۱۹۷۵۷۸
۵۱۳۰
۵۱۳۰
پ

ناهار امروز: فیله ماهی با ترشی انبه

یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت را می توانید برای ناهار تدارک ببینید و با برنج سرو کنید.

سایت نیکو - ترجمه نازنین خیرخواه: یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت را می توانید برای ناهار تدارک ببینید و با برنج سرو کنید.

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • یک عدد فلفل قرمزتند خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • یک تکه زنجبیل ۳ سانتی متری
  • یک دوم فلفل دلمه قرمز ، خرد شده
  • یک دوم فلفل دلمه زرد ، خرد شده
  • پودر کاری ۲ قاشق غذا خوری
  • شیر نارگیل ۴۰۰ میلی لیتربرابر با یک ونیم لیوان
  • ترشی انبه یک قاشق غذا خوری
  • لیمو یک عدد
  • فیله ماهی یک کیلوگرم
  • یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده برای تزیین
  • نمک وفلفل به مقدار لازم

ناهار امروز: فیله ماهی با ترشی انبه

طرز تهیه:

۱. روغن را در یک ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.

۲. پیاز ، فلفل و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

۳. زنجبیل رنده شده ، فلفل و پودر کاری را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.

۴. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.

۵. شیر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به جوش بیاید.

۶. فیله ها را در قطعات بزرگ خرد کنید ، نمک وفلفل بزنید و سپس آب یک لیموی ترش تازه را روی فیله ها بفشارید .

۷. ترشی انبه و گشنیز را با فیله ماهی ها ترکیب کنید..

۸. در حقیقت ترشی انبه و گشنیز سس ماهی محسوب می شوند.سپس اینها را به مواد روی اجاق بیفزایید و ۱۰ دقیقه بپزید.

۹. سپس می توانید آنرا با برنج برای ناهار مصرف کنید و از طعم بی نظیر انبه با ماهی لذت ببرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج