۱۸۹۱۴
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

تاس‌كباب مرغ

اجاق را با دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ مي‌كنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج مي‌كنيم...

تاس‌كباب مرغ

تاس‌كباب مرغ

برترین ها:

مواد لازم براي 6 نفر
  • سينه مرغ: ۲ عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نيم شده
  • ران مرغ: ۴ عدد، پوست‌گرفته
  • روغن‌زيتون: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • موسير: ۲۰۰ گرم، پوست‌گرفته
  • سير: ۲ بوته، خرد شده
  • زنجبيل تازه: ۴ سانتي‌متر، رنده شده
  • پودر زيره: يك قاشق سوپ‌خوري
  • تخم گشنيز: يك قاشق سوپ‌خوري، كمي آسياب‌شده
  • چوب دارچين: ۲ عدد، كوچك
  • گردو: ۳۷۵ گرم، آسياب‌شده
  • عصاره مرغ: ۵۰۰ ميلي‌ليتر
  • عسل: يك قاشق سوپ‌خوري
  • گشنيز: ۲ قاشق سوپ‌خوري، ساطوري شده
  • زعفران و چيلي: مقداري، ساييده‌شده


روش تهیه :

۱. اجاق را با دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ مي‌كنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج مي‌كنيم.

۲. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي ۳۰ ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويه‌ها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.

۳. گردوهاي آسياب‌شده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويه‌ها به خورد گردو برود. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي ۴۰ دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حسن71

      وای این عجب چیزیه ها دمتون گرم من گشنم شد وای

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج