ناهار امروز؛ پيراشكي مرغ و پنير
یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند، پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
مجله آشپزی مثبت - زهرا تيموري: یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
مواد لازم برای ۴نفر
- 1 بسته خمير پيراشكي آماده
- 200 گرم قارچ
- 1 عدد سينه مرغ پختهشده
- 1 عدد پياز متوسط
- 1 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
- نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم
- 1 بسته پنير پيتزاي رندهشده
- مقداري روغن براي سرخ كردن
طرز تهیه:
۱. پياز را پوست گرفته و خرد كنيد. قارچ را هم بشوييد و ريز خرد كنيد. فلفل دلمهاي را هم پاك كرده، شسته و نگيني خرد كنيد.
۲. در تابهاي كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز، قارچ و فلفلدلمهاي را در روغن تفت دهيد. مرغ پختهشده را ريشريش كرده و به تابه اضافه كنيد.
۳. براي مزهدار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد. حالا حرارت را خاموش كنيد و پنير پيتزاي رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذاريد.
۴. خمير پيراشكي را آماده كرده، وسط آن به اندازه يك قاشق سوپخوري از مواد بگذاريد و بعد دو لبه خمير را به هم بچسبانيد و كمي فشار دهيد تا مواد در حين سرخ شدن بيرون نريزند. همه پیراشکی ها را به همين شكل درست کنید.
۵. در تابهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پس از داغ شدن روغن، پيراشكيهاي آماده را در روغن سرخ كنيد.
۶. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پيراشكيها، آنها را از روغن خارج كرده و روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
۲. در تابهاي كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز، قارچ و فلفلدلمهاي را در روغن تفت دهيد. مرغ پختهشده را ريشريش كرده و به تابه اضافه كنيد.
۳. براي مزهدار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد. حالا حرارت را خاموش كنيد و پنير پيتزاي رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذاريد.
۴. خمير پيراشكي را آماده كرده، وسط آن به اندازه يك قاشق سوپخوري از مواد بگذاريد و بعد دو لبه خمير را به هم بچسبانيد و كمي فشار دهيد تا مواد در حين سرخ شدن بيرون نريزند. همه پیراشکی ها را به همين شكل درست کنید.
۵. در تابهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پس از داغ شدن روغن، پيراشكيهاي آماده را در روغن سرخ كنيد.
۶. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پيراشكيها، آنها را از روغن خارج كرده و روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
پ
نظر کاربران
وا
چه شود