۱۵۴۱۴۰
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

هشدار جدی درباره تولد نوزاد با ۳ والد!

یکی از محققان برجسته آمریکا، شروع روش لقاح مصنوعی با سه والد در انگلیس از سال ۲۰۱۵ بدون انجام آزمایش‌های پیش‌بالینی کافی و عدم پاسخگویی به خطرات احتمالی را یک اشتباه بزرگ خواند.

خبرگزاری ایسنا: یکی از محققان برجسته آمریکا، شروع روش لقاح مصنوعی با سه والد در انگلیس از سال ۲۰۱۵ بدون انجام آزمایش‌های پیش‌بالینی کافی و عدم پاسخگویی به خطرات احتمالی را یک اشتباه بزرگ خواند.

محققان مرکز باروری و جنین شناسی (HFEA) دانشگاه نیوکاسل انگلیس در حال کار بر روی پروژه جنجال برانگیزی هستند که شامل لقاح مصنوعی با سه والد به امید ایجاد نسلی فاقد بیماری‌های میتوکندریال است.

محققان هدف از اجرای این پروژه را مقابله با بیماری‌های میتوکندریال مانند دیستروفی عضلانی و آتاکسی عنوان می‌کنند.

برخی بیماری‌های ارثی به دلیل نقص میتوکندری ایجاد می‌شود و محققان مدعی هستند که با کمک این روش، زنان دارای میتوکندری ناقص می‌توانند از انتقال ژنتیکی این نقص به نسل‌های آینده پیشگیری کنند.

اما پروفسور «اوان اسنایدر» از مشاوران علمی برجسته سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأکید می‌کند: نگرانی‌های زیادی در خصوص ایمنی این روش وجود دارد و صدور مجوز زودهنگام برای این روش بدون انجام مطالعات بالینی طولانی مدت می‌تواند با خطرات جدی همراه باشد.

«اسنایدر»، شکاف اصلی برای اجرایی شدن این روش را فقدان آزمایشات پیش‌بالینی کافی عنوان کرده و خاطر نشان می‌کند: هنوز بطور دقیق نمی‌دانیم که آیا تغییرات اعمال شده بر روی میتوکندری به نسل‌های بعد نیز منتقل می‌شوند؟

به گفته «اسنایدر»، برای کاربردی شدن این روش باید طی چند سال آینده آزمایش‌های پیش‌بالینی مختلفی بر روی حیوانات انجام شود و در صورت مثبت بودن نتایج، مرحله آزمایش بالینی بر روی انسان آغاز شود.

این درحالی است که دولت انگلیس قصد دارد مجوز انجام لقاح مصنوعی با سه والد را تا تابستان ۲۰۱۵ صادر کند.

دو تکنیک مطرح شده در روش لقاح مصنوعی سه والد شامل انتقال اسپیندل (spindle transfer) است که طی آن مواد هسته‌ای از تخمک مادر جدا و در پوسته تخمک اهدایی حاوی میتوکندری سالم و فاقد هسته سلول که با اسپرم پدر لقاح داده می‌شود، قرار می‌گیرد.

تکنیک دوم، انتقال هسته‌یی (pronuclear transfer) نام دارد که شامل ایجاد دو جنین آزمایشگاهی یکی با اسپرم پدر و تخمک مادر و دیگری از تخمک اهدایی است؛ مواد ژنتیکی مرکزی تخمک اهدایی جدا شده و با مواد ژنتیکی گرفته شده از تخمک مادر جایگزین می‌شود.

جنین در این روش دارای ژن‌هایی از پدر، مادر و دی‌ان‌ای میتوکندری تخمک اهدایی است، اما کودک متولد شده از لحاظ ژنتیکی کاملا شبیه پدر و مادر اصلی خود است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج