مرباي خلال پوست پرتقال
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۷۸۵۷۷
۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
۸۸۴۵۷
اين مطلب براي شما طرز تهيه خلال پوست پرتقال را در نظر گرفته‌ايم. با اين روش شما علاوه بر پوست پرتقال مي‌توانيد تلخي پوست نارنج، ليموترش و كامكوات را بگيريد و از آنها در تهيه مربا، نان، دمنوش و انواع غذاهاي سنتي استفاده كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: اين مطلب براي شما طرز تهيه خلال پوست پرتقال را در نظر گرفته‌ايم. با اين روش شما علاوه بر پوست پرتقال مي‌توانيد تلخي پوست نارنج، ليموترش و كامكوات را بگيريد و از آنها در تهيه مربا، نان، دمنوش و انواع غذاهاي سنتي مانند قيمه نثار، شيرين پلو، هويج پلو و  همچنین در تزئين انواع دسر استفاده كنيد.

براي اين منظور شما به پوست سه عدد پرتقال بزرگ احتياح داريد. ابتدا پوست پرتقال را خوب بشوييد و بعد آن را پوست بگيريد. پوست‌هاي پرتقال را به مدت دو ساعت در آب سرد گذاشته و بعد آن را آبكش كنيد و با يك چاقوي تيز هر چقدر امكان دارد پوست سفيد را از پوست نارنجي پرتقال جدا كنيد، حالا اين پوست‌ها را به صورت خلال‌هاي نازك برش بزنيد.

در يك ديگ مقداري آب بريزيد و خلال‌ها را درون ديگ ريخته و زير حرارت را روشن كنيد، همين كه آب جوش آمد اجازه دهيد خلال‌ها به مدت پنج دقيقه بجوشند و بعد آنها را آبكش كنيد، اين عمل را دوبار ديگر تكرار كنيد.

مرباي خلال پوست پرتقال

موادلازم برای مربا:

  • پوست پرتقال: 250 گرم
  • شكر: 500 گرم
  • آب: دو ليوان
  • آبليمو تازه: یک قاشق مربا خوري

طرز تهیه:

1. ابتدا تلخي پوست پرتقال را بگيريد؛ به اين صورت كه پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را آبكش كنيد. در يك ديگ لعابي دو ليوان آب بريزيد و شكر را هم اضافه كنيد و بگذاريد شربت به جوش آيد، بعد پوست‌هاي پرتقال را اضافه كنيد و منتظر بمانيد تا شربت قوام لازم را پيدا كند.

2. براي اينكه بفهميد شربت، قوام پيدا كرده يا نه! يك ليوان آب سرد كنار دست خود بگذاريد و كمي از شربت را در آب بريزيد، اگر شربت منسجم شد و به ته ليوان رفت، مربا قوام لازم را پيدا كرده در غير اين صورت اگر شربت در آب پخش شد، يعني هنوز قوام لازم را پيدا نكرده است.

3. بعد از قوام آمدن مربا، آبليمو را به آن اضافه كنيد و بعد از پنج دقيقه مربا را از روي حرارت ‌برداريد و بگذاريد در همان ظرف سرد شود، سپس در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:53 - 1397/10/28
من مربا درست کردم خیلی خوشمزه شد عالی
Iran, Islamic Republic of
21:53 - 1397/10/28
من مربا درست کردم خیلی خوشمزه شد عالی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کالابرد_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
استیل رگال_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر