۱۴۹۱۲
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

دستور آشپزی: خاویار بادنجان

پختن اين غذا در ۲ مرحله كاملا ساده انجام مي‌گيرد. در مرحله اول بايد سراغ بادنجان‌ها برويد و آن‌ها را با ظرافت تمام از وسط ۲ نيم كنيد. بين هر نيمه بادنجان مقداري رزماري، كمي كره، نمك، فلفل و سير قرار بدهيد و نيمه ديگر را روي آن بگذاريد. حالا بايد بادنجان‌هاي پر شده را با فويل‌هاي آلومينيومي ببنديد.

دستور آشپزی: خاویار بادنجان

دستور آشپزی: خاویار بادنجان

مواد لازم براي مرحله اول:
  • بادنجان: ۵ عدد
  • رزماري، سير كره نمك و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم براي مرحله دوم:
  • روغن: يك قاشق غذاخوري
  • خامه: ۳ قاشق غذاخوري
  • ماست: يك قاشق غذاخوري( بهتر است ماستي را انتخاب كنيد كه كمي به ترشي بزند)
  • پنيرپارمسان: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم


دستور پخت

پختن اين غذا در 2 مرحله كاملا ساده انجام مي‌گيرد. در مرحله اول بايد سراغ بادنجان‌ها برويد و آن‌ها را با ظرافت تمام از وسط 2 نيم كنيد. بين هر نيمه بادنجان مقداري رزماري، كمي كره، نمك، فلفل و سير قرار بدهيد و نيمه ديگر را روي آن بگذاريد. حالا بايد بادنجان‌هاي پر شده را با فويل‌هاي آلومينيومي ببنديد. دقت كنيد كه بادنجان‌ها قرار نيست داخل روغن بروند يا حتي سرخ شوند فقط بايد داخل فر قرار بگيرند آن هم به‌مدت 20 دقيقه، با درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد تا كاملا نرم شوند. تا اينجا مرحله اول پخت پيش‌غذاي شما به پايان رسيده اما در مرحله بعد بايد سراغ بادنجان‌هاي نرم شده برويد، آن‌ها را از داخل فويل‌ بيرون بياوريد و سير و رزماري را از بين 2 تكه آن خارج كنيد. حالا بايد با استفاده از قاشق و كاملا با دقت داخل بادنجان را خالي كنيد طوري كه پوست آن كنده نشود. حالا بادنجان را با استفاده از چاقو كاملا ساطوري كنيد. در اين مرحله بايد بادنجان ساطوري شده را در روغني كه از قبل داغ كرديد تفت بدهيد و در همين مرحله خيلي آرام خامه و ماست را اضافه كنيد. نمك و فلفل و پنير پارمسان را هم در همين مرحله بايد به اين پيش‌غذا اضافه كنيد. حالا خاويار بادنجان شما آماده است فقط كافي است آن را روي نان‌هاي كوچكي كه از قبل تهيه كرده‌ايد قرار بدهيد. به دلخواه خودتان مي‌توانيد اين نان‌ها را به مقداري كره و سير آغشته كنيد. اما يادتان باشد كه حتما نان را تست كنيد تا حالت ترد داشته باشد. بعد از اين مرحله روي هر تكه نان تست شده يك قاشق خاويار بادنجان بگذاريد و آن را با كمي از ماست ترشي كه براي تزيين درنظر گرفته بوديد بياراييد. پيش‌غذاي شما آماده است.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور آشپزی: خاویار بادنجان


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • behnaz

      بازم بدترینها! سلام لطفا دستور آشپزی را طبغ منطقه بندی تهدان بزرگ بدید؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج