۱۷۸۸۲۴
۳ نظر
۵۰۸۱
۳ نظر
۵۰۸۱
پ

خیلی ایرانی

کوفته تبریزی، غذای مشهور آذری

مشکل همیشگی در تهیه این غذای سنتی و لذیذ در وا رفتن کوفته هاست. اولین راه حل این مشکل کسب تجربه است که بسیار مهم است و راه دیگر استفاده از یک دستور تهیه درست. امیدوارم این دستور برای تهیه یک کوفته خوشمزه و لذیذ شما را یاری کند.

سایت پیمونه: و اما کوفته تبریزی .... این غذای مشهور آذری های عزیز . مشکل همیشگی در تهیه این غذای سنتی و لذیذ در وا رفتن کوفته هاست . اولین راه حل این مشکل کسب تجربه است که بسیار مهم است و راه دیگر استفاده از یک دستور تهیه درست . امیدوارم این دستور برای تهیه یک کوفته خوشمزه و لذیذ شما را یاری کند .

مواد لازم:

  • مغز ران گوساله چرخ کرده ..... ۷۵۰ گرم
  • ران مرغ بدون استخوان .... ۱۰۰ گرم
  • لپه پخته شده و چرخ کرده .... ۳۰۰ گرم
  • سبزی خرد شده .... ۵۰۰ گرم
  • شوید ... ۱۰۰ / تره ... ۲۰۰ / مرزه ... ۱۰۰/ ترخون ... ۵۰ / ریحان ... ۵۰
  • سیب زمینی پخته و چرخ کرده .... ۱ عدد
  • برنج خیس خورده .... ۱ پیمانه پلوپز
  • زعفران آب زده .... ۱ ق غ
  • آرد نخودچی .... ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ خام .... ۱ عدد
  • پیاز درشت .... ۱ عدد
  • مواد داخل کوفته :
  • رب گوجه فرنگی .... ۲ ق م
  • پیاز کوچک .... ۱ عدد
  • تخم مرغ پخته .... ۱ الی ۲ عدد
  • آلو .... چند عدد
  • گردو .... چند عدد

کوفته تبریزی، غذای مشهور آذری

مواد سس کوفته :

  • غوره..... نصف پیمانه
  • زیره نکوبیده ....۱ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه .... ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک وفلفل و زردچوبه .... به مقدار لازم
  • زعفران آب زده .... ۱ ق غ
  • گوجه فرنگی .... ۴ عدد
  • پیاز درشت .... ۱عدد
  • برگ بو .... ۲ عدد

طرز تهیه:

1 - گوجه ها را ریز خرد کرده و با کمی پیاز داغ می گذاریم روی حرارت تا گوجه نرم شود . یک قاشق رب اضافه می کنیم ، نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری زعفران آب زده و ادویه را روی آن می ریزیم . غوره را اضافه کرده و یک لیتر آب گرم اضافه کرده و می گذاریم جوش بیاید.

2 - گوشت و مرغ باید یک مرتبه چرخ شود و اگر یک مرتبه هم در دستگاه غذا ساز ریخته شود بسیار خوب و مناسب است چون گوشت بافت پیدا میکند . پیاز را نیز ریز رنده کرده یا چرخ کنید و آب آن را بگیرید و تفاله آن را با گوشت مخلوط میکنیم.

3 - لپه پخته شده و چرخ کرده و سیب زمینی پخته شده و چرخ کرده را هم اضافه می کنیم نمک و فلفل و زعفران و زیره را اضفه کرده و با دست ورز می دهیم.

4 - یک عدد تخم مرغ خام و یک قاشق آرد نخودچی را اضافه کرده با دست کامل ورز می دهیم تاچسبندگی کامل پیدا کند.

5 - سبزی را خرد کرده آب آن با دست گرفته اضافه کرده دوباره ورز می دهیم . برنج را یک جوش می دهیم و به مواد بالا اضافه مینماییم.

6- اگر مواد شل باشد به ان آرد نخودچی می زنیم . چندین بار مخلوط گوشت را به کف ظرف می کوبیم تا کاملاً چسبندگی پیدا کند.

7 - یک پارچه تنظیف یا یک پارچه تمیز نخی نازک را داخل یک کاسه گود قرار داده و مواد آماده شده گوشت را داخل تنظیف که داخل کاسه است می گذاریم.

8 -رب ، پیاز داغ ، زعفران ، گردوو آلو خیس خورده ، نمک و فلفل همه را با هم مخلوط می کنیم . وسط گوشت داخل تنظیف را گود کرده تخم مرغ پخته و سایر مواد بالا راوسط گوشت قرار داده و دو طرف تنظیف را گرفته دور تا دور گوشت را جمع می کنیم . دستانتان را با آب گرم خیس کرده و کوفته را کاملاً گرد نمایید و درز آن را می بندیم.

9 - تنظیف را گره زده داخل زودپزی که سس تهیه شده در آن در حال جوش است می اندازیم . دو عدد برگ بو نیز اضافه کرده که در آخر آن را خارج مینماییم .کوفته به مدت یک ساعت زمان لازم دارد تا در زود پز پخته شود.

10 -وقتی پخته شد تنظیف را از دور کوفته برداشته دوباره داخل زودپز می گذاریم.

11 - حرارت را کم کرده تا سس به خورد کوفته برود.

نکات :

1 - حرارت در ابتدای پخت کوفته باید زیاد باشد تا کوفته بگیرد و وا نرود سپس حرارت را کم کرده تا کوفته مغز پخت شود.

2 - کوفته تبریزی به همین شکل بزرگ تهیه میشود . اگر در تهیه کوفته در این اندازه مشکل دارید میتوانید با همین مواد کوفته های کوچکتر تهیه کنید و در همین سس بچینید تا پخته شوند.

3 - میتوانید از مرغ استفاده نکنید ولی همین مقدار مرغ باعث چسبندگی بسیار خوبی در گوشت شما میشود که از وا رفتن کوفته شما جلوگیری میکند.

4 - از گوشت سردست و کمی گردن نیز میتوانید استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      با سلام. من یک آذری هستم که بیش از20 سال است که کوفته می پزم. ولی تاکنون چنین دستور پختی برای کوفته ندیدم. قبل از اینکه هر دستور غذایی بخصوص غذاهای سنتی و مشهور را چاپ کنید به منبع نگاه کنید. نه اینکه هر کس هر چه گفت شما هم بپذیرید. آخر کجا گوشت چرخ کرده در زودپز یک ساعت زمان پخت لازم دارد؟؟

    • مریم

      به نظرمن چرخ کردن. ران مرغ..اصلا مرغ نباید,توی کوفته بریزن

    • مریم

      به نظرمن به کاربردن مرغ,توی کوفته.اشتباه هست.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج