۱۷۷۲۴۰
۵۰۲۲
۵۰۲۲
پ

مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت

کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه برای مناسبتها و رول کردن بسیار مناسبه و اگه فقط یه بار درستش کنین مطمئن باشین دیگه هیچ وقت از قنادی کیک نمیخرین.

سایت سوران:

مواد لازم:

  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آب جوش ۹۰ میلی لیتر
  • پودر کاکائو یک سوم پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه

مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت

کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه برای مناسبتها و رول کردن بسیار مناسبه و اگه فقط یه بار درستش کنین مطمئن باشین دیگه هیچ وقت از قنادی کیک نمیخرین.

طرز تهیه کیک:

۱. اول آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم، پودر کاکائو رو توی آب جوش خوب حل می کنیم و کنار میذاریم تا خنک شه، فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و میذاریم خوب گرم شه.

۲. از مقدار گفته شده ی شکر، یک هشتمش رو کنار میذاریم. حالا توی یه ظرف جادار، بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا مواد حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه کمی.

۳. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه می کنیم.

۴. توی یه ظرف دیگه سفیده های تخم مرغ رو با همزن که پره هاش کاملا تمیز و خشک هست می زنیم تا کف کنه. بعد کرم تارتار رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم تا سفید بشه.

۵. حالا اون شکری که کنار گذاشته بودیم رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دیم تا مواد کاملا سفید و حجیم بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.

۶. کمی از این سفیده زده شده رو به مخلوط زرده و کاکائو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه.

۷. حالا بقیه سفیده ها رو با لیسک آروم مخلوط مواد می کنیم، به صورت دورانی و در یک جهت تا پف سفیده نخوابه و در عین حال، سفیده ها هم گلوله توش نمونه.

۸. قالب میان تهی ۲۳ سانت (یا قالب گرد ساده ۲۰ سانت دیواره بلند) رو چرب می کنیم (فقط و فقط کف قالب رو) و مواد رو داخلش می ریزیم و به فر گرم شده منتقل می کنیم و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می دیم که کیک بپزه. (اگه دیواره هاش رو هم چرب کنیم بعد از پخت پفش به شدت میخوابه). اگر هم توی کیک خلال دندون زدید و دیدید وسطش هنوز خام هست، سریع روی قالب رو بدون اینکه به سطح کیک آسیب بزنید، با یه تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه بذارین توی فر تا مغزش هم کامل بپزه.

۹. بعد از اتمام پخت، اجازه بدین کیک ۵ دقیقه در قالب بمونه و بعد برعکس روی توری بذارین تا خارج و خنک بشه.

۱۰. بعد از خنک شدن کیک رو با دقت از عرض نصف کنید و وسطش خامه قنادی با هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین.

۱۱. بعد لایه دوم کیک رو روش قرار بدین و روی اون رو هر جوری که دوست دارین تزیین کنین.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج