۱۳۱۸۳۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

سالاد بلوچیز با ژامبون

ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در این سالاد یعنی یک طعم استثنایی.

پارسه گرد: ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل ۵۵۹ کیلوکالری، ۱۴.۶ گرم کربوهیدرات، ۱.۹ گرم قند، ۴۳.۹ گرم چربی، ۱۳.۴ گرم چربی اشباع شده و ۲۴.۹ گرم پروتئین است.

سالاد بلوچیز با ژامبون
  • مناسب برای :8 نفر
  • زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
مواد لازم:
  • ژامبون دودی: ۲۵۰ گرم
  • پنیر بلوچیز: ۱۰۰ گرم
  • نان تست: ۲ برش ضخیم
  • برگ منداب یا اسفناج: ۱ دسته بزرگ
  • کلم قرمز: ۱ پیمانه
  • گردو: ½ پیمانه
  • پیازچه تازه: ۱ دسته
  • روغن زیتون خالص: ۷ قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل دیژون: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:

۱. یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون‌ها را به تکه‌های ۱ سانتی‌متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان‌های تکه شده - به اندازه مربع های ۱ سانتی‌متری - به تابه اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه آن‌ها را باهم تفت دهید تا نان‌ها تست و طلایی شوند.

۲. برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.

۳. برگ‌های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم‌های خرد شده را روی آن‌ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن‌ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

۴. از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج