غذای جهرميها؛ فرنی
فرني دسري اصيل و قديمي است. يعني از آن زمان كه دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نميدانستند دسر چي هست در ايران فرني پخته ميشد و خيلي هم طرفدار داشت.
مجله آشپزی مثبت - هلنا مصفا: فرني دسري اصيل و قديمي است. يعني از آن زمان كه دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نميدانستند دسر چي هست در ايران فرني پخته ميشد و خيلي هم طرفدار داشت. پخت فرني هم مثل بيشتر غذاهاي ايراني در هر جاي اين سرزمين يك روش خاص و متفاوت دارد. اگر تا حالا فرني سيب و دارچين نخوردهايد، اين مدل جهرمي را امتحان كنيد.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۱ پيمانه شير سرد
- ۱ ق س آرد برنج
- ۲ ق س عسل
- ۱ ق چ دارچين
- ۱ عدد سيب
- ۲/۱ ق چ وانيل
- ۱ ق س شكر
طرز تهیه:
1. سيب را رنده كنيد و با نصف پيمانه آب و شكر بگذاريد روي حرارت كم بپزد.
2. آرد برنج را در شير سرد حل كنيد و روي حرارت بگذاريد ومدام هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
3. عسل و دارچين را به پوره سيب اضافه كنيد و هم بزنيد.
4. حالا موادتان را روي آرد برنج كه حالا غليظ شده بريزید و روي حرارت كم 5 دقيقه هم بزنيد.
نکته:
- وقتي سيب و عسل را به آرد و شير اضافه ميكنيد نبايد بگذاريد زمان زيادي روي حرارت بماند. حرارت زياد فرني را سفت ميكند.
- براي مقویتر كردن فرني ميتوانيد از مغز بادام و پسته استفاده كنيد.
پ
نظر کاربران
ممنون ، عالي بود. مجله اينترنتي بسيار مفيد و سرگرم كننده اي هستيد. از زحماتتان ممنون.
منظور شما از تایپ مختصر حروف مثل 1 ق س 1 ق چ چیست؟ آیا شما کمبود فظای تایپ دارید؟ یا اینکه فکر میکنید فقط آدمهای حرفه ای متون شما را میخوانند. در ضمن اگر شما از حروف مختصر استفاده میکنید باید در انتهای مطلب حروف مخفف خود را ترجمه نمایید. با تشکر.