۱۲۵۱۴۹
۴ نظر
۵۱۰۹
۴ نظر
۵۱۰۹
پ

طرز تهیه بورانی بادمجان

نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود

آشپزی:

طرز تهیه بورانی بادمجان

  • غذای: ایرانی
  • گروه: تمامی فصول, رژیمی, مهمانی, پیش غذاها
  • سطح مهارت: آسان
  • مقدار: ۶
  • مناسب برای: ۴-۶
  • زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان آمادگی : ۵۰ دقیقه


مواد لازم

  • 600 گرم بادمجان
  • 250 گرم گوجه فرنگی
  • 3 حبه سیر
  • 1 فنجان ماست
  • 4/1 تا 2/1 فنجان روغن
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه:


1. بادمجان را برش داده و نمک می پاشیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۲. نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۳. در این زمان ، برش گوجه فرنگی را داخل میکسر ریخته یا رنده می کنیم و بعد سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۴. در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و بادمجانها را ته آن می چینیم و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم . با پشت قاشق یا گوشت کوب بادمجانها را کاملا له می کنیم .

طرز تهیه بورانی بادمجان

۵. نصف فنجان آب گرم اضافه می کنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پداریم روی حرارت تا تمام آب آن تبخیر شود . مراقب باشید بادمجانها ته نگیرد مرتب هم بزنید.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۶. در نهایت ماست را به بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب به هم بزنید میزان نمک و فلفل آن را بچشید و گرم همراه نان لواش یا چیپس چیتا سرو نمایید نوش جان

طرز تهیه بورانی بادمجان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • sanaz

      بهتره که بادمجان ها را کبابی کنید و از گوجه فرنگی هم استفاده نکنید اینطوری طعم بسیار بهتری داره

      پاسخ ها

      • طناز

        کاملاااااااااااااااااا .... موافقم، به شرطی که با سیر خام فراووون و نعناء خشک و ماست چکیده کاملا مخلوط بشه.....

    • سارا

      من شمالی ام و همیشه این غذا رو درست می کنم بدون گوجه فرنگی و با بادمجان کبابی و طبق نظر طناز با سیر خام و نعنا و پونه خشک عالی میشه.

    • الیزابت

      من هم بانظراتون موافقم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج