غذای خانوادگی؛ استانبولی با میگو
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
سمپاشی امحا_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۲۱۰۲۷۵
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱
۶۲۳۴۲
استانبولی پلو یا اِستَمبُلی پلو یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. این غذا برای استفادهٔ شخصی و در جمع خانواده است و برای مهمانی از آن استفاده نمی‌شود.
سایت خوراک: استانبولی پلو یا اِستَمبُلی پلو یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. این غذا برای استفادهٔ شخصی و در جمع خانواده است و برای مهمانی از آن استفاده نمی‌شود.

مواد لازم:

  • برنج                                    4 پیمانه
  • گوجه فـرنگی رنده شده           4 پیمانه
  • پیاز سرخ شــده                     1/3 پیمانه
  • روغــن                                 100 گــرم
  • رب گوجه فرنگی                     2 قاشق سوپخوری
  • میگو                                   300 گرم
  • آب                                     4 پیمانه
  • فلفل قرمز                            1/2 قاشق چایخوری
  • نمك و فلفل                          به میزان لازم

استانبولی با میگو

طرز تهیه:


1. برنج را با آب ولرم چند بار می‌شوییم. گوجه‌فرنگی را با آب مخلوط كرده، روی برنج ریخته طوری كه به اندازه دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد، بعد نمك و مقداری روغن به برنج اضافه كرده و می‌گذاریم تا برنج به مدت یك ساعت خیس بخورد.

2. درون یك قابلمه مقداری آب و نمك ریخته و می‌گذاریم بجوشد. در این فاصله میگوها را پاك كرده، (یعنی رگ مشكی پشت میگو را با یك چاقوی تیز از كمر میگو درآورده، یك رگ هم زیر شكم میگو هست كه آن را هم در می‌آوردیم) میگوها را شسته، در آب نمك جوشیده به مدت سه دقیقه جوشانده، سپس آبكش می‌كنیم.

3. در ظرف دیگری روغن و رب گوجه‌فرنگی را ریخته و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب‌  گرفته شود. میگو را نیمی از همراه پیاز داغ، نمك، فلفل سیاه و قرمز، اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. برنج را روی حرارت گذاشته، نیم دیگر پیازداغ را اضافه می‌کنیم. وقتی آب برنج كشیده شد، میگوها را به آن افزوده، خوب مخلوط كرده و برنج را دم می‌كنیم. بعد از دم كشیدن برنج، غذا آماده سرو است.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کالابرد_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کالابرد_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
تدبیرکالا_فوتر
چوب و هنر _فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر