۱۴۴۰۰۵
۵ نظر
۵۲۰۲
۵ نظر
۵۲۰۲
پ

بریونی، غذای سنتی اصفهان

غذایی سنتی از شهری قدیمی و سنتی . پایتخت فرهنگ و هنر ایرانی غذاهای سنتی زیادی دارد اما این غذا به راستی چیز دیگریست . بریونی غذاییست که با نام اصفهان همراه است .

پیمونه: غذایی سنتی از شهری قدیمی و سنتی . پایتخت فرهنگ و هنر ایرانی غذاهای سنتی زیادی دارد اما این غذا به راستی چیز دیگریست . بریونی غذاییست که با نام اصفهان همراه است . عاشقان گوشت این غذای خوشمزه را از دست ندهید .

بریونی، غذای سنتی اصفهان

مواد لازم:

  • گوشت گردن / سردست / دنده .... ۵۰۰ گرم
  • پیاز درشت .... ۱عدد
  • نمک وزردچوبه وفلفل و دارچین .... به مقدار لازم
  • خلال بادام .... به مقدار لازم
  • سبزی معطر ریز خرد شده .... ۵ ق م
  • برگ ریحان تازه .... ۴ ق م
  • ترخون/مرزه/نعنا(خشک) .... مجموعا ۱ ق م
  • شش گوسفند(جگر سفید) ..... دلخواه

طرز تهیه:

1 - گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وزردچوبه نیم پز کرده(به مدت 1 ساعت در قابلمه) وپس از سرد شدن وپاک کردن ار استخوان و... چرخ می کنیم .آب گوشت را برای چرب کردن گوشت و تریت بریون نگه دارید .

2 - ریحان تازه را ریز خرد کرده و سبزیجا خشک را نیز پودر کنید . سبزیجات را اضافه کرده نمک وفلفل را اندازه می کنیم وخوب ورز می دهیم .

3 - سپس کف قالب بریان (قالب ها بیضی شکل با دسته بلند که در عکس می بینید -در صورت در دسترس نبودن میتوانید از تابه های کوچک استاده کنید) را چرب کرده دارچین وخلال بادام ریخته از موادگوشتی در قالب بریان قرار داده به قطر 1 سانتی متر وسپس روی حرارت قرار داده تا برشته شود .

بریونی، غذای سنتی اصفهان

۴ - نان را به وسیله چربی موجود روی اب گوشت چرب کرده وسپس بریان برشته را روی ان بر می گردانیم .

۵ -جهت تزئین می توانیم از شش پخته وچرخ شده نیز استفاده کنیم .

۶ -آبگوشت باقیمانده از گوشت را می توان با نان خرد شده مخلوط وبه همراه کشک در کنار بریان استفاده کرد .

نکات :

۱ - بریان به صورت سنتی چرب سرو میشود . میتوانید اگر دوست داشتید تا نوع سنتی آن را تهیه کنید . ۱۰۰ گرم قلوه گاه گوسفنده یا ۵۰ گرم دنبه نیز اضافه کنید.

۲ - در رستوران ها میز مخصوص تهیه بریون موجود بوده که در عکس میبینید . این میز یک قابلمه بزرگ دارد که آب گوشت داخل آن است و سک سینی که زیر آن شعله روشن است و برای خود بریون استفاده میشود .

بریونی، غذای سنتی اصفهان

۳ - معمولا بریون به صورت یک نان که گوشت داخل آن است به همراه سبزیجات ، پیاز و ترشی ودورچین و همچنین کاسه ای جدا گانه که تریت داخل آن است سرو میشود .

۴ - تریت بریون توسط خود آشپز تهیه میشود . روی تریت کشک و دارچین و یک عدد گوجه معمولا قرار داده میشود .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حسین

      سلام حسین هستم از اصفهان
      این بریونی که شما میگید اصلش بریان است نه بریونی
      مثل اینه که بهخوراک کباب بگید کبابی
      تشکر

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اشتباه نوشتی بگی کوبابی

    • بدون نام

      جایی که بریون فروخته میشه اسمش بریونیه نه خود بریون.
      مثل کبابی که محل فروش کبابه.

    • بدون نام

      جالبس ک مجله هم کوتا نمیادا معذرت نمیخادا تیترا تصحیح ....

    • بدون نام

      دادا دستی شما درد نیاد ولی حالا که میخاید واسه بریون اصفون بیگی خب خوبه ولی یک تجربه یک اطلاعاتی دروس میدادی نوکریدم دادا

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج