تونارول، مدل جدید سبزی پلوماهی!
ابتدا برنج را شسته، دو ساعت خیس میکنیم سپس با چهار ونیم پیمانه آب و سبزی داخل قابلمهای پلوپز یا قابلمهای مخصوص دم کردن برنج که ابعاد مناسبی داشته باشد میریزیم و میگذاریم تا کاملا جوشیده و آب آن تمام شود.
مواد لازم:
- برنج مخصوص سوشی: سه پیمانه معادل ۶۰۰ گرم
- سبزی پلویی خردشده: دو لیوان
- نمک: یک قاشق چایخوری
- سرکه سفید: چهار قاشق غذاخوری
- آب: چهار ونیم پیمانه
- شکر: دو قاشق غذاخوری
- ماهی تن کنسرو شده: دو قوطی
- آب: یکسوم لیوان معادل ۸۰ میلیلیتر
- آب لیمو ترش تازه: به میزان لازم
- برای زیباتر شدن رول، خیار یا هویج: به میزان لازم
- نوری (سبزی مخصوص سوشی): به میزان لازم
روش تهیه:
۱.ابتدا برنج را شسته، دو ساعت خیس میکنیم سپس با چهار ونیم پیمانه آب و سبزی داخل قابلمهای پلوپز یا قابلمهای مخصوص دم کردن برنج که ابعاد مناسبی داشته باشد میریزیم و میگذاریم تا کاملا جوشیده و آب آن تمام شود.
۲. وقتی از برنج تست کردیم و متوجه شدیم مغز آن کاملا باز شده و دیگر سفت نیست درب قابلمه را با دمکنی بسته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه برنج را دم میکنیم.
۳.سرکه، شکر، آب و نمک را با هم مخلوط کرده روی برنج میپاشیم و هم میزنیم، حالا برنج مخصوص رولها آماده است اگر برنج بیش از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دم بکشد احتمال اینکه خیلی به هم چسبیده شده و طعم نامناسبی پیدا کند زیاد است پس بهتر است دم کردن برنج را در همین زمان تمام کنیم.
۴. قتی برنج را از روی حرارت برداشتیم و مخلوط سرکه را به آن اضافه کردیم حتما داخل ظرفی چوبی میریزیم و کنار میگذاریم تا کمی از حرارت بیفتد.
۵. یک برگه نوری (سبزی مخصوص سوشی) را روی سطح کار پهن میکنیم و به اندازه چهار تا پنج قاشق غذاخوری از برنج روی آن گذاشته و با پشت قاشق کاملا پهن میکنیم، مابین آن تکههای تن، هویج یا خیار قرار میدهیم و لوله میکنیم. رول درست شده را یک ساعت کنار میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد سپس با کاردی کاملا تیز میبریم و داخل ظرف موردنظر میچینیم.
۶. درواقع این یک نوع سوشی با سبزی پلوماهی است که میتوانیم بهعنوان یک نو سرو جدید سبزی پلوماهی برای شب عید از آن استفاده کنیم.
پ
ارسال نظر