سوال و جواب های مربوط به پخت کیک
۱۸۲۵۲۸
۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰
۲۶۳۰۷۲ 
همه نکات در مورد پخت کیک
دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.

وب‌سایت سوران: دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این پست توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.


کیک پزی از شما، نکته‌هاش از ما!

پف نکردن کیک:

بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون:

1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.

3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

4) دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)

5) فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.)

6) مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید^-^این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.

7) از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.

8) بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده(اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2تا3برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه).

9) روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.

10) اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده.یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده(یعنی فقط 1سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه)

11) مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده(به نظر من حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه)

کیک پزی از شما، نکته‌هاش از ما!

چسبنده بودن روی کیک:

1) کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.

2) وقتی کیک داغ بوده روش چیزی قرار گرفته (مثلا بشقاب برای برگرداندن)

3) مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید(سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید)

4) زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده.

کیک نم دارد!

1) کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

2) کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده(تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغزپخت نیست)

3) مقدار یکی از 3ماده اولیه(شکر،مایعات و روغن)زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!

کیک حفره حفره داره!

1) دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

2) میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.

3) زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

کیک جمع شده (چروک):

1) دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!

2) زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!

3) مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)

4) بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.

5) حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)

6) حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.

7) فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.

8) مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.

9) میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده(این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره)

10) قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.

11) کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!

12) در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!

13) بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!

کیک پزی از شما، نکته‌هاش از ما!

کیک خیلی زبره یا وسطش گود رفته!

1) فر شما از قبل داغ نشده یا دما خیلی کم بوده و کیک آرام پخته شده.

2) کامل توی روغن یا کره حل نشده یا به عبارتی کم مخلوط شدن یا روغن سرد بوده.

3) بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی زیاد بوده یا کهنه بوده.

4) آرد خیلی سنگین بوده یا مال نان بوده یا نامرغوب!

5) میزان مایعات خیلی کم بوده و مایه کیک خیلی غلیظ بوده.

6) مواد خوب داخل قالب ریخته نشدن یا اینکه سطح صافی برای کیک انتخاب نشده و روش هم کامل صاف نشده.

رویه لزج و چسبناک و داخل کیک خشک شده!

1) مواد خیلی مخلوط شدن مخصوصا آخر کار اونم به صورت غیر دورانی!

2) زمان پخت زیاد بوده یا حرارت کم بوده!

3) سفیده خیلی زده شده حتما میدونید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه اون رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشه!

4) قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از 2سوم قالب خالی مونده!

5) محیط کارتون خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شدن.

6) میزان چربی و مایعات کم بوده یا اینکه مقدار ارد زیاد بوده.

گنبدی شدن و ترک خوردن کیک (بالا آمدن قسمت وسط کیک)

1) فر زیادی داغ بوده و بیشتر از نیم ساعت هم گرم شده.

2) مواد رو در انتهای کار زیادی هم زدید اونم به شکل غیر دورانی.

3) میزان مایعات نسبت به آرد کم بوده یا اینکه آردتون سنگین بوده و زیاد شده.

4) کیک رو در طبقه وسط نپختید و دما از بالا یا پایین زیاد روش اومده!

کیک پزی از شما، نکته‌هاش از ما!

کیک نامتقارن شده(رویه کج یا شیبدار شده)

1) سطح زیر کیک تراز نیست.

2) قالبتون زیادی سبکه و مواد داخلش صاف نمیمونن.

3) بیکینگ پودر خوب مخلوط نشده.

4) مواد خشک الک نشدن.

همه قسمتهای کیک طلایی نیست و بعضی جاها سفید شده ی قهوه ای تیره:

1) کیک رو دقیق وسط فر نذاشتید و بیشتر به کناره های فر نزدیکه تا وسط فر.

2) کیک در طبقه وسط پخته نشده.

کیک سوخته ولی وسطش نپخته!

1) دقیقا مشکلات بالا وجود داره به اضافه اینکه دمای فر خیلی خیلی زیاد بوده یا اینکه زیادی از قبل گرم شده.

کف کیک سنگین شده و حالت خمیر چسبنده داره!

1) مواد خشک رو 3بار الک نکردید و در کل اصلا خوب مواد هم نخوردن.

2) مایعات رو بیشتر از دستور ریختید.

3) تخم مرغها یا درشت بوده یا زیاد!

کیک خیلی سفت شده!

1) فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده!

2) آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده (یعنی 3بار الک نشده) یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده.

کیک پزی از شما، نکته‌هاش از ما!

کیک خوشرنگ نیست و خیلی تیره و تار شده!

1) آرد به شدت نامرغوب بوده!

2) آرد، بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن.

3) ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده.

کیک چسبندست انگار که نم داره !

1) آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید(3بار الک کردن).

2) مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده!

کیک به قالب چسبیده و به سختی جدا میشه!

1) قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید.

2) کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر(نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید)

3) کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده!

کیک خرده خرده شده!

1) مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!(این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته)

2) زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی.

3) کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید.

4) شکر یا بیکینگ پودرتون زیاد بوده.

کیک از قالب بیرون زده!

1) بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید.

2) بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید.

3) قالبتون کوچیک بوده.

4) اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده!

داخل کیک قسمتای چسبناک وجود داره!

1) مایعات زیاد بودن یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نکردید مثلا آرد رو یک دفعه یا 2باره ریختید و خوب هم نزدید.
انتشار یافته: 60
در انتظار بررسی:0
United States
14:51 - 1394/02/18
ممنون از نکات بسیارمفید وکاربردیتون
پاسخ ها
حدیث
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
کیک باپودر شکر نمیخواد؟
فاطمه حسنی
France
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۰
سلام.من میخوام برای خودم پنکیک رژیمی درست کنم باید آرد کم بریزم ولی موادم‌شل میشه وقتی ی تخم مرغو یکم شیر میریزم چ کار کنم؟۵۰ گرم ارد میریزم
United Arab Emirates
11:57 - 1395/07/18
همش يا يا اينكه نشد جواب
Iran, Islamic Republic of
17:59 - 1395/10/13
میخواستم بدونم طبقه وسط فر دقیقا کجاست .روی قسمت پنجره ای باید باشه یا رو سینی؟رو هر کدوم باشه اون یکی دیگه را باید از فر خارج کنیم.
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
وسط دیگه.بله سینی ها رو بردارید و روی طوری قالب رو قرار بدید
Iran, Islamic Republic of
10:08 - 1395/10/25
طرز تهیه پنیر بلوچیز چیست ؟
-
11:57 - 1396/02/31
کیک خمیر می شه چرا؟وسطش نمی پزه
Iran, Islamic Republic of
12:47 - 1396/03/28
کیک من همش پخته وسطش هنوز نپخته چیکارش کنم
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
یکی از دلایلش میتونه این باشه که فر رو از قبل گرم نکرده باشین
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
دلیلش اینه ک شعله فر زیاده و کیک مغژ پخت نمیشه و فقط روی کیک میپزه
Iran, Islamic Republic of
14:34 - 1396/06/04
سلام من اجاق گازم پیلوته .ولی هر وقت کیک میپزم تهش ی لایه خیلی نازک میسوزه.چیکار کنم. ب خاطر مشکل مالی فعلا نمیتونم فر برقی بخرم. راهنمایی کنید لطفا.
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
سلام .حتما کف قالب رو دولایه کاغذ روغنی پهن کن.از سوختن جلو گیری میکنه .
Afghanistan
18:17 - 1396/08/18
سلام خوبی بیبخشی وانیل چی است و دیگر همه مواد کیک را تهیه میکنم ومیپزم اما هیچ نمیپنده و دگه خراب میشه هیچ حلوا جور میشه وها درجه اش را چند بیزاریم...
Iran, Islamic Republic of
10:24 - 1396/09/28
باسلام
من کیک اسفناج پختم ولی زیاد پف نکرده و سنگین شده
خواستم ببینم میشه کیک رو خورد کرد و بایه دستوری یه چیزایی بهش اضافه کرد و دوباره پخت تا پف کند ووسطش خام نباشد؟
پاسخ ها
Soori
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نه هیچ کاری نمیشه کرد میتونی باهاش پاپ کیک درست کرد ولی کیک دیگه ای نمیشه درست کرد
Iran, Islamic Republic of
22:44 - 1396/10/19
سلام توروخدا جواب منو بدید چرا سفیده ی تخم مرغایی ک درست میکنم پف نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
پاسخ ها
Samaneh
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۶
سفيده تخم مرغ خيلي حساس نبايد حتي يه ذره زرده يا اب باهاش قاطي بشه اگه قاطي بشه ديگه پف نميكنه
Iran, Islamic Republic of
01:18 - 1396/11/20
سلام
اگه به جاي شكر توي كيك عسل بريزيم چي مي شه ؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۴
خیلی عالی خراب میشه
Iran, Islamic Republic of
16:31 - 1397/02/18
مدتیه ک کیک میپزم روی کیکم تزئین میکنم توکیک پز یجوری پف میکنه ک روی کیک تزئین بهم میخوره دلیلش چیه آخه؟
Iran, Islamic Republic of
16:19 - 1397/03/09
سلام
ببخشید میخواستم بدونم خانه فرم گرفته که با خامه صبحانه درست میشه وقتی کیک روکش میکنیم چرا بعدش خامه سفت خشک میشه؟؟؟
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
نباید کیک زیادی هوا بخوره .هر جور خامه ای باشه خشک میشه .داخل ظرف دربسته نگهدارید یا با نایلکس بپوشانید .
Iran, Islamic Republic of
18:08 - 1397/03/31
سلام. یک عکسی دیدم که کاور روی کیک هست براق نیس. تقریبا شبیه فوندانته ولی نیس. کسی که درستش کرده حاضر نشد بگه طرز تهیه اش چیه. میشه اگر میدونید به من بگین؟! فقط میدونم از فوندانت خیلی بهتره.ممنون میشم.
Iran, Islamic Republic of
18:42 - 1397/04/02
کیک با پودر آماده کیک شکر نمیخواد؟
پاسخ ها
Soori
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نه شکر داخل خودش هست شما فقط طرز تهیه روی پاکت رو انجام بدین
Iran, Islamic Republic of
14:02 - 1397/04/19
سلام من تو فر برقی کیک درست مکینم یا کیکم خیلی خشک میشه روش مخصوصا یا اینکه پوفذمیکنه ولی مواد خامه فقط روش لایه بسته مواد به دواره قالب اومده بالا دلیلش چیه ؟؟ مارکه فرم بوش هست
Iran, Islamic Republic of
12:51 - 1397/04/21
سلام من روغن مایع فراموش کردم بریزم بعد که گذاشتمش تو فر یادم اومد اشکالی داره ؟ لطفا راهنماییم کنید
United States
01:45 - 1397/05/03
سلام، اگه کیکی که پختیم شک داشته باشم تخم مرغش سالم بوده یا نه، اون کیک پخته رو میشه خورد؟
پاسخ ها
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۱
.مکروه است.خیر بنا بر احتیاط واجب میل نشود
Netherlands
15:53 - 1397/05/06
سلام ما تو یه شهر کوچیک هستیم میخواستم بدونم استفاده از مودر ژله برای درست کردن کیک رنگین کمان بجای رنگ خوراکی مشکلی نداره؟
پاسخ ها
Soori
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
پودر ژله مصرفش چیز دیگه است توی کیک باید رنگ خوراکی بزنی
Iran, Islamic Republic of
23:04 - 1397/05/07
کیکم خیلی عالی واسفجی شده ولی اصلا شیرین نیست کدبانوها یه راه حل بدید لطفا میشه شکر ریخت روش یا پودر قند؟!
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
بله میتونید پودر قند الک کنید.یا اینکه شیره درست کنید و وقتی کیک سرد شد شیره داغ رو بریزید روش.برای درست کردن شیره ۳.چهارم لیوان شکر ویک لیوان اب رو بزارید روی حرارت تا ی کم غلیظ بشه .
Iran, Islamic Republic of
15:18 - 1397/05/18
برای درست کردن کیک با پودر اماده. باید بزارم خمیرم بمونه یا نه
Iran, Islamic Republic of
15:18 - 1397/05/18
برای درست کردن کیک با پودر اماده. باید بزارم خمیرم بمونه یا نه
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
نه
Iran, Islamic Republic of
16:55 - 1397/05/21
من کیک یزدی درست میکنم تازگیا ترش میشه !!!من چند ساله کیک یزدی با این دستور درست میکنم هیچ مشکلی نداشته .خیلی عالی بوده .نمیدونم دلیلش چیه لطفا راهنمایی کنید ؟؟. به نمک میوه ام شک داشتم چند بار از جاهای مختلف نمک میوه میگیرم باز کیکم ترش میشه!!!
Iran, Islamic Republic of
13:22 - 1397/05/22
سلام اگر بجای 3/4 شیر ماست شیرین رقیق شده نصف لیوان بریزم؟
Iran, Islamic Republic of
20:14 - 1397/06/12
سلام
میخواستم بپرسم اگه مواد کیک یه ساعت توی یخچال بمونه مشکلی پیش میاد؟؟
اگه میشه زود جوابمو بدین ممنون میشم
Iran, Islamic Republic of
12:52 - 1397/06/13
نبایدبمونهاصلا.فوری باید پخت بشه
Iran, Islamic Republic of
10:02 - 1397/07/10
بجای3.4لیوان چهارپایان آب ریختم چیکارکنم؟
Iran, Islamic Republic of
12:43 - 1397/07/11
سلام ببخشید چرا کیک شکلاتی ک میخوام درست کنم، موقعی ک ارد رو میریزن و هم میزنم گلوله ای میشه، ارد رو نباید زیاد هم زد، میشه راهنمایی کنید؟
پاسخ ها
سمیه
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
سلام منم کیو پختم همجین نشکلی یرام پیش اومد اگه کسی بتونه راهنماییمو ن کنه ممنون میشم.ن
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
سلام .آرد رو داخل الک بریز و کم کم الک کن داخل مواد و هم بزن .دلیل گلوله شدن اینه ک حجم زیادی ی دفعه اضافه میکنید.اگ الک کنید داخل مواد هم خوب پف میکنه و هم راحتتر میشه هم زد.
Iran, Islamic Republic of
13:31 - 1397/07/17
به محض اینکه کیک پخت در کیک پز برقی را از روی کیک برداریم یا بگذاریم سرد شود بعد درش را برداریم
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
بردارید .بزارید کیک ک سرد شد جابجا کنید داخل ظرف دیگه
Iran, Islamic Republic of
14:52 - 1397/07/28
سلام کیک من زیادی شیرین شده چیکارش کنم
Turkey
00:25 - 1397/09/12
سلام خسته نباشید
میخاستم بپرسم میشه کیک رو با شیر خام پخت؟ ممنون
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
من کیکم مزه آرد میده چرا اینجورشد
Iran, Islamic Republic of
20:06 - 1397/09/12
من کیکم رنگش سفیدمیمونه وقرمزنمیشه روش چیکارکنم فرمم کانکشن نداره نمیفهمم میشه راهنمایم کنین
United Arab Emirates
12:55 - 1397/09/15
سلام ببخشید اگه توی کیک خرما به جای آب جوش ، شیر بریزم کیک بد می شه
پاسخ ها
ماهی کرمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
نه مشکلی پیش نمیاد
Iran, Islamic Republic of
23:11 - 1397/10/25
سلام خواهشا هرکی کیک یزدی پخته وهمیشه خوب اومده دستورپختشوبگه
Afghanistan
20:45 - 1397/11/08
سلام خسته نباشید
من آون توستر دارم چندین بار است که کیک پختم اما اصلا وسط کیک نمیپزه کیک کلا مثل حلوا میشه دیگه خسته شدم خواهشا راهنمایی کنید
Iran, Islamic Republic of
19:03 - 1397/11/20
یک هشتم چند قاشق غذا خوری است
Iran, Islamic Republic of
23:26 - 1397/12/06
موقع اضافه کردن وانیل به خامه اگه مقدار وانیل زیاد شد چیکار کنم
United Arab Emirates
15:53 - 1397/12/12
سلام من فربرقي ندارم ميخواستم بدونم توي فرشعله داركه فقط شعله ي پايين داره ميشه كيك پخت؟اگه ميشه زودترجواب بديدممنون ميشم
Iran, Islamic Republic of
21:57 - 1397/12/13
من میخوام کیک تلخ درست کنم پودکاکایوبا پودقهوه بایدبزنم داخلش یانسکافه
Iran, Islamic Republic of
07:38 - 1397/12/14
سلام ،کیک پختم یادم رفته روغن داخل مواد بریزم،ایا راهکاری داره یانه؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج