۱۷۸۸۳۴
۱۰ نظر
۵۱۰۰
۱۰ نظر
۵۱۰۰
پ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن!

سایت سوران:

مواد اولیه:

  • آبلیمو (تازه) ۴ قاشق غذاخوری
  • برنج ۶ پیمانه
  • زرشک ۱ و نیم تا ۳ پیمانه
  • گلاب به میزان لازم
  • شکر (بستگی به ذائقه) ۱تا۵قاشق غذاخوری
  • خلال بادام به میزان لازم
  • زردچوبه ۲قاشق چایخوری
  • برگ بو ۵ عدد
  • پوست پرتقال ۱ عدد
  • خلال پسته به میزان لازم
  • زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا ۱پیمانه)
  • مرغ ۱ عدد
  • چوب دارچین (بزرگ) ۱ قطعه
  • هل ۳ عدد
  • کره به میزان لازم
  • آب پیاز ۱ لیوان
  • کرفس ۳ ساقه
  • زنجبیل (متوسط) ۱ قطعه
  • هویج ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • پوست نارنج ۱ عدد

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن!

طرز تهیه:

۱. در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست.بعد اونها رو ۳مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و ۲۴ساعت داخل یخچال یا جای خنک قرار بدید و چند بار هم آبش رو عوض کنید و بار آخر ۲قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر بشه.

۲. مرغ رو پاک کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه یک ظرف در دار انتخاب کنید و داخلش کمی کره آب کنید و زردچوبه رو اضافه کنید تا کمی از خامی بیوفته و بعد شعله رو خاموش کنید.توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن زردچوبه نیست چون ممکنه تلخ بشه.حالا فلفل دلمه ای،هویج و کرفس رو درشت خرد کنید.مرغ های تکه شده رو روی زردچوبه قرار بدید طوری که فقط یک لایه باشن و روی هم چیده نشن! این نکته بسیار مهمه!

۳. حالا همه مواد رو لا به لای مرغ قرار بدید طوری که همه جا پخش بشن مثلا چوب دارچین رو ریز کنید تا همه جا باشه و لیمو ترش رو هم حلقه کنید و لا به لای مرغ ها قرار بدید و در انتها یک لیوان آب پیاز و زعفران آب کرده و آبلیمو رو داخل مواد بریزید و در ظرف رو کاملا چفت کنید و بعد بذاریدش توی یخچال.زعفران هرچه بیشتر باشه بهتره برای یک عدد مرغ به نظرم حتی تا ۱پیمانه زعفران آب شده هم بریزید خوبه!

۴. مواد شما میتونه از حداقل ۴ساعت تا ۲۴ساعت داخل یخچال بمونه و به نظر من اگر از شب قبل بذاریدش داخل یخچال خیلی خوشمزه تر میشه.بعد از مدت زمان استراحت مرغ اون رو روی شعله بسیار ملایم قرار بدید و حواستون باشه نیازی به ریختن آب اضافه نیست.

مرغ های رستورانی هیچ وقت آبدار نیستن و سس اونها جدا طبخ میشه.برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید.وقتی مرغ شما بعد از ۱ونیم تا ۲ساعت پخته شد مواد اضافی رو ازش جدا کنید و آبش رو بگیرید و اون رو با سس مخلوط کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اینجوری که برای یه زرشک پلو دو سه روز باید وقت بذاریم!!!

    • ملیحه

      من سوالم اینکه چه زمانی از پوست پرتقال و نارنج استفاده کنیم آیا برای تزبینات میباشد

      پاسخ ها

      • حسام

        خوبه

    • بدون نام

      خبرگزاری فارس از تهران

    • zahra

      اوفففففففف بره بریونی که نیس یه مرغه حالا, یکی از اصل های اشپزی سادگی در عین خوشمزگیه

    • ناهید

      چقد سخته روش دیگه ای نیس که راحت باشه ولی خوشمزه در بیاد؟

    • بدون نام

      واقعأ خیلی سخته به نظر اصلأ هم خوشمزه نمیاد چون خیلی تجملاتیش کردی

    • مینا

      این دستور پخت شیرین پلو است نه زرشک پلو.

    • بدون نام

      خیلی عالیه من امتحان کردم

    • بهار

      خیلی سخته،یعنی واسه یه زرشک پلو دو روز باید وقت بزاریم یه روز پوست پرتقال و نارنج یه روز مرغ که باید تو مواد بمونه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج