۱۴۰۷۴۹
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (۱)

کدو حلوایی نماد پاییز است. خیلی ها طعم نیمه‌شیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب ۳ قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش داده‌ایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را دوست خواهید داشت.

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (1)
برترین ها: کدو حلوایی نماد پاییز است. حالا هم که پاییز آمده و در هر سبزی فروشی می توان انواع آن را پیدا کرد. خیلی ها طعم نیمه‌شیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب ۳ قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش داده‌ایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را دوست خواهید داشت.

لازانیا کدو حلوایی

• تعداد: ۱۲ نفر

• زمان آماده سازی: یک ساعت

• زمان پخت: ۴۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۱۲ ورقه لازانیا

• ۴۵۰ گرم قارچ خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۱۲ ورقه ژامبون

• ۱.۵ پیمانه پیاز خرد شده

• ۲ قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی

• ۴۲۵ گرم کدو حلوایی

• ¾ پیمانه شیر پرچرب

• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق چایخوری سرکه سیب

• ۳/۴ قاشق چایخوری نمک

• ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)

• ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا ورقه ای

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (1)

طرز تهیه

۱. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. ژامبون ها را در تابه سزخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. ۳۰ ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.

۲. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یک‌سوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یک‌سوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید ۱۵ دقیقه خنک شود.


دونات پرادویه‌ی کدو حلوایی

• تعداد: 12 دونات

• زمان تهیه: 35 دقیقه

• زمان سرد شدن: 3 ساعت

• زمان پخت: 2.5 دقیقه برای هر کدام

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری کره آب شده

• نصف پیمانه شکر

• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین

• ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل

• 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده

• 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک

• نصف پیمانه کنسرو کدو حلوایی

• 1/3 پیمانه شیر

• یک عدد تخم مرغ

• یک عدد زرده تخم مرغ

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• دو پیمانه آرد کامل

• روغن گیاهی برای سرخ کردن

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (1)

طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. نصف پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، جوش شیرین و پودرهای زنجبیل، میخک و جوز هندی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. کدوحلوایی، شیر، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. با کمک قاشق چوبی به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر شود. روی مواد را بپوشانید و سه ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۲. روی سطحی که کاملا آردپاشی کرده اید، خمیر را رول و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

۳. در صورت تمایل وسط دونات ها را با قالب دایره ای خالی کنید و دایره های درآمده را نیز قلقلی کنید یا همه را با هم مخلوط و دوباره به شکل دونات برش دهید.

۴. روغن سرخ کردنی را داخل قابلمه متوسط بریزید و بگذارید داغ شود. سپس، هرکدام از دونات ها را ۲.۵ تا ۳ دقیقه در روغن داغ بپزید تا کاملا طلایی شوند. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغنشان گرفته شود.

۵. تا گرم هستند دونات ها را داخل ظرف شکر بغلطانید و گرم سرو کنید.


نان کدوحلوایی

• تعداد: 32 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 55 دقیقه در دمای 350

مواد لازم

• 3 1/3 پیمانه آرد کامل

• دو قاشق چایخوری جوش شیرین

• دو قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1.5 دو قاشق چایخوری نمک

• یک دو قاشق چایخوری جوز هندی

• 1.5 پیمانه شکر

• 1.5 پیمانه شکر قهوه ای

• یک پیمانه روغن گیاهی

• 4 عدد تخم مرغ

• 2/3 پیمانه آب

• 425 گرم پوره کدوحلوایی

• 3 قاشق غذاخوری کره آب شده

• دو پیمانه خاکه قند

• دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو

• یک قاشق غذاخوری شیر

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• شیر

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (1)

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب نان را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید .در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، دو قاشق چایخوری دارچین، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه بزرگ تر، شکر، شکر قهوه ای و روغن را با همزن برقی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، مخلوط آرد و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها، پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آنها را داخل قالب ها بریزید.

۳. حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه آنها را در فر بپزید.

۴. پیش از سرو، ده دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شوند.

۵. برای کرم کاکائویی روی نان، در یک کاسه کوچک کره را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی بزنید. یک پیمانه خاکه قند، پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری دارچین، پودر قهوه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه شکر را اضافه کنید و شیر را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. این کرم را روی نان بریزید و نان را چندین ساعت یا حتی یک شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش دهید.


پای بهشتی کدوحلوایی

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان خنک شدن: 30 دقیقه

• زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

• 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده

• ¼ پیمانه شکر

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• یک عدد تخم مرغ همزده

• خمیر آماده پای*

• 1 ¼ پیمانه پوره کدو حلوایی

• یک پیمانه شیر غلیظ

• دو عدد تخم مرغ همزده

• ¼ پیمانه شکر قهوه ای

• ¼ پیمانه شکر

• یک قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/4 قاشق چایخوری نمک

• 1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

• نصف پیمانه گردوی خرد شده

• دو قاشق غذاخوری کره آب شده

• دو قاشق غذاخوری آرد کامل

• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (1)
طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ¼ پیمانه شکر، وانیل و یک عدد تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آنها را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

2. در این فاصله، سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر آماده پای را با وردنه باز کنید تا یک دایره با قطر 30 سانتی متر به دست بیاید. سپس خمیر را داخل قالب پای بگذارید. مخلوط پنیر را داخل آن بریزید. لبه های خمیر را به داخل برگردانید و آنها را فرم دهید.

3. در یک کاسه متوسط، کدوحلوایی، شیر، دو عدد تخم مرغ، ¼ پیمانه شکر قهوه ای، ¼ پیمانه شکر، دارچین، نمک و جوزهندی را با هم مخلوط کنید. با دقت آنها را روی مخلوط پنیر بریزید.

4. روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. فویل را بردارید و 25 دقیقه دیگر بپزید.

5. در این فاصله، گردو، کره، آرد و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی پای بریزید و 10 تا 15 دقیقه بپزید.


خمیر پای

مواد لازم

• ۱ ¼ پیمانه آرد کامل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ۱/۳ پیمانه روغن قنادی

• ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب سرد

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی (1)

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک مخلوط کن روغن تردکنندهٔ شیرینی (روغن قنادی که به آن شورتنینگ هم می گویند) را خرد کنید تا به اندازه نخود در بیاید. یک قاشق غذاخوری آب روی مخلوط بریزید و با چنگال هم بزنید. به قدری آب بریزید که خمیر شکل بگیرد. سپس آن را به شکل توپ گلوله کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج