جاباما
۱۹۳۳۴
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

تركيب پرتقال و توت‌فرنگي از هر لحاظ جذاب،‌ دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي‌تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي‌‌آيد.

دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

برترین ها: تركيب پرتقال و توت‌فرنگي از هر لحاظ جذاب،‌ دلنشين و اشتهاآور است. رنگ نارنجي و قرمز در كنار هم هارموني زيبايي دارد و اگر كمي سليقه به خرج داده و خامه را هم در تابلوي خوراكي‌تان به كار ببريد نتيجه بهتري به دست مي‌‌آيد. توت‌فرنگي طعمي شيرين و ملايم دارد و پرتقال ملس است و هر دو سرشار از ويتامين ث،‌ يعني ضدسرماخوردگي. در ضمن اين دو ميوه عطري خوش دارند. با اين حال هيچ كدام به ديگري غالب نمي‌شود و در كنار هم عطري جديد و شامه‌نواز به دست مي‌دهد.


دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

تارت تـــوت‌فرنــگى

مواد لازم خمیر:
  • آرد: 250 گرم
  • كره سرد: 125 گرم
  • شكر: 50 گرم
  • نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • آب يخ: دو قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني:
  • پنير خامه‌اي: ۳۰۰ گرم
  • شكر: ۳ قاشق سوپخوري
  • وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
  • توت فرنگي: به ميزان لازم
روش تهیه خمیر:

۱ - آرد و نمك و شكر را در مخلوط‌كن بريزيد، كره را اضافه كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. بعد از آن زرده تخم مرغ و آب يخ را هم اضافه كنيد.

۲ - پس از شكل گرفتن، مواد را داخل كيسه فريزر در يخچال به مدت ۳۰ دقيقه استراحت دهيد، سپس روي سطح آرد پاشي‌شده خمير را باز كرده و كف قالب پهن كنيد.

۳ - روي خمير را چنگال بزنيد و به مدت ۱۵ دقيقه در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد.

۴ -پس از خنك شدن از مواد مياني پر كنيد و توت فرنگي‌ها را روي مواد بچينيد.

روش تهيه مواد مياني:

۱ - پنير خامه‌اي و شكر را همراه وانيل بزنيد تا حالت كرم پيدا كند.

۲ - خامه فرم گرفته را به مواد قبلي اضافه كنيد تا يك دست شود.

۳ - حالا كرم شما آماده پهن كردن و مصرف است.


دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

پاى پرتقال

مواد لازم كيك اسفنجي شكلاتي:
  • تخم‌مرغ: 6عدد
  • شكر: 150گرم
  • پودر كاكائو: 20گرم
  • آبجوش: یک چهارم پيمانه
  • بیكينگ‌پودر: يك قاشق چايخوري
  • مواد لازم کرم پرتقال
  • خامه فرم گرفته: 500 گرم
  • ژلاتين: 8ورق
  • پرتقال: 2 عدد
  • زرده تخم‌‌مرغ: 6عدد
  • شكر: 200 گرم
  • اسانس پرتقال: چند قطره
  • شير: نيم ليتر
  • رنگ نارنجي: به ميزان لازم
  • پودر كاكائو: 2 قاشق سوپ‌خوري
روش تهيه كيك اسفنجي:

1- زرده و سفيده تخم‌مرغ را از هم جدا كنيد.

2- شكر را همراه زرده تخم‌مرغ و وانيل كمي بزنيد و سپس آب جوش را اضافه كنيد و دوباره به وسيله همزن بزنيد.

3- سفيده‌ها را در ظرف جداگانه بزنيد تا پف كند و بعد به آرامي به زرده اضافه كنيد.

4- بیكينگ‌پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده و به تدريج به مواد قبلي بيفزاييد.

5- حالا مواد را داخل سيني فر 40×30 كه با كاغذ روغني پوشيده شده بريزيد و در فر با حرارت 220 درجه سانتي‌گراد را به مدت 10 دقيقه بپزيد.

6- بعد از خنك شدن كيك را از وسط نصف كرده و با آب پرتقال مرطوب كنيد.

7- حالا اول از كرم پرتقال روي نيمي از كيك پهن كنيد و بعد نيم ديگر كيك اسفنجي را روي كرم پرتقال قرار دهيد.

8- در اين مرحله از كرم شكلاتي روي كيك اسفنجي بريزيد.

9- در آخرين مرحله از كرم پرتقال روي كرم شكلات پهن كرده و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر شما آماده شود.

روش تهيه كرم:

1- ابتدا پوست دو عدد پرتقال را با رنده ريز رنده كرده و سپس آب پرتقال را بگيريد و كنار بگذاريد.

2- ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد خيس كرده، وقتي نرم شدند از آب خارج كنيد و داخل ظرف ريخته،‌ همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب و يكدست شود.

3- زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر آنقدر بزنيد تا پف كند.

4- اسانس و پوست پرتقال رنده شده را به مواد زرده اضافه كنيد.

5- وقتي همه را با هم مخلوط كرديد مايع را به همراه شير داخل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا به جوش آيد. مطمئن شوي كه زرده تخم‌مرغ پخته‌اند.

6- مايع را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا خنك شود.

7- خامه فرم گرفته را داخل كاسه همزن بزنيد.

8- مايع زرده را آرام‌آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن بزنيد تا مواد كاملا يكدست شود.

9- يك‌چهارم از مواد را برداشته كنار بگذاريد و به آن سه قاشق سوپ‌خوري پودر كاكائو اضافه كنيد و به بقيه كرم رنگ‌ نارنجي را هم اضافه كنيد.

10- مواد كرمي را داخل يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد و قابل پهن كردن روي كيك اسفنجي شود.


دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

چيز كيك پرتقال

مواد لازم
  • شكر: يك پيمانه
  • خامه: يك پيمانه
  • آب پرتقال: يك پيمانه
  • پنير خامه‌اي: 450 گرم
  • آرد ذرت 4 قاشق سوپخوري
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  • مواد لازم رويه:
  • آرد ذرت اضافي: 2 قاشق سوپخوري
  • آب پرتقال: يك پيمانه
  • رنگ نارنجی خوراكي: به ميزان لازم
  • اسانس پرتقال: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - كف قالب بيست سانتيمتري را كاغذ روغني پهن كنيد.

2 - داخل كاسه همزن پنير خامه‌اي، شكر و خامه را به وسيله همزن برقي بزنيد تا يكدست شود. تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

3 - در اين مرحله آب پرتغال، آرد ذرت و پوست پرتقال رنده‌شده را كم‌كم اضافه كنيد و همزن را كنار بگذاريد.

4 - مواد آماده را داخل قالب ريخته، كف و اطراف قالب را به وسيله فويل بپوشانيد و به مدت 35 دقيقه داخل ظرف آب طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد.

5 - بعد از پخت چيزكيك، فر را خاموش كرده و در فر را باز بگذاريد و اجازه دهيد چيز كيك در فر خنك شود، سپس آن را بيرون آورده و به مدت 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

6 - مواد رويه را، روي چيزكيك پهن كرده و مجددا داخل يخچال قرار دهيد. سپس از قالب خارج كرده و نوش جان كنيد.

روش تهيه مواد رويه:

آرد ذرت اضافي را همراه با آب پرتغال روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به شكل فرني درآيد. در صورت دلخواه رنگ را اضافه كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود و كرم خنك شده را روي دسر بريزيد.


دستورهای دسر با تركيب پرتقال و توت‌فرنگي

دسر پرتقال و توت فرنگى

مواد لازم
  • بيسكوييت پودر شده: 200 گرم
  • كره آب شده: 80 گرم
  • دارچين: يك قاشق چايخوري
  • ژله توت فرنگي: يك بسته
  • شكر: 150 گرم
  • آب پرتقال: 200 ميلي ليتر
  • پوست پرتقال رنده شده: يك قاشق چايخوري
  • آب ليموترش: يك قاشق سوپخوري
  • پنير خامه‌اي: 150 گرم
  • خامه فرم گرفته: 150 گرم
  • پودر ژلاتين: يك و نيم قاشق چايخوري
  • توت فرنگي:‌به ميزان لازم
روش تهیه:

1 - بیسکوییت را با کره آب شده و دارچین مخلوط کرده و کف لیوان بریزید تا کره نرم شده و ببندد.

2 - شكر را همراه پنير خامه‌اي مخلوط كرده و هم بزنيد. 160 میلی لیتر از آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به همراه آب ليموترش اضافه كنيد.

3 - پودر ژلاتين را روي 60 ميلي ليتر از آب پرتقال ريخته و به روش بن ماري ذوب كنيد.

4 - پس از خنك شدن به بقيه مواد اضافه كنيد.

5 - خامه فرم گرفته را به مواد بيفزاييد و در لیوان‌ها بريزيد، سپس داخل يخچال بگذاريد.

6 - ژله توت فرنگي را طبق دستور آماده كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا حالت سفيده تخم مرغ پيدا كند.

7 - سپس روي دسر پهن كرده و با توت فرنگي روي دسر را تزئين كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج