با پودينگ برنج و ميوه + سالاد انار
دستور آشپزی: گوشت اردك + سياباتا
سينه اردك را برش بزنيد تا كاملا پخته شود. به صورت ضربدري روي سينه اردك را با چاقو به آرامي خط بيندازيد و روي يك تخته چوبي قرار دهيد. روي گوشتها نمك و فلفل همراه با پودر آويشن بپاشيد و گوشتها را مجدد برگردانيد و روي طرف ديگر نيز ادويه و فلفل قرمز چيلي بپاشيد تا كاملا به خرد گوشتها برود.
مواد لازم گوشت اردك
- سينه اردك: 200×4 گرم
- پودر آويشن: به ميزان لازم
- فلفل قرمز چيلي: يك عدد
- نعناي تازه: يك دسته كوچك
- ليمو: يكدوم
- عسل رقيق: يك قاشق غذاخوري
مواد لازم سياباتا
- نان تست: ۱۰ عدد
- رزماري تازه: يك دسته كوچك
- سير: ۵ حبه
مواد لازم پودينگ برنج و ميوه
- بادام ورق شده: يك مشت
- شكر: 5 قاشق چايخوري
- پرتقال: 2 عدد
- آلو رسيده: 12 عدد
- پودر وانيل: اختياري
- برنج: با كيفيت عالي (150×4 گرم)
مواد لازم سالاد انار
- انار:يك عدد
- كاهو: ۱۰۰ گرم
- هويج: ۲ عدد
- تربچه: يك دسته كوچك
- شاهي: يك دسته كوچك
- نعنا: يك دسته كوچك
- سركه بالزاميك: به ميزان لازم
- ليمو: يكدوم
يك ماهيتابه با قطر حدود ۳۰ سانتيمتري روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد و يك قابلمه بزرگ را روي حرارت كم. در آخر فر را روشن كرده و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت بگذاريد.
- گوشت اردك
- سياباتا
- پودينگ برنج و ميوه
- سالاد انار
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
پ
نظر کاربران
مرسي
بد نبود ولی لطفآغذا های بیشتری رو معرفی کنید.
ا