۱۹۲۸۴۴
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی

بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.

سایت چاشنیک:

مواد لازم:

  • برنج : یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌ شده : یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌ کرده : 500 گرم
  • گوجه‌ فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن : نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم

بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی

طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

۲. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.

۳. می‌توانیم به همان گوشت سرخ ‌شده، رب گوجه ‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

۴. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج