۱۷۵۰۹۹
۵۰۴۸
۵۰۴۸
پ

قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل

گوشت را با روغن تفت می‌دهیم ، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

سایت زود فود:

مواد لازم:

  • خلال بادام : 150 گرم
  • گوشت ریز خرد شده : 500 گرم
  • پیاز داغ : یک پیمانه
  • آبغوره : 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم
  • رب : یک قاشق مرباخوری

قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل

طرز تهیه:

۱. گوشت را با روغن تفت می‌دهیم ، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

۲. خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می‌داریم.)

۳. حدود دو لیوان آبجوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد.

۴. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را می‌ریزیم.

۵. کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می‌کنیم.

۶.صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.

۷. ١٠ دقیقه قبل از سرو (بهتر است غذا را به ماهی‌تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می‌کنیم و زرده‌ها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج