۱۲۷۳۱۱
۲ نظر
۵۰۴۸
۲ نظر
۵۰۴۸
پ

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ

در این مطلب طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ را به شما آموزش می دهیم.

چاشنیک:

مواد لازم

مناسب برای 3 تا 4 نفر

آرد : 2 پیمانه

ماست : 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع : نصف پیمانه

نمک و فلفل و آب ولرم : به میزان لازم

پیاز : 2 عدد

گوشت مرغ : 300 گرم

جعفری خردشده : یک تا دو قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ

دستور پخت

- پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود.

- بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌کنیم و نمک، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌کنیم تا به خورد هم بروند.

- در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌کنیم تا خمیر یک‌دستی به دست آید.

- بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌کنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال کاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مر30عزیز

    • بدون نام

      باتشکر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج