۱۹۴۶۹۰
۳ نظر
۵۸۳۱
۳ نظر
۵۸۳۱
پ

آش اَماج، غذای محلی نیشابور

این آش خوشمزه از غذا های محلی نیشابور ( استان خراسان ) است که به اسم آش بی بی هم شناخته میشود. با اماج خانگی تهیه میشود و تلفظ آن amaj ( اَماج - عَماج ) است.

مامی سایت: این آش خوشمزه از غذا های محلی نیشابور ( استان خراسان ) است که به اسم آش بی بی هم شناخته میشود. با اماج خانگی تهیه میشود و تلفظ آن amaj ( اَماج - عَماج ) است.

مواد لازم:

  • نخود / ۱/۴ پیمانه
  • لوبیا چیتی / ۱/۴ پیمانه
  • عدس / ۱/۴ پیمانه
  • باقالی / ۱/۲ پیمانه
  • بادمجان / ۲عدد متوسط
  • گوجه فرنگی / ۳ عدد
  • سبزی آش / ۱۵۰ گرم
  • پیاز / یک عدد بزرگ
  • رب / ۱ ق غذا خوری
  • اماج / ۲ پیمانه

آش اَماج، غذای محلی نیشابور

روش تهیه:

۱. حبوبات را از شب قبل خیس کرده و طبق معمول آب آن را یکی دو بار عوض میکنیم. روز بعد حبوبات خیس خورده را همراه مقداری آب میپزیم.

۲. هنگامیکه حبوبات نیم پز شد، باقالی که غلاف آن جدا نشده را به حبوبات اضافه میکنیم. (دانه کامل باقالی بدون پوست) - از باقالی خشک هم میتوان استفاده کرد، ولی نسبت به نوع باقالی باید یک تا دو روز قبل از استفاده آن را خیس کنید.

۳. بادمجان ها رو پوست گرفته و حلقه حلقه میکنیم. داخل صافی گذاشته و روی آنها نمک میپاشیم تا تلخی آن خارج شود. سپس شسته و خشک کرده و داخل روغن سرخ میکنیم.

۴. یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و در روغن تفت داده و زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم.

۵. گوجه فرنگی خرد شده و رب (دلخواه) را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی گوجه فرنگی گرفته شود.

۶. سپس سبزی و بادمجان های سرخ شده را اضافه کرده و همه مواد را با حبوبات نیم پز مخلوط میکنیم. تا کمی با هم بپزند.

۷. در آخرین مرحله اماج را اضافه کرده و هم میزنیم تا به هم نچسبند، حرارت را کم کرده و درب ظرف را میگذاریم تا آش به خوبی جا بیفتد.

روش تهیه اَماج:

۱. نصف پیمانه آب را با ۱/۴ پیمانه روغن و مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن کم کم آرد گندم اضافه کرده و هم میزنیم.

۲. تا زمانی که مایه دیگر آرد جذب نکند و از ظرف جدا شود، آرد اضافه میکنیم.

۳. خمیر حاصل را به صورت گلوله های کوچک درست کرده و با رنده درشت رنده میکنیم.

۴. اماج رنده شده را داخل سینی پهن کرده و بین آنها مقداری آرد میپاشیم تا به هم نچسبند.

۵. اماج را میتوان به صورت نیمه خشک و یا کاملاً خشک به آش اضافه کرد، اماج کاملا خشک شده را میتوانید برای آش های بعدی نگهداری کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • علی علی اوغلو

      مامی سایت عزیز بنظرم تلفظ اوماج به ضم الف وسکون واو درست ترباشد چون اوماج یک نام ترکی است که دراسیای میانه قفقاز وحتی درترکیه وبطریق اولا درزبان ترکی اذری ایران چه درشماغرب ایران وچه دراراک وساوه وهمدان بهمین ترتیب تلفظ میشود , OV MAJ معنی ان کوبیدن مالش دادن سابیدن وبهمزدن مباشد مگراینکه از ماخذ دیگری غیراز اینها برگرفته شده باشد

    • نسترن

      ببخشید نگفتین این مقادیری که گفتین برای چند نفر است؟

    • فرهنگ داودی

      یک نوع اش داریم که از میوه گل نسترن درست میشه به نظر من سلطان اش هاس که درست کردنش یک مقدار زمان بره. مواد داخلش اب میوه گل نسترن عدس .الو.زردالو.نخود.رشته.بلغور مغز گردو .سنجد لوبیا.چغندر .سبزی اش.پیاز داغ و.. هست که در خلخال پخته میشود در جاهای دیگر سراغ ندارم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج