط کنید. (هدف از کم کردن یک قاشق از آرد دستور و اضافه کردن یک قاشق کاکائو به جای آن، ایجاد توازن مواد کیک است تا کیک سنگین نشود).

3. حالا مخلوط آرد را به مواد زرده اضافه کنید و به مدت چند ثانیه با همزن بزنید تا یکدست شود (تاکید می کنم تا 10 بشمارید و بعد دستگاه را خاموش کنید).

4. مواد کیک را درون قالب بریزید و قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید کیک کاملا سرد شود. بعد داخل کیک را به اندازه ای که یک سانتیمتر از دیوارها فاصله داشته باشد خالی کنید تا شبیه کاسه شود.

طرز تهیه پودینگ:

1. مواد پودینگ را طبق دستورالعمل روی جعبه اش درست کنید و در انتخا یک قاشق سوپ خوری ژلاتین را به مواد اضافه کرده و هم بزنید و وقتی مواد نیم بند و ولرم شد، داخل کیک را با آن پر کنید و روی پودینگ را با پودر نارگیل بپوشانید و کیک را درون یخچال به دمت 2 ساعت استراحت دهید تا پودینگ کاملا سفت شود. حالا روی کیک را با مواد دلخواه تزیین کنید.

نکته: برای تهیه کیک همیشه مواد کیک را یک ساعت قبل به دمای محیط برسانید.

انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:5
Iran (Islamic Republic of)
11:11 - 1400/10/17
عااالیه ممنونم من عاشق کیک هستم
Iran (Islamic Republic of)
12:45 - 1400/10/17
با عرض سلام و قدر دانی از شما بانوی باسلیقه و هنر مند آیامیشه همین کیکهایی که داخل فر باید درست بشه رو داخل قابلمه روی گاز درست کنیم ممنونم از راهنماییتون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر صالحی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر آزاد خواه_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر