۱۹۹۷۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه

پیراشکی یه غذا یا پیش‌غذای فوق‌العاده ساده و راحتی برای مهمانی‌های عصرانه است. اصولاً مواد داخل اون گوشت و تخم مرغ هست ولی چیزی که تو پیراشکی خیلی مهمه خمیر اونه که باید خمیر نرمی باشه که خیلی راحت هم بتونید بهش فرم بدید.

سایت گراف مدیا: پیراشکی یه غذا یا پیش‌غذای فوق‌العاده ساده و راحتی برای مهمانی‌های عصرانه است. اصولاً مواد داخل اون گوشت و تخم مرغ هست ولی چیزی که تو پیراشکی خیلی مهمه خمیر اونه که باید خمیر نرمی باشه که خیلی راحت هم بتونید بهش فرم بدید. خمیر این پیراشکی حتی از خمیرهای آماده هم راحت‌تر فرم میگیره و طعمش واقعاً عالیه.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • سرکه ۲ ق غ
  • زعفران دم‌کرده ۲ ق غ
  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • کنجد ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل قرمز
  • روغن مایع

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه

مواد مورد نیاز برای خمیر :

  • آرد ۴ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • روغن یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق چ
  • نمک یک چهارم ق چ

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه

طرز تهیه:

۱. ابتدا خمیر پیراشکی را آماده می‌کنیم؛ به این صورت که ماست، روغن، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید؛ سپس کم‌کم آرد را به آن اضافه کنید.

۲. ورز می‌دهیم تا خمیر آماده شود و به دست نچسبد. روی خمیر را با حوله نم‌داری بپوشانید و ۶۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا آماده شود.

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه

۳. در مدت زمانیکه طول میکشه تا خمیر آماده بشه مایه داخل پیراشکی را آماده می‌کنیم. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت دهید تا سبک شود؛ بعد گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.

۴. سرکه، نمک و فلفل قرمز را به آن افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید. اصولاً پیراشکی را با سس گوجه یا … هر نوع سس دیگه مصرف می‌کنند و به همین علت به مایه گوشت رب گوجه اضافه نمی‌کنند ولی اگه دوست دارید می‌تونید خیلی کم رب گوجه فرنگی بزنید. تخم مرغ‌های آب‌پز را رنده کنید و به همراه جعفری خرد شده به گوشت اضافه کنید.

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه

۵. خمیر آماده شده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه به شکل دایره به قطر ۳۰ سانتی‌متر باز کنید. این کار یکم سخته اما برای اینکه کارتون راحت‌تر بشه وردنه را که روی خمیر می‌گذارید به صورت دایره‌وار بچرخونید نه اینکه جلو عقب ببرید. سپس با پیتزا بُر یا یک کارد هر دایره را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد گوشتی را روی قسمت کمان دایره بگذارید و آن را رول کنید.

۶. برای رول کردن ابتدا خمیر را روی مایه گوشتی برگردونید و خمیر را به پایین رول کنید و در انتها شکل نعل به آن بدهید. و دو طرف آن را ببندید.

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه

۷. کف سینی فر را چرب کنید، آرد بپاشید و پیراشکی‌ها را با فاصله درون آن قرار دهید. زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با چنگال بزنید، با قلم مو روی پیراشکی‌ها بمالید و روی آن کنجد یا سیاه‌دانه بریزید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

پیراشکی‌های نعلی مخصوص مهمانی‌های عصرانه
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      آفرین این شد آشپزی باید تصویری باشه

    • نسیم

      خب بود خیلی ممنون از ساییتتون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج