۱۷۲۲۴۵
۴۷ نظر
۹۷۴۹
۴۷ نظر
۹۷۴۹
پ

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

برای خیلی از ما که رایج ترین نوشیدنی کشورمان چای بوده، تفاوت انواع قهوه در هاله ای از ابهام است.

مجله دیده بان: برای خیلی از ما که رایج ترین نوشیدنی کشورمان چای بوده، تفاوت انواع قهوه در هاله ای از ابهام است. برای مثال وقتی که منوی کافه یک رستوران را باز می کنیم لیست بلندی از اسم ها را می بینیم که تفاوت شان برایمان خیلی ملموس نیست و اکثر اوقات انتخابی از سر تجربه جزیی یا حتی تصادفی کرده و فنجان قهوه ای روبرویمان قرار می گیرد که شاید حالا که دروازه ها برداشته شده و انواع فرهنگ ها با هم درآمیخته اند، فرصت مناسبی باشد تا ما با نوشیدنی های گرم و سرد و حتی آداب غذایی بین المللی بیشتر و از نزدیک آشنا شویم، در این مطلب چند نوع قهوه را معرفی می کنیم.


قهوه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار دنیاست. ماده موثر این نوشیدنی چیزی جز کافئین نیست. یک فنجان قهوه تقریبا دارای 100 میلی گرم کافئین است. تفاوت اصلی در قهوه ها، نوع دم کردن آنهاست و در میان انواع قهوه سه نوع آن از شهرت بیشتری برخوردار است؛ قهوه ترک، قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو.


قهوه ترک

بسیار نرم آسیاب می شود و تبدیل به آرد قهوه می شود که دقیقا به علت همین ویژگی احتیاج به مراقبت خاص دارد تا عطر و بوی خود را از دست ندهد. قهوه ترک به وسیله قهوه جوش های معمولی روی شعله گاز آماده می شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان است.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

قهوه ترک در فنجان های کوچک سرو می شود. میزان شکر آن با توجه به ذائقه افراد متفاوت است. قهوه مناسب فالگیرها، قهوه ترک است که لرد کافی در ته فنجان جمع می شود.

برای تهیه قوه ترک باید از پودر قهوه ترک بسیار ریز استفاده کرد. ابتدا یک قاشق مرباخوری شکر و یک قاشق مرباخوری قهوه ترک را در یک فنجان آب سرد ریخته و هم بزنید، سپس زیر شعله قرار داده و به محض آنکه قهوه کف کرد از روی شعله آن را بردارید. اگر برای چندین نفر قهوه را سرو می کنید، کف را ابتدا میان فنجان ها به طور مساوی تقسیم کرده سپس قهوه را بریزید.

کاپوچینو

پای ثابت منوی کافه هاست. ما هم هر از چندی سفارش می دهیم و خیلی دقت به تفاوت این نوع از قهوه با دیگر قهوه ها نمی کنیم اما با خواندن توصیحات زیر، دید روشن تری به این نوشیدنی و انتخاب مان خواهیمداشت.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

کاپوچینو از مشتقات اسپرسو است و مانند اسپرسو یک نوشیدنی اصیل ایتالیایی است. برای آماده کردن کاپوچینو ابتدا اسپرسو را آماده می کنند و به همان میزان قهوه به آن شیر داغ اضافه می کنند و روی آن را هم با کف شیر می پوشانند (نسبت قهوه و شیر در کاپوچینو نصف به نصف است) و برای به دست آوردن فوم (کف) مناسب روی فنجان، ابتدا فنجان را پر از کف می کنند و سپس اسپرسو و شیر را اضافه می کنند که فوم کمی بالاتر قرار بگیرد. کاپوچینو را در فنجان چینی سرو می کنند. میزان شکر آن بسته به علاقه شما متغیر است. برخی برای تزیین کاپوچینو از خامه و پودر قهوه استفاده می کنند.

قهوه فرانسه

نسبت به قهوه ترک زبرتر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز دم می شود؛ به صورتی که قهوه درداخل فیلتر کاغذی مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می شود. قهوه فرانسه مانند چای و فاقد کف و لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می شود. این قهوه متعلق به کشور برزیل بوده ولی علت نامگذاری آن ابتدا روش دم کردن آن توسط فرانسوی ها است، همانند قهوه ترک که شیوه دم کردن آن متعلق به ترک هاست.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

قهوه لاته

یک نوع دیگر از نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو است که معمولا یک سوم آن از اسپرسو و دو سوم ناز شیر تشکیل شده است و حدود یک سانتیمتر کف شیر نیز روی آن قرار دارد. لانه Latte در زبان ایتالیایی به معنی شیر است اما در واقع ترکیبی است که آمریکایی ها ابداع کرده اند و با اضافه کردن شیر زیاد تلخی قهوه را متاثر از شیر کرده اند که می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای دوستانی باشد که تلخی قهوه را بیش از حد می دانند و با خوردن لانه، هم لذت قهوه را برده و هم تلخی آن را مطبوع می کنند.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

این قهوه به علت داشتن شیر زیاد نوشیدنی است که عموما برای صبح پیشنهاد می شود.

موکا

جزو قهوه های معروف بر پایه اسپرسو است که به علت داشتن شیر به لانه نیز شباهت داردو از آنجایی که لانه خود بر پایه اسپرسو می توان همه آنها را اعضای یک خانواده دانست.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات داغ و شیر است. به زیانی ساده تر اگر اسپرسو و هات چاکلت خود را با هم ترکیب کنید نوعی از موکا را به دست آورده اید اما روش ساده و دقیق تری نیز دارد و آن این است که ابتدا مقداری قهوه دم کشیده شده یا اسپرسو (ترجیحا اسپرسو زیرا پایه موکا اسپرسو است) را داخل یک ماگ یا لیوان ریخته و شیر گرم به آن اضافه می شود و در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه می شود.

قهوه اسپرسو

نرم تر از قهوه فرانسه و زبرتر از قهوه ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود، به صورتی که آب با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و جان قهوه به طور کامل خارج می شود.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده شود) و فاقد لرد است. اسپرسو پایه برای نوشیدنی های دیگر مانند اسپرسو برج، کاپوچینو، قهوه مکا است و کافئین بیشتری نسبت به قهوه های دیگر دارد.

آمریکانو

یک نوشیدنی گرم بسیار پرطرفدار بر پایه قهوه اسپرسو است. یک قهوه آمریکانو ترکیبی از یک شات اسپرسو است که با آب جوش مخلوط می شود. به این معنی که اگر اسپرسو و قهوه برای شما بیش از حد تلخ است می توانید به همان نسبت که قهوه آماده کرده اید آب جوش به قهوه اضافه کنید و مایه رقیق تری از قهوه به دست آورید و با ذائقه خود سازگارتر کند.

منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم

با علم به این مسئله، دوستانی که با تلخی قهوه سازگاری ندارند می توانند در سفارشات خود از آمریکانو بهره بگیرند، ضمن اینکه اگر باز هم برایتان تلخ است می توانید دو برابر شات اسپرسو آب جوش استفاده کنید و به نوعی از تست یک به سه استفاده کنید.

عموما رقیق بودن آمریکانو و شباهت آن به نوشیدنی های گرمی چون چای باعث می شود که در لیوان با فنجان های بزرگ سرو شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      کافئین اسپرسو از همه کمتر مجله جان کافئین قهوه ترک از همه انواع قهوه به دلیل مقدارکم رست قهوه ترک از همه انواع قهوه بیشتره بطور .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اصن چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟

      • اوستا

        :D
        چی نوشتی خودت متوجه شدی ؟؟

      • بدون نام

        what??????

      • امیر

        جاااااااااان؟!!!!

      • مینا

        خداشفات بده

      • بهنیا

        دوباره بگو داداش نفهمیدم

    • یولا

      مرسی مفید بود

    • بدون نام

      چه مطلب جالبی

    • بدون نام

      پر از اطلاعات نادرست... البته واسه کسی که فقط بلده قهوه رو از چای تشخیص بده زیاد هم هست...

      پاسخ ها

      • :)

        تو خوبی

      • بدون نام

        چرا این قد کم

      • بدون نام

        اصن تو اول قهوه بودی بعد دگردیسی کردی شدی انسان

    • بدون نام

      پر از اطلاعات نادرست... البته واسه کسی که فقط بلده قهوه رو از چای تشخیص بده زیاد هم هست...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چندین ساله ارزوم شده کار کردن تو کافه ای ک واس خودم باشه ولی متاسفانه این چحد سال انقدر درگیر درس و ورزش و کار بودم سنمم کمه اطلاعات خیلی پایینی دارم چند وقته خیلی جدی دنبال جایی هستم ک ب عنوان کاراموز منو قبول کنن و کار کنم برای کسب تجربه تا بتونم کافه خودمو راه بندازم ب نظرتون میتونه ایده خوبی باشه کار اموزی تو ی کافه؟

    • نسترن

      واااای خدا دلم قهوه خواست... شدیدا.. فرقیم نمیکنه کدومشون باشه.

    • علی

      ولی موکا پایش فرانسه هستش اصلا اسپرسو استفاده نمیشه توش

    • بدون نام

      بفرمائید هم قهوه اسپرسو هم ترک و فرانسه ،خوانسار کافه پائیز

    • بدون نام

      فقط خوانسار بهشت گمشده

    • بدون نام

      ممنون ، مفید بود

    • اوستا

      میشه لطفا نحوه تهیه خود اسپرسو رو واضح تر توضیح بدید ؟
      اینکه آب جوش با فشار زیاد از قهوه خورد شده رد میشه در داخل دستگاه اسپرسو اتفاق میفته ؟ چه عملیات و اتفاقای دیگه ای باید بیفته تا یه اسپرسوی عالی داشته باشیم ؟

    • نیلوفر

      پس اونی که قهوه داره بعد روش بستنی میریزن اسمش چیه؟
      من یه بار خوردم خیلی خوشمزه بود اسمش یادم نیست متاسفانه...

      پاسخ ها

      • محمد

        آفوگاتو

    • بدون نام

      آفوگاتو میشه نیلوفر خانم

    • بدون نام

      چه جالب

    • بدون نام

      سلام خوب بود

    • محمد حسین

      بد نبود

    • بدون نام

      جالب بود

    • نسرین

      سلام دوپیو چیه؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اسپرسوی دوبل

    • فاطمه

      من به همه لاته رو معرفی میکنم طعم عوق العاده ای رو داره مخصوصا کنار کیک شکلاتی یا کمی شکلات

    • محمد

      مرسی خوب بود

    • بدون نام

      موکا عالیه, امریکانو هم شبیه هیچی نیس

    • zyn

      اسپرسو نگو بگو زهر مار

    • بدون نام

      ازین لیست فقط قهوه ترک،قهوه فرانسه،کاپوچینو و اسپرسو رو امتحان کردم واجب شد بقیه رم امتحان کنم

    • مهی

      موکا عالیه

    • سعید

      موکا اتفاقا بر پایه اسپرسو هستش
      الکی ترین نوع قهوه امریکانو هستش که بیشتر شبیه چایی غلیظ میمونه

    • فاطمه

      خوب بود،بد نبود....

    • منوچهر

      افاگاتو را یادتون رفت واقعا عالیه۰

    • Nanazi007

      اطلاعات در حد عادی بود اونقدرا هم مفید نبود ک میگید...

    • بدون نام

      خوب بود اما واقعا مایوس کنندست که چرا هیچ نوشیدنی و غذای پر طرفداری تو دنیا به نام ما ایرانیها نیست ته دیگ و نون لواش هم شد خوردنی آخه!

    • مهدی

      البته کنار اسپرسو شکلات تلخ هم سرو میشه

    • بدون نام

      ممنون

    • علی

      سلام من به یک نفر توی شهرستانهای لرستان به یک باریستا نیازمندم

    • امین

      لطفا قسمتی که نوشته قهوه اسپرسو بیشترین کافئین دارد را اصلاح کنید
      چون دقیقا برعکس است اسپرسو کمترین کافیین را دارد بپر کلی هرچه قهوه تلخ تر باشد بدلیل برشته شدن بیشتر کافیینش کمتر میشود و تلخ تر میشود

    • بدون نام

      بی مزه های روانی

    • مهسان

      ممنون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج