۱۸۸۰۵۲
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

برترین ها تصمیم گرفته تا برای ۱۴ روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر ۱۴ روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز
برترین ها: برترین ها تصمیم گرفته تا برای 14 روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر 14 روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

تقریبا بیشتر غذاها غیرایرانی هستند تا به این بهانه خوراک های جدیدی به برنامه های غذایی خود اضافه و طعم و مزه غذاهای ملل را امتحان کنید.

صبحانه

تُست فرانسوی با سس موز کاراملی

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: ۲ تا ۲۴ ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

12 عدد نان تست
۲۳۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
نصف پیمانه گردوی خرد شده
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
¼ قاشق چایخوری نمک
۶ عدد تخم مرغ همزده
سه پیمانه شیر
¼ قاشق چایخوری نمک

سس موز کاراملی*

طرز تهیه

۱. نیمی از نان ها را داخل ظرف گود بچینید. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ماسکارپونه، گردو، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر را روی نان ها بمالید و باقی نانها را روی آنها قرار دهید. باید ۶ ساندویچ به دست بیاید.
2. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ساندویچ ها بریزید تا کاملا روی آنها رابپوشاند. روی آنها پلاستیک بکشید و حدود 2 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.
۳. فر را با دمای ۲۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر ورق روغنی پهن کنید. ساندویچ ها را روی آن بچینید و به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. باید توجه داشته باشید که هر ۱۵ دقیقه ساندویچ ها را برگردانید.
4. آنها را گرم و به همراه سس موز کاراملی سرو کنید.

سس موز کاراملی

زمان تهیه: 50 دقیقه
زمان استراحت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

¾ پیمانه شکر قهوه ای
نصف پیمانه خامه فرم گرفته
نصف پیمانه کره
دو قاشق غذاخوری شیره ذرت
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
یک عدد موز

طرز تهیه

۱. در یک شیرجوش، شکر قهوه ای، خامه فرم گرفته، کره و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد. به طور مرتب هم بزنید و سه دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید. در این مرحله، نمک و وانیل را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه کوچکی بریزید و در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. پیش از سرو، موزها را خرد و به آن اضافه کنید.

ناهار

اسپاگتی پای

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• ۱۱۵ گرم اسپاگتی
• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد تخم مرغ همزده
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• ۲۲۵ گرم بیف یا سوسیس
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
• 225 گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آویشن
• روغن
• یک پیمانه پنیر سفید کم چرب
• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. اسپاگتی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
۲. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ و پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
3. در یک تابه متوسط، گوشت را با پیاز، فلفل سبز و سیر تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
۴. آنها را داخل ظرف پیرکس بریزید. اسپاگتی ها را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرند. پنیر سفید را روی آن بریزید. مخلوط گوشت را روی پنیرها بریزید و در آخر پنیر رنده شده موزارلا را اضافه کنید.
5. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.

میان وعده

اسنک شور خانگی

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

زمان آماده سازی: یک ساعت و ۲۰ دقیقه
زمان کلی: 2 ساعت

مواد لازم

• 1.5 پیمانه آب گرم
• ۲ قاشق غذاخوری شکر
• 2 قاشق چایخوری نمک
• ۲ ۱/۴ قاشق چایخوری خمیر مایه خشک
• 4.5 پیمانه آرد سفید
• ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
• روغن زیتون برای کف سینی فر
• ۱۰ پیمانه آب
• 2/3 پیمانه جوش شیرین
• یک زرده تخم مرغ بزرگ + یک قاشق غذاخوری آب
• نمک دریایی، نمک، پنیر پارمسان

طرز تهیه

1. در کاسه همزن، آب، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه به آن استراحت دهید تا پف کند.
۲. کره آب شده و آرد را اضافه کنید. با قلاب همزن حدود ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا خمیر شود و مواد به هم بچسبند و از دیواره کاسه همزن جدا شود.
3. خمیر را درون کاسه چرب قرار دهید، با دستمال روی آن را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا اندازه آن دوبرابر شود.
۴. وقتی خمیر تقریبا دو برابر شد، آن را درون ۱۰ پیمانه آب جوشیده و جوش شیرین بریزید.
5. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی های فر را با روغن زیتون چرب کنید.
۶. در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ ها را با مقداری آب هم بزنید تا رقیق شود.
7. وقتی خمیر بزرگ شد از کاسه بیرون بیاورید و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر گلوله خمیر را به لوله های باریک 60 سانتی متری شکل دهید و آنها را به هم بپیچید تا شبیه عکس شود. انتهای آن را محکم کنید تا در طول پخت باز نشود.
۸. خمیر شکل گرفته را به مدت ۳۰ ثانیه داخل کاسه آب جوش و جوش شیرین بیندازید و سریع بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید.
9. با کمک قلم مو، زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و روی آن نمک یا پنیر پارمسان بپاشید.
۱۰. هنگامی که همه خمیرها را به این ترتیب آماده کردید، آنها را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای شوند.

سوپ

سوپ غلیظ ذرت و فلفل

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه پیاز خرد شده
• یک دسته تره فرنگی خرد شده
• 5 پیمانه دانه ذرت
• ۴۰۰ گرم آب مرغ کم نمک
• یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
• زعفران (اختیاری)

طرز تهیه

۱. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را ۵ دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
2. ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
4. باقی مانده آب مرغ را به همراه 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.

شام

برگر ماهی سالمون

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

تعداد: برای ۶ نفر (۶ برگر)
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه
زمان کباب کردن: 6 دقیقه

مواد لازم

• 900 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست و تیغ)
• یک عدد تخم مرغ (هم زده)
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۳/۲ پیمانه مایونز
• 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس چیلی
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری شکر
• یک قاشق چایخوری روغن کنجد
• 4 پیمانه کلم برگ رنده شده به همراه هویج
• ¼ پیمانه گشنیز تازه ریز شده
• روغن زیتون یا روغن کانولا
• سس چیلی
• 6 عدد نان همبرگر (تست شده)
• یک پیمانه خیار بی دانه ریز شده

طرز تهیه

۱. سالمون را بشویید و خشک کنید. به قطعه های ۳ سانتی متری برش دهید. درون غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سالمون له شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. با دست نمدار این مخلوط را به صورت گلوله در بیاورید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه خنک شود.
2. در همان زمان، در یک کاسه کوچک مایونز و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس چیلی را با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید خنک شود.
۳. برای سالاد کلم، در یک کاسه بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، سس سویا، شکر و روغن کنجد بریزید. کلم و هویج رنده شده را به همراه گشنیز به آنها اضافه کنید.
4. هر دو طرف سالمون ها را به خوبی به مخلوط روغن ها آغشته کنید.
۵. برای کباب کردن می توانید آنها را روی شعله ملایم باربیکیو بگذارید یا در تابه سرخ کنید.
6. هنگام سرو برگرها روی آنها از مخلوط مایونز بریزید و با ورقه های خیار و سالاد کلم تزئین کنید.

چاشنی

ترشی گوجه فرنگی گیلاسی و رزماری

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

• میزان: ۷ لیتر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
• فرایند آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم

• 5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی زرد و قرمز
• یک پیمانه پیاز شیرین خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• ۶ حبه سیر خرد شده
• 2 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک سفید
• ¾ پیمانه آب
• 1/3 پیمانه شکر
• ۳ قاشق غذاخوری نمک ترشی
• یک قاشق غذاخوری برگ رزماری
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل صورتی
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سفید
• یک عدد برگ بو

طرز تهیه

1. گوجه فرنگی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه لعابی بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، رزماری، دانه های فلفل سیاه، صورتی، سفید و برگ بو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد و شکرها آب شوند. حرارت را کم کنید. بدون در ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید و برگ بو را خارج کنید.
3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل شیشه تمیز و استرلیزه شده بریزید. دو سانتی متر از سر شیشه خالی بگذارید. مخلوط سرکه داغ را روی آن بریزید. در شیشه را محکم ببندید.
۴. سپس شیشه را به مدت ۱۵ دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.

دسر

کوکی و خامه

آشپزخانه برترین ها: روز اول نوروز

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: ۸ دقیقه

مواد لازم

• ۱۴۰ گرم خمیر یا پودر شیرینی آماده
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته فریزری (یخ زدایی شود)
• نصف پیمانه خامه ترش کم چرب
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• سه پیمانه توت فرنگی
• پودر کاکائو
• برگ های تازه ریحان

طرز تهیه

۱. کوکی را طبق دستور روی پاکت تهیه کنید و بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

۲. در این فاصله، خامه فرم گرفته و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. پوست پرتقال را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.

۳. برای تهیه کوکی، کوکی ها را داخل ظرف بچینید. روی هر کدام یک‌چهارم از توت فرنگی ها را بریزید. روی آن یک‌چهارم مخلوط خامه بریزید و یک کوکی روی آنها قرار دهید. در صورت تمایل، می توانید با پودر کاکائو و برگ های نعنا تزئین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج