طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
۱۷۸۸۳۴
۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵
۱۸۹۴۰۰ 
این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن!
سایت سوران:

مواد اولیه:

  • آبلیمو (تازه) 4 قاشق غذاخوری
  • برنج 6 پیمانه
  • زرشک 1 و نیم تا 3 پیمانه
  • گلاب به میزان لازم
  • شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری
  • خلال بادام به میزان لازم
  • زردچوبه 2قاشق چایخوری
  • برگ بو 5 عدد
  • پوست پرتقال 1 عدد
  • خلال پسته به میزان لازم
  • زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه)
  • مرغ 1 عدد
  • چوب دارچین (بزرگ) 1 قطعه
  • هل 3 عدد
  • کره به میزان لازم
  • آب پیاز 1 لیوان
  • کرفس 3 ساقه
  • زنجبیل (متوسط) 1 قطعه
  • هویج 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
  • لیمو ترش 2 عدد
  • فلفل دلمه ای 2 عدد
  • پوست نارنج 1 عدد

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن!

طرز تهیه:

1. در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست.بعد اونها رو 3مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و 24ساعت داخل یخچال یا جای خنک قرار بدید و چند بار هم آبش رو عوض کنید و بار آخر 2قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر بشه.

2. مرغ رو پاک کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه یک ظرف در دار انتخاب کنید و داخلش کمی کره آب کنید و زردچوبه رو اضافه کنید تا کمی از خامی بیوفته و بعد شعله رو خاموش کنید.توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن زردچوبه نیست چون ممکنه تلخ بشه.حالا فلفل دلمه ای،هویج و کرفس رو درشت خرد کنید.مرغ های تکه شده رو روی زردچوبه قرار بدید طوری که فقط یک لایه باشن و روی هم چیده نشن! این نکته بسیار مهمه!

3. حالا همه مواد رو لا به لای مرغ قرار بدید طوری که همه جا پخش بشن مثلا چوب دارچین رو ریز کنید تا همه جا باشه و لیمو ترش رو هم حلقه کنید و لا به لای مرغ ها قرار بدید و در انتها یک لیوان آب پیاز و زعفران آب کرده و آبلیمو رو داخل مواد بریزید و در ظرف رو کاملا چفت کنید و بعد بذاریدش توی یخچال.زعفران هرچه بیشتر باشه بهتره برای یک عدد مرغ به نظرم حتی تا 1پیمانه زعفران آب شده هم بریزید خوبه!

4. مواد شما میتونه از حداقل 4ساعت تا 24ساعت داخل یخچال بمونه و به نظر من اگر از شب قبل بذاریدش داخل یخچال خیلی خوشمزه تر میشه.بعد از مدت زمان استراحت مرغ اون رو روی شعله بسیار ملایم قرار بدید و حواستون باشه نیازی به ریختن آب اضافه نیست.

مرغ های رستورانی هیچ وقت آبدار نیستن و سس اونها جدا طبخ میشه.برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید.وقتی مرغ شما بعد از 1ونیم تا 2ساعت پخته شد مواد اضافی رو ازش جدا کنید و آبش رو بگیرید و اون رو با سس مخلوط کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
انتشار یافته: 10
در انتظار بررسی:0
United States
16:16 - 1393/11/26
اینجوری که برای یه زرشک پلو دو سه روز باید وقت بذاریم!!!
Iran, Islamic Republic of
12:01 - 1394/01/26
من سوالم اینکه چه زمانی از پوست پرتقال و نارنج استفاده کنیم آیا برای تزبینات میباشد
پاسخ ها
حسام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۸
خوبه
Iran, Islamic Republic of
23:57 - 1394/06/09
خبرگزاری فارس از تهران
Iran, Islamic Republic of
16:40 - 1394/06/23
اوفففففففف بره بریونی که نیس یه مرغه حالا, یکی از اصل های اشپزی سادگی در عین خوشمزگیه
United States
19:17 - 1394/06/28
چقد سخته روش دیگه ای نیس که راحت باشه ولی خوشمزه در بیاد؟
Iran, Islamic Republic of
11:18 - 1394/10/13
واقعأ خیلی سخته به نظر اصلأ هم خوشمزه نمیاد چون خیلی تجملاتیش کردی
Iran, Islamic Republic of
22:51 - 1395/01/29
این دستور پخت شیرین پلو است نه زرشک پلو.
Austria
04:24 - 1395/05/22
خیلی عالیه من امتحان کردم
Iran, Islamic Republic of
19:23 - 1395/08/01
خیلی سخته،یعنی واسه یه زرشک پلو دو روز باید وقت بزاریم یه روز پوست پرتقال و نارنج یه روز مرغ که باید تو مواد بمونه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج