طرز تهیه بریان به
۱۵۵۱۶۳
۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
۵۲۴۲۲ 
ابتدا گوشت را به ابعاد دلخواه برش داده و بشویید و اجازه دهید كاملا خشك شود.پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید و بعد گوشت را اضافه كرده و قدری تفت دهید.
هنر آشپزی:

  • آماده سازی: 30 دقیقه
  • مدت انتظار: 2 ساعت
  • مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

طرز تهیه بریان به

مواد اولیه برای 7 نفر:

  • نمك به میزان لازم
  • رب انار نصف فنجان
  • كشمش 150گرم
  • به 1كیلو
  • نخود 100گرم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز پیاز 2عدد
  • گوشت 1كیلو (گوساله)
  • فلفل به میزان لازم
  • سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت را به ابعاد دلخواه برش داده و بشویید و اجازه دهید كاملا خشك شود.پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید و بعد گوشت را اضافه كرده و قدری تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سفید شود و بعد با مقداری زردچوبه مخلوط كرده و با چند پیمانه آب بگذارید تا بپزد.

2. نخود را جداگانه با مقداری آب و نمك بپزید و بعد از پخت به گوشت اضافه کنید.

3. به را به قطعات دلخواه خرد کرده، همراه با كشمش شسته شده به مواد بیفزایید. وقتی مواد جا افتاد، رب انار، نمك و فلفل را اضافه كنید.

4. در آخر سیب زمینی های قطعه قطعه شده را هم اضافه كرده و اجازه دهید غذایتان جا بیفتد.

طرز تهیه بریان به

نكات:

1)می‌توانید به جای به، از برگه زردآلو نیز استفاده كنید. در این صورت نام این غذا، قلیه قیصی می‌شود.

2)بهتر است از رب انار ترش استفاده كنید تا طعم غذایتان ملس و خوشمزه شود.

3)اضافه كردن مقداری زعفران به این غذا آن را خوشمزه تر میكند.

4)این غذا را با نان و یا پلو میتوانید سرو كنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج