مرباي خلال پوست پرتقال
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
لایکو_3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۷۸۵۷۷
۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
۸۸۵۷۲
اين مطلب براي شما طرز تهيه خلال پوست پرتقال را در نظر گرفته‌ايم. با اين روش شما علاوه بر پوست پرتقال مي‌توانيد تلخي پوست نارنج، ليموترش و كامكوات را بگيريد و از آنها در تهيه مربا، نان، دمنوش و انواع غذاهاي سنتي استفاده كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: اين مطلب براي شما طرز تهيه خلال پوست پرتقال را در نظر گرفته‌ايم. با اين روش شما علاوه بر پوست پرتقال مي‌توانيد تلخي پوست نارنج، ليموترش و كامكوات را بگيريد و از آنها در تهيه مربا، نان، دمنوش و انواع غذاهاي سنتي مانند قيمه نثار، شيرين پلو، هويج پلو و  همچنین در تزئين انواع دسر استفاده كنيد.

براي اين منظور شما به پوست سه عدد پرتقال بزرگ احتياح داريد. ابتدا پوست پرتقال را خوب بشوييد و بعد آن را پوست بگيريد. پوست‌هاي پرتقال را به مدت دو ساعت در آب سرد گذاشته و بعد آن را آبكش كنيد و با يك چاقوي تيز هر چقدر امكان دارد پوست سفيد را از پوست نارنجي پرتقال جدا كنيد، حالا اين پوست‌ها را به صورت خلال‌هاي نازك برش بزنيد.

در يك ديگ مقداري آب بريزيد و خلال‌ها را درون ديگ ريخته و زير حرارت را روشن كنيد، همين كه آب جوش آمد اجازه دهيد خلال‌ها به مدت پنج دقيقه بجوشند و بعد آنها را آبكش كنيد، اين عمل را دوبار ديگر تكرار كنيد.

مرباي خلال پوست پرتقال

موادلازم برای مربا:

  • پوست پرتقال: 250 گرم
  • شكر: 500 گرم
  • آب: دو ليوان
  • آبليمو تازه: یک قاشق مربا خوري

طرز تهیه:

1. ابتدا تلخي پوست پرتقال را بگيريد؛ به اين صورت كه پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را آبكش كنيد. در يك ديگ لعابي دو ليوان آب بريزيد و شكر را هم اضافه كنيد و بگذاريد شربت به جوش آيد، بعد پوست‌هاي پرتقال را اضافه كنيد و منتظر بمانيد تا شربت قوام لازم را پيدا كند.

2. براي اينكه بفهميد شربت، قوام پيدا كرده يا نه! يك ليوان آب سرد كنار دست خود بگذاريد و كمي از شربت را در آب بريزيد، اگر شربت منسجم شد و به ته ليوان رفت، مربا قوام لازم را پيدا كرده در غير اين صورت اگر شربت در آب پخش شد، يعني هنوز قوام لازم را پيدا نكرده است.

3. بعد از قوام آمدن مربا، آبليمو را به آن اضافه كنيد و بعد از پنج دقيقه مربا را از روي حرارت ‌برداريد و بگذاريد در همان ظرف سرد شود، سپس در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:53 - 1397/10/28
من مربا درست کردم خیلی خوشمزه شد عالی
Iran, Islamic Republic of
21:53 - 1397/10/28
من مربا درست کردم خیلی خوشمزه شد عالی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر