۱۶۷۶۸۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند!

اردوری دلچسب با طعم و رایحه‌ای اشتها‌آور که مناسب گیاه‌خواران است و سفره غذای شما را رنگین‌تر می‌کند.

پارسه گرد: اردوری دلچسب با طعم و رایحه‌ای اشتها‌آور که مناسب گیاه‌خواران است و سفره غذای شما را رنگین‌تر می‌کند.

در دستور اصلی این غذا از پنیر پکورینو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنیری ایتالیایی و تهیه شده از شیر گوسفند است و طعمی قویتر از پنیر پارمزان دارد؛ ما این پنیر را با پنیر پارمزان جایگزین کردیم. البته می‌توانید با پنیر موتزارلای خرد‌شده هم جایگزین کنید.

روش‌های مختلفی برای پخت بادمجان وجود دارد، وقتی بادمجان‌های تازه دارید این غذای گیاهی و خوشمزه ایتالیایی را درست کنید که طعم و عطر سبزیجات تازه شما را سرحال بیاورد. این بادنجان شکم پر یک اردور بسیار شیک و خوشمزه می‌باشد که افزون برطعم خوبی که دارد، به سفره غذای شما، زیبایی خاصی می‌دهد.

این بادمجان شکم‌پر همانطور که داغ و تازه از روی اجاق برداشته شده خوشمزه است ولی باز هم با سرد شدن از دهان نمی‌افتد و روز بعد هنوز هم می‌توانید از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

بادمجان به خودی خود کالری کمی دارد و سیستم گوارش را بهبود می‌بخشد. برای تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی از بادمجان های با پوست سیاه استفاده کنید که طعم بهتری دارند.

ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند!

مواد لازم بادمجان شکم پر ایتالیایی:

  • بادمجان متوسط : ۲ عدد
  • سیر : ۲ حبه بزرگ
  • گوجه‌فرنگی بزرگ : ۲ عدد
  • جعفری تازه ساتوری‌شده : ¼ پیمانه
  • روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • خرده نان : ¾ پیمانه
  • پنیر پارمزان : ½ پیمانه
  • آویشن خشک : ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1-فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

2- بادنجان‌ها را می‌شوییم و آنها را از طول نصف می‌کنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان 6 برش ایجاد می‌کنیم.

3- گوجه‌فرنگی را به صورت لایه‌های نازک خرد می‌کنیم.

4- درون برشها را با برش‌های گوجه‌فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده‌شده و جعفری پر می‌کنیم.

5- بادنجان‌های پر شده را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و روی آنها روغن زیتون می‌ریزیم. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان‌ها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.

6- در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آنها را روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و باز آنها را داخل فر می‌گذاریم تا لایه رویی آنها کمی قهوه‌ای شود. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم و داغ، سرو می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج