بورک اسفناج
۱۸۰۸۸۷
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰
۴۳۰۶۳ 
ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ می‌کنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

بورک اسفناج

موادلازم:

  •    اسفناج پخته شده: 700 گرم
  •   پیاز سرخ شده: یک عدد
  •   پنیر فیلافیلا: 250 گرم
  •   پودر پنیرپارمزان:50 گرم
  •   پنیر بوترگیزه:  100 گرم
  •   خمیر یوفکای مخصوص غذا: یک بسته
  •   زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  •   زعفران: مقداری
  •   کنجد: برای تزئین

روش تهیه:

1. ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ می‌کنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

2. مواد را سه قسمت کرده و خمیر یوفکای بزرگ انتخاب کرده هر قسمت از مواد را روی خمیر یوفکا پخش کرده خمیر را لوله می‌کنیم و به‌صورت چین‌دار داخل ظرف موردنظر قرار می‌دهیم.

3. لوله‌ها را پشت‌سر هم دور یکدیگر می‌پیچیم تا ظرف پر شود. روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ و زعفران تزئین کرده و کنجد می‌پاشیم.

4. بورک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم.

5. بورک را به شکل داغ یا سرد برای صبحانه، عصرانه یا شام سبک سرو می‌کنیم.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج